Last news in Fakti

30 Ноември, 2019 17:14 33 208 88

Ето кой е полуголият пациент, бил и душил лекари в София

  • лекар-
  • сестри-
  • побой-
  • "св.анна"

Продължава лечението на една от нападнатите от Инджов лекарки

Ето кой е полуголият пациент, бил и душил лекари в София - 1

Мъжът, който вчера нападна, би, души и обижда лекари и медицински сестри в столичната УМБАЛ "Света Анна", е 50-годишен бивш полицай от Сливен, който е и криминално проявен.

Биячът беше арестуван пред медиите, докато обясняваше защо е посегнал на медиците и как е счупил врата в Клиниката по хирургия и покрил с гумени ръкавици охранителните камери.

Здравко Инджов е познат на полицията в Сливен. Първо като служител на МВР до 2009 година, а след това и като криминално проявен за хулиганство и закана за убийство. По тези прояви прокуратурата иска той да остане в ареста, а съдът го освобождава с по-лека мярка - подписка, съобщава bTV.

В сливенския квартал „Клуцохор" Маргарита Димитрова и Инджов са съседи от 40 години.

„Беше републикански шампион в юношеска възраст по многобой. После работеше в полицията,после изкара курсове и се занимава с различни строителни дейности", казва Димитрова.

Жената твърди, че Инджов няма психични проблеми. Напротив, бил добър и търпелив съсед.

„Аз си го ползвам, абсолютно каквото ми се наложи вкъщи, включително като имам гости, вкъщи да дойде да ми нареже мезето. За всичко,което изисква мъжка ръка, за един бушон да е, викам него.

На всеки се случва да му избягат нервите, така че никога не мога да кажа,че е изключено”, коментира още съседката на бияча.

А в софийската УМБАЛ „Св. Анна” продължава лечението на една от нападнатите от Инджов лекарки.

„Няма опасност за живота ѝ, но възстановяването ще продължи дълго, защото е получила тежки травми, тъй като са ѝ блъскали главата в стената”, казва говорителят на болницата Антон Луков.

Лекарката е в реанимация, а до нея достъп има само лекуващия ѝ колега.

„Агресията срещу медици е безобразие. Вие представяте ли си, колежката е 40 кг. с мокра престилка, отива да спасява човек, през това време някакъв се нахвърля и започва да ѝ слага белезници, да я души и да я блъска.

Това е ненормална история. Затова имаме и договор с главната прокуратура веднага да ги уведомяваме, да имаме бързи производства срещу такива лица. Това просто трябва да се пресече.

Тя отива да спасява на съседното легло човек“, коментира заместник-министърът на здравеопазването Бойко Пенков, отговаряйки на въпрос дали има кардинално решение след поредния случай на агресия срещу медици.

„Охранител до всеки доктор няма как да стане. Искаме поне да има бързо възмездие за тези хора, които си позволяват такава агресия. На това държа изключително много – бързо възмездие“, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ето ви..

    95 25 Отговор
    ..ето ви европейска България!

    Коментиран от #2, #12, #18

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Въй

    90 8 Отговор
    Тоя ми е съсед и е луд нз защо не го затварят
    Предихзедмица заплашваше да убие шефа на полицията в Сливен и го извикаха на разпит ....филми
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Док

    119 8 Отговор
    Аз си го ползвам- думите на съседката, ясно за какво “ползване” по комшийски става дума, където се иска “мъжка ръка” ,а и нещо друго мъжко. Иначе поредния превъртял милиционер, освободен от услужливия съд по неясни мотиви.
  • 6 серем на бъгъристан

    106 9 Отговор
    Полицай както всички предположихме. Явно вече не могат да го крият. Иначе показателно е отношението на съда - пуснат е на свобода. Лекарката с травми ще се лекува с месеци..... а този е вече на свобода!!!

    Гарван гарвану око не вади.

