Last news in Fakti

7 Декември, 2019 20:16 3 591 14

Пуснаха Стайко Стайков от ареста

  • стайко стайков-
  • арест

Той бе задържан за 72 часа

Пуснаха Стайко Стайков от ареста - 1

Синът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко, е пуснат от ареста. Той бе задържан за 72 часа за осуетяване на полицейска проверка. В събота съдът реши, че Стайков трябва да излезе на свобода без мярка за неотклонение, защото за провиненията му законът предвижда единствено административна глоба.

Той бе задържан на оживения столичен булевард "Черни връх" в сряда. Тогава полиция спира за рутинна проверка две луксозни коли. Стайков, който се е намирал в една от тях, осуетил проверката, поради което е задържан.

29-годишният мъж обяснил на полицаите, че тръгнал на автостоп за Айтос. Така попаднал в бронираната кола, с въоръжени мъже. Искал да пътува с влак, но променил мнението си, припомня "Нова телевизия".

На сина на алкохолния бос бяха повдигнати две обвинения. Едното за неподчинение на полицейско разпореждане, а второто - за подаване на фалшив сигнал на телефон 112.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смехурко

    24 4 Отговор
    Невинен е душицата
  • 2 Анаболен Чалгар

    18 6 Отговор
    И от ареста са го взели веднага на автостоп, същите бронирани джипове с въоръжени мъже - не му върви на тва момче...
  • 3 Кермен

    25 7 Отговор
    Ех горкият жив да го оплачеш,баща му направил милиони от укриване на данъци и далавери а той няма една дори скромна количка и тръгнал на автостоп......!!!!!!
  • 4 среднощен

    20 4 Отговор
    Нашият "елит" е тотално неадекватен в ситуацията..? "Измислени герои" в свой "измислен свят"... Ако не беше тъжно щеше да бъде смешно..! Когато мислиш, че парите решават всичко, пътят е един - арогантност..!
  • 5 ай стига бе

    20 10 Отговор
    Изтъква се само,че се возил на брониран джип.Ама забранено ли е да се возиш на джип бе.Всеки не добронамерен милиционер може да каже,че сте осуетили проверка.Знаме ги нашите ченгета те са неподкупни,некорумпирани,не продават дрога,не покровителстват банди,не,не,не.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 тъпите милиционери

    8 6 Отговор
    Пак целуват богаташки зад.ници.. Що го пуснахте бе, поцелуйковци ниедни. Такива нагли коп.елета трябва да изгният в хапуза.
  • 8 Да помислим

    4 4 Отговор
    По принцип това, че се е обадил, че го отвличат може да се разгледа като набедяване в престъпление. За това вече се лежи. Просто разследващите са мишки. Реално той е обвинил хора в престъпление обаче някой го разглежда като подаден фалшив сигнал.

    Коментиран от #14

  • 9 град козлодуй

    3 0 Отговор
    мафия
  • 10 Рошко

    10 0 Отговор
    Че мое друго и не очаквахме, след време ще четем как и баща му и другите са съдили Бълхария, че и обезщетения ще вземат
  • 11 Хуиович

    7 0 Отговор
    И после ама ,защо не сме в Шенген, защо още ни наблюдават. ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА СМЕ, ЩЕ НИ НАБЛЮДАВАТ ОЩЕ ВЕКОВЕ И НАКРАЯ ЩЕ НИ ИЗГОНЯТ.
  • 12 Ели

    0 0 Отговор
    Стайков