Last news in Fakti

5 Декември, 2019 13:59 10 025 17

Синът на Миню Стайков звънял на 112, че е отвлечен, докато го арестували

  • миню стайков-
  • стайко стайков

Стайко Стайков опитал да осуети полицейската проверка, а по-късно и задържането си

Синът на Миню Стайков звънял на 112, че е отвлечен, докато го арестували - 1
Стайко Стайков

Снощното задържане на сина на алкохолния магнат Миню Стайко - Стайко Стайков, е било малко цирково представление от негова страна, твърдят полицаи, участвали в ареста му. Когато наследникът на алкохолния бос Миню Стайков видял, че униформени спират бронирания автомобил, в който пътувал, той се обадил на спешния телефон 112 и заявил, че го отвличат.

Стайков дълго време упорито отказвал да излезе от колата и да си даде документите за проверка, предава "Блиц". Заявил, че пътува на автостоп за Айтос и шофьорът го качил в луксозния всъдеход. В крайна сметка Стайков-младши бил закопчан с белезници за проявеното неподчинение и откаран в Четвърто Районно управление на СДВР, където е прекарал нощта. Снощният инцидент може да завърши с нови обвинения към Стайков и той да се озове в килия вместо под домашен арест в къщата си в столичния квартал "Бояна".

Стайко Стайков е обвинен по дело за данъчни престъпления за почти половин милион лева, за участие в организирана престъпна група, за контрабанда на цигари и пране на пари, ръководена от баща му. На 5 септември 2018 г., специализираната прокуратура започна разследване и влезе в офисите и на дружествата "Винпром Карнобат", "Сис Индустрийс" и "Топаз Мел" от семейната бизнес империя на Стайкови. Ден по-късно стана ясно, че Специализираната прокуратура е повдигнала обвинения на осем души за участие в организираната престъпна група, ръководена от Миню Стайков.

За разлика от сина си, бащата Стайков продължава да е в следствения арест, въпреки оплакванията си от влошено здраве, заради което се появава в инвалидна количка на съдебните заседания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    66 1 Отговор
    Само артисти,сега трябва и глоба да му наложат,че използва спешен телефон,за циркаджийски номера,на стопаджията за Айтос!!!
  • 2 Брейййй

    40 1 Отговор
    че нагло същество такова, кога и да го изнасили некой ще е късно, и се ще му е малко, паплач......
  • 3 Кой68

    47 2 Отговор
    Богаташко мамино-татино комплексарче .....
  • 4 Хахахохохихи

    21 2 Отговор
    Иска му се на паплачта да е много важен и се да го отвличат, нали и предния път го бяха отвличали, по-некадърен артист от тоя не съм виждал
  • 5 Ynd

    23 1 Отговор
    Сега да видим дали ще приложат мерките като на Иванчев?
  • 6 слаботоков

    30 3 Отговор
    Трябвало е да ги почнат на гюбеци него и охраната му за да имат респект към властта! На такива като Миньо трябва да им пускат баретите от СОБТ за да им е по-приятно арестуването!
  • 7 русенец

    27 0 Отговор
    Половин милион?! Че колко са ?! НАП опрости на правилните бизнесмени 20 милиарда и никой копче не каза.:((( Оставете детето на мира, все ще се намери кой да го застреля.
  • 8 весели джуджета

    13 2 Отговор
    Номерът с "отвличането" за втори път, но вярвам, че съдията пак, ще повярва и ще го освободи ! Все пак празници идат, подаръци трябва се купуват...?
  • 9 ПЕНКО

    18 0 Отговор
    НАЛИ КУПИХМЕ 200 ГРИВНИ ЗА ТАКИВА ЛИЦА ...ЗАЩО Е НАПУСНАЛ ДОМАШНИЯ АРЕСТ / ОТГОВОРНОСТ НА ПОЛИЦИЯТА / ??? ТОВА Е ОСНОВЕН ОБВИНЯЕМ ЗА ПРЕЧУКВАНЕ НЯ ДЪРЖАВАТА НИ -КАК ТАКА СЕ РАЗХОЖДА ?????? АЙДЕ БОЙКО-ТАПАНАРКО-БЕЗЗАКОНКО !!!!!!!!!!!!
  • 10 haha

    16 0 Отговор
    Каква подигртавка е това с ченгетата и въобще с цялата държава не е истина...Евала Стайко ли си Майко ли си, няма такава селяния.
  • 11 Адвоката

    8 6 Отговор
    Така се прави за кой не знае, когато има полицейски произвол се докладва на 112!!!
  • 12 1213

    6 0 Отговор
    Спрете ги тея наркотоци бе.
  • 13 баба ви Гица

    5 1 Отговор
    Не му гледайте в "паницата" на М.С. той има мангизи
    и винаги ще се оправи в "кочината на Б.Б.", като си
    заплати там където трябва ...за да си подсигури спокойствие !
  • 14 ???

    3 0 Отговор
    Нали нещо и той нещо беше болен?
  • 15 мама

    6 0 Отговор
    Редко тъпо парче
  • 16 Урра

    3 0 Отговор
    Искал да го отвлекат и нарекат, ама следващия път.
  • 17 Tate

    0 0 Отговор
    Как пък не хвана тролей на стоп за Айтос ??