    Коментиран от #51

  • 7 64$8

    146 52 Отговор
    Много доктори са за трепване не за бой. Толко безочливи, че си го заслужават.

    Коментиран от #55

  • 8 Да,а?

    83 9 Отговор
    Бивш полицай, няма!!!
  • 9 Лекар БГ

    74 11 Отговор
    Вчера го гледах по"телевизията".Пълен боклук .
  • 10 1234

    143 44 Отговор
    Преди години жена ми,бог да я прости се бореше с левкимия.През двете години докато обикаляхме болници,доктори и други се нагледаш на свинското,отвратително и гадно поведение на всички в тази сфера.От тогава като чуя за бит лекар,сестра ми става мъчно как ще наклепат човека натупал някой Боклук в бяла престилка.

    Коментиран от #11

  • 11 крайно време е

    37 73 Отговор

    До коментар #10 от "1234":

    и лекарите да почнат да отупват пациенти като теб!И то до инвалидност!

    Коментиран от #63, #68, #73

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 тошко

    93 18 Отговор
    Някой път и лекарите са виновни

    Коментиран от #62

  • 14 Аман от червени боклуци

    106 39 Отговор
    Поздрав за всички некадърни доктори,
    Боят ви е малко.
  • 15 onq s konq

    82 19 Отговор
    НЕ Е ВАЖНО че има Дактори и всякакъв Мед. "персонал" ,за които пациентите са "досадно стадо незаслужаващо и грам внимание",а основната Идея на тия Бели престилки е "Да крадем неуморно".НЕ Е ВАЖНО и че Голяма част от Пациентите/и придружаващите ги близки и приятели/ още с влизане в Болниците следва да бъдат пренасочвани ДИРЕКТНО към Моргата "за обработка по предназначение".ВАЖНОТО Е ,че всичко това е "Гаратирано от ГЕРБ"!А какво следва?Ами ОСТАВКА естествено!!!:)
  • 16 Главанака

    50 33 Отговор
    трепе Главанаци в бели престилки.Всичкото милиционер и лекар,са за бой до насиране.Нито ми е жал за бит лекар,нито за бит полицай.От много отдавна,това са извадка как на долни хора,не трябва да се дават правомощия.
  • 17 ИВАН

    69 10 Отговор
    То е ясно, че и лекарите не са стока, но да блъскаш главата на човек в стена, при това жена ... на мен щяха да ми дадат десетка поне, за опит за убийство, а тоя си го пускат веднага, значи му е позволено и да трепе, щом е бивш полицай
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този шампион

    50 4 Отговор
    по многобой, защо се е правил на "мъж" срещу жени?! Явно на мъже не смее да скача, щото ще стане "шампион" по много отнесен бой. Има голям проблем с психиатричната помощ в територията.

    Коментиран от #20

  • 20 Има проблем

    30 2 Отговор

    До коментар #19 от "Този шампион":

    и още как,той Баце,преди десет години през 2009-та си каза,че тук е само негоден м'трял.И като цяло,вече започват да преобладават ултравиолетовите.🐵

    Коментиран от #21

  • 21 Голем смях

    5 18 Отговор

    До коментар #20 от "Има проблем":

    Ти от розавите ли си бе пендюгого?

    Коментиран от #26

  • 22 Кикифор

    74 13 Отговор
    Както описват, дошъл и почнал да налага сестри и доктори, а нещо предистория няма ли тази история??? Вчера една лекарка искаше от колеги да разкажели за подобни случаи, ако ние пациентите разкажем за унизително отнешение лекар - пациент? Някой мургав като скочи на лекар, всички защитаваме лекари, макар, че се съмняваме, че лекаря е бил прав, пак заради унизително държане спрямо нас. Казваме си с нас, които се осигуряваме се държат така, какво остава с мургавите. Съжалявам, но не всички са търпеливи, и на някой българин му писва в даден момент. Оня ден загубиха детенце родители, пак всички лекари по команда скочиха да защитават колегите си. Лекари искат уважение, но човек отива при тях болен и очакващ от тях да помагат, не да се правят на надменни. Поклон пред кадърните и можещите и, които са избрали тази професия, заради професията, а не да се правят на по велики и от създателя си.

    Коментиран от #65

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Emigrant

    28 8 Отговор
    Бивши или настоящи, полицаите са отрепки, слуги на наркомафията. И оня от Пловдив-Ботев, и той беше бивш полицай-криминално проявен наркопласьор, ама е у моргата сега.
  • 25 Brat

    24 1 Отговор
    Който ще става полицай-преди изпити минава психотест.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Пурко

    31 28 Отговор

    До коментар #23 от "Генади":

    искаш ли да се "напечелиш" с лекарска заплата?! Повечето бачкат месеца за дневната надница на плочкаджия, а искате от тях "английски" обноски и божествена безгрешност. То и за това повече жени остават в медицината, щото мъж това не може да го търпи. Бийте ги жените, както налагате и "благоверните" си, но за разлика от тях медиците ще си дигнат чуковете и ще останат само "ербап" чукундурите.

    Коментиран от #33, #75

  • 28 Голем смях

    8 18 Отговор

    До коментар #26 от "Иди на Хуй":

    Важното е ,че аз не съм и праскам руски телета като тебе анално и орално.А девочките първо ги къпя,че миришат на евтини ..духи.

    Коментиран от #30

  • 29 факт

    15 0 Отговор
    тоя надупения с краката у въздуха бияча ли е?
  • 30 Иди на Хуй

    7 17 Отговор

    До коментар #28 от "Голем смях":

    Е,аз пък праскам майката ти и без да я мия.А, като й се изхвърля в устата,после ми е кеф като те цунка.🍼🥛😚
    P.S:
    Татко ти,също обича,да опърди кочана.

    Коментиран от #32

  • 31 А кога ще покажете

    47 13 Отговор
    Лекарите и персонала на болниците унижаващи пациенти, рекетиращи ги за последните им стотинки преди да ги излекуват, защото след лечението им може да не са между живите и платежоспособни , тези които пенсионират здрави хора за нищожни пари , и унищожават пенсионния фонд , източват здравната каса с меркантилна цел , подлагат хиляди хора имащи наистина нужда от инвалидна пенсия на унижение да им се молят или да плащат за да я получат ?! Докога ще бъдат защитавани тия РЕКЕТЬОРИ на хора изпаднали в безизходица и теглещи кредити за да им пълнят алчните гуши на тия чудовища ?!
  • 32 Голем смях

    7 6 Отговор

    До коментар #30 от "Иди на Хуй":

    Това, нещо остроумно или смешно ли трябваше да бъде?Не е.Просто си слагаш чужди думи в малките духащи устенца.Не е нужно да се правиш на мъж.Нежната душа в тебе те издава.Челувам те.

    Коментиран от #35

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 мани мани

    31 14 Отговор
    нито лекарите са ни читави, ни еничерчетата ни :) като цяло, заслужават си боя и едните и другите :) само с бой ше се опрай положението!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Тия дето обикалят

    31 9 Отговор

    До коментар #33 от "Голем смях":

    са една шепа и ти, освен на снимките им във фейса, в болница няма да ги видиш. В същото време си кьорав за тези, които наистина те лекуват и "спят" по болниците, щото не могат да се приберат в къщи, а като се приберат се псуват що са живи, щото една вързват двата края. Искаш на ръце да те носят, ма няма как да стане, щото тия, дето ги гледаш по снимките са прибрали парите, дето евентуално си дал или са "източени" от касата, а балъците бачкат за жълти стотинки и кретените тичат да ги бият. На ония, от снимките, ако случайно налетите им се мазните, щото са "силните", а "Ганя" разбира само от "сила"( я пари, я физическа). На тези, дето ви обслужват, най често специализанти им викате "докторче" ( едно такова дребно и никакво същество, за мачкане ), но "докторчето" утре, ще е "големияят доктор", на когото ще лижеш подметките, с надеждата да е забравил меналото. Е, няма такъв филм. Каквото повикало, такова се обадило. То за това и "големите биячи налитат на жени или възрастни медици. Що не налетят на някой млад и як ортопед например, да ги строши, да ги събере и пак да ги строши от бой. Мижитурки с мижитурки ...

    Коментиран от #39, #45

  • 37 Gost

    20 27 Отговор
    Трябва легално да е позволено пациентите да бият лекарите! Засега малко ги бият....а заслижават много, много повече!!!

    Коментиран от #38

  • 38 Трябва да е

    19 10 Отговор

    До коментар #37 от "Gost":

    официално позволено на медиците да "освобождават от мъките им" индивиди като теб.
  • 39 Голем смях

    21 11 Отговор

    До коментар #36 от "Тия дето обикалят":

    Съдейки по нездравословната ти и несвързана мисъл ,явно си добър познат на докторите.А докторите са най-пътуващото съсловие в България.Плочкаджиите ряпа да ядат.Те отиват на гурбет по Европа,а докторчетата отиват в Мачу Пикчу,че чак до Хонконг .На собствени разноски ...пардон ..на разноски на Здравната каса.Кабинетите им са накичени със снимки от екзотични дестинации.Поне на простаците,които искат да се изтъкнат.И повярвай ми.Виждал съм доста кабинети на доктори.И не съм болен.Поне досега.

    Коментиран от #40

  • 40 Щом им разглеждаш

    8 7 Отговор

    До коментар #39 от "Голем смях":

    "екзотичните" снимки, сигурно си по-напред с маТряла. Няколко механични грешки не правят мисълта несвързана, колкото и да ти се ще. Виж, делюзиити наистина са сериозен проблем.
  • 41 меркел кгб братя

    10 4 Отговор
    Пореден идиот от Сливен
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 КГБ-то

    27 4 Отговор
    Да не говорим,за кухите лелки зат регистратурата,тия тряба да им биеш кратуната у стената вместо да чукаш на ДЖАМА,щот видиш ли имат по-важна работа у фейсбоклука
  • 45 Бай Ганю

    27 7 Отговор

    До коментар #36 от "Тия дето обикалят":

    Евала за коментара . Тая паплач , злобна и агресивна не заслужаава да бъде лекувана. Требв да се избие. ... до крак. Такова долно племе никъде няма. Щели доктори да бият. Що ? Щото знаят че това са хора които въпреки кусурите си са интелигентни, образовани и никога няма да тръгнат даде бият. Що не нападнат мене - простака. Дето цял живот се бия с тоя и оня за да оцелея в тоя зверилник. Щото средата ми е такава.. заобиколен от необразовани дебили съм се тренирал да раздавам тупаници . Да пробват с мене. Ама знаят че няма да им е лесно. По-лесно е да нападнат хора които са в друг свят, свят в който деградацията несъществува.

    Коментиран от #74, #85

  • 46 gggw

    15 9 Отговор
    бай ганя защитава биячите на лекари, после чака да има добро здравеопазване

    Коментиран от #76

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 vasik atanasova

    25 12 Отговор
    този човек е за медал
    а вие го задържате
    евала наборе
    само бой за такива лекари
    и аз като водих родителите си ми се кара една туркиня с пирсинги
    защо съм ги завел в спешното а той беше припаднал в ръцете ми
    е питам е къде да го заведа в полицията ли
    и на мене ми дойде да направя същото но се въздържах
    този е пич пуснето го да си ходи и да се лекува човечеца
    когато се отиде в болница лекарите нямат никакво отношение към болния
    станаха деградирали същества мислещи само за пари и скес

    Коментиран от #56

  • 51 Палячо

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "серем на бъгъристан":

    Тоа па....
  • 52 Селянин

    22 10 Отговор
    Бой на Тея измекяри, оставят децата да умират, режат гърди на здрави жени, правят сърдечни операции на здрави хора, медици станали богаташи от схеми. Бой и смърт на българския доктор бизнесмен.
  • 53 Кви доктори

    18 10 Отговор
    Тези ,сегашните от студентската скамейка и вече са в схемите . Не са лекари , а бизнесмени-менки и политици . Само дето са с нещо като униформа. От продажбата на лекарства за щяло и не щяло в селата ,до големите цифри в клиниките . Пари да повръщат ,некадърници с купено образование. Коври със силикони ,престилки ,мерцедеси ,прически на фолк певачки , ама на заплата.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 123567890

    15 7 Отговор

    До коментар #7 от "64$8":

    Браво, явно Ти си поредният борец за справедливост. Влизай в най-близката болница, и който видиш с бяла престилка бой докато дишат. И не само ти, а всички "знаещи и можещи" коментатори. Така ще станете армия непобедима.
    Толкова плоски мозъци, че само по коментарите си личи колко ви е мозъчния капацитет.
  • 56 Нах

    6 5 Отговор

    До коментар #50 от "vasik atanasova":

    Напротив не е за медал, ами за здрави токати реве тая марша
  • 57 1122333

    20 11 Отговор
    ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ БИЕТЕ ЛЕКАРИ ОТ СЕГА НАТАТЪК ДА ОТИВАТЕ ДА ВИ ЛЕКУВА БИЯЧА!
    ДА НЕ СТЕ СТЪПИЛИ В БОЛНИЦИ ИЛИ КЛИНИКИ!
    ЖАЛКИ НЕГРАМОТНИ СЪЩЕСТВА!

    Коментиран от #78

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 1111

    12 8 Отговор
    Не бързайте да нападате човека , някой лекари наистина са много нагли и груби . Не казвам ,че това е начинът да ги бие , някой лекари си го търсят.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Боби62

    16 3 Отговор
    Като чета една голяма част от коминтарите.....и ми става жал за нас БЪЛГАРИТЕ ! ! !
    ТОЛКОВА НИСКО ЛИ ПАДНАХМЕ ? ? ?
    За едни боят над медици е малко.......за други дори трябвало да ги убиват...... еееей хорааа ЖАЛКИ СМЕ ..........
    Абе да ви питам мъжкари бабаити ......... има ли сфера в тая наша обрулена и многострадална БЪЛГАРИЯ където да няма корунпирани хора...... та ние станахме нация от мошеници и измамници!!!
    Кэде няма хора ,, ЗА УБИВАНЕ ".......... при лекарите ли при политиците ли във правосъдието ли или може би всички майстори на коли зидари фаянсаджии? Ами администрациите бармани сервитьори полицаи.........къдеее........
    НО ЗАЩО ЗАРАДИ ЕДНИ КАЛПАВИ ХОРА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЛАГАТ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ ? ? ?
    А сега в същия ред на мисли нима в изброените от мен професии няма истински и достойни хора.....???.....
    Но ние сме се превърнали в злобни човечета търсищи вината в другите около нас.........НООО......НИКОГА У НАС САМИТЕ ! ! !
    А ВИЕ КОИТО ПОДКРЕПЯТЕ С ЛАЙКЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ПОДКРЕПЯЩИ И ДОРИ ПРЕКАНЯЩИ КЪМ НАСИЛИЕ НАД МЕДИЦИ.......ВИЕ С КАКВО СТЕ ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ НАСИЛНИКА НАД МЕДИЦИТЕ ? ? ?.....

    Коментиран от #77

  • 62 Христо

    6 6 Отговор

    До коментар #13 от "тошко":

    Че те и сега ги отупват точно така!Отупат ни с пари до просешка тояга!После ни бухнат инвалиди до живот!И то по късметлиите дето им оживеем в ръцете!Виновен лекар няма!И беден няма!
  • 63 Христо

    8 3 Отговор

    До коментар #11 от "крайно време е":

    Че те и сега ги отупват точно така!Отупат ни с пари до просешка тояга!После ни бухнат инвалиди до живот!И то по късметлиите дето им оживеем в ръцете!Виновен лекар няма!И беден няма!
  • 64 СТАЛИН

    7 1 Отговор
    ПОЛИЦАЙ Е ВИД ПРОФЕСИЯ.ЗОЩО УПРАВЛЯВАЩИТЕ Я ИЗДИГАТ В НЯКАКЪВ К У Л Т ЕПРОСТО СМЕШНО НО И ОТВРАТИТЕЛНО.
  • 65 Не е точно така

    13 4 Отговор

    До коментар #22 от "Кикифор":

    Да видиш 100 килограмов нерез как накага 40 кг. Женица е садизъм. Няма оправдание. На улицата да го видиш и ще се отвратиш. Ще се опиташ да помогнеш. Не ти ли е ясно, че сме едни срещу други, защото нямаме правосъдие? Ако имаше затвор и за лекари и за биячи и за полицаи, ако имаше съдебна система нямаше да сме на този хал. Лекари буквално убиха с некадърно направена операция. Срязаха важна артерия и понеже нямало съдов хирург я крампират, зашиват, блъскат с медикаменти 5 дена, докато изтече пътеката и изписват. След 6 часа колежката на майка ми умря. И пак лекари се бориха и дадоха шанс на 85 г. Ми дядо и го излекуваха от рак. Който е безотговорен и мърляч в затвора. Но и всичко опира и до заплащане. Не може лекар да взима 1300 лв. Абсурдно е. Сестрите трябва да започват на такава заплата.
  • 66 инчхай

    1 1 Отговор
    лудницата в Бяла да заработи отново на пълни обороти
  • 67 Не ппзна

    14 6 Отговор
    Не го познавам ,нито докторите,но миналата зима с възрастния си баща походихме доста по доктори и се запознах с българското здравеопазване .90% от докторите са за трепане.Не за бой.Хладбокръвни убийци .Алчни и безочливи.Вкарват те в гроба без да им мигне окото .Играят си с човешките животи съдби.Да не дава Господ да ни се налага да ни лекуват български доктори .
  • 68 Демокрацията чрез лекарите ни убива

    10 4 Отговор

    До коментар #11 от "крайно време е":

    ЛЕКАРИТЕ И СЕСТРИТЕ НЕ БИЯТ А НАЧРАВО УБИВАТ. ПРИМЕРИ МНОГО ЗА ЖЕРТВИ ДОВЕРИЛИ СЕ НА УБИЙЦИ КАКВО ГИ Е СПОЛЕТЯЛО. ВЪПРОСА Е ЗАЩО ЕДНА МЕЧКА КАТО УБИЕ ЧОВЕК И ВИКАТ СТРЪВНИЦА, А ЛЕКАР КАТО УБИЕ ЧОВЕК ПАК ГО НАРИЧАТ ЛЕКАР, А НЕ СТРЪВНИК ИЛИ СТРЪВНИЦА? ???
  • 69 Вик

    6 5 Отговор
    Моля ви хора не плюйте българския полицай.Аз съм полицай и се гордея с това.Помогнал съм на много хора и ще помагам.Познавам Здравко пази боже да не станем като него.Ама това. С него не е от лежане.Дано бог да го пази.
  • 70 Демокрацията ни убива

    5 4 Отговор
    Агресията стещу ЛЕКАРИ УБИЙЦИ Е ЗАЩИТНА РЕАКЦИЯ И ЕДИНСТВЕНИЯ АКТ НА ЗАКОННА САМООТБРАНА И ЕДИНСТВЕНИЯ ПОЗНАТ СПОСОБ ЗА САМООТБРАНА НА ЧОВЕК СРЕЩУ ПРОФЕСИОНАЛНИ УБИЙЦИ ВЛАДЕЕЩИ ХИЛЯДИ НАЧИНИ ЗА УБИЙСТВО НА НЕВИННИТЕ И БЕЗАЩИТНИ ЖЕРТВИ КАТО ВСЯКО ЛЕКАРСТВО В ЗАВИСИМОСТ ОТ ДОЗАТА СТАВА ОТРОВА ДО ЯВНОТО НО ПРИКРИТО ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ОПИТ С ЖИВИ ХОРА КАТО ПРОСЛОВУТИЯ ДР МЕНГЕЛЕ В КОНЦЕНТРАЦИОНИТЕ ЛАГЕРИ . КАТО ОТНОШЕНИЕТО НА ЛЕКАРИТЕ КЪМ ПАЦИЕНТИТЕ ЕТНЧЕСКИ БЪЛГАРИ Е АНАЛОГИЧНО ПО СВОЯТА СЪЩНОСТ НА ОТНОШЕНОЕТО КЪМ ЕТНИЧЕСКИТЕ ЕВРЕИ В КОНЦЛАГЕРИТЕ А ИМЕННО ИЗЯЪРШВАНЕТО НА ФИЗИЧЕСКИ ГЕНОЦИД НАД ОПРЕДЕЛЕН ЕТНОС СПОРЕД ЦВЯТ НА КОЖАТА ЕТНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ И Т.Н.
  • 71 соросоидни кърлежи

    5 0 Отговор
    Стига сте ревали,има си една болница, където никогаж няма да ви откажат- Правителствена. Е, само една уговорка, да сте най малко секретарка на някой "забутан" зам.министър. Друго лъжи и хитрини,плащай и пак отиваш в морга..
  • 72 hmhmhm

    6 5 Отговор
    Абе да ви кажа честно и лекарите и сестрите са за БОЙ. Има такива индивиди от тяхното съсловие че когато и да ги убиеш все си закъснял.
  • 73 hmhmhm

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "крайно време е":

    Искам мен да ме бият но да знаеш няма да и остана длъжен.
  • 74 Боби62

    4 1 Отговор

    До коментар #45 от "Бай Ганю":

    ....браво пич.....точно казано.....
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 hmhmhm

    1 4 Отговор

    До коментар #46 от "gggw":

    Аз от тази паплач нищо не чакам.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 hmhmhm

    1 3 Отговор

    До коментар #57 от "1122333":

    Ама да не ми взимате парите. Иначе съм навит. Парите който ви ги превеждам да ми ги върнете и готово.
  • 79 Fan forever

    4 4 Отговор
    Жалко, че покрай некадърните,, лекари,, се унижават най- вече и медицинските сестри.Те горките заради жълти стотинки търпят простотията и невежеството на повечето доктори.
  • 80 Бацето

    2 3 Отговор
    Дали не са си го заслужилили"Медиците"май трябва с това здравеопазване повече да ги Съветват...Аз съм патил не веднъж...като не искат, марш другаде.
  • 81 Тест

    3 1 Отговор
    Не стига че им обслужват мутренските чутури, ами и ги бият
  • 82 Браво

    2 5 Отговор
    Много добре ги е направил.Браво на човека дано му се размине.Доста доктори си просят за бой,ако бях нервак и аз щях да учаткам скоро едни докторчета
  • 83 Лошо

    1 0 Отговор
    Не зная, какви успокоителни включват към лекарствата в болниците. На някои им действат добре, на други не. Едни са спокойни, но ''дрънкат'' каквото им е на ума - без задръжки. Други, направо ''пощуряват''. С по възрастните, се справят санитарите - вързват ги с бинтове за леглата. За по ''яките'' викат полиция. И пак не се минава, без трошене и блъскане. Някой скачат от прозорците.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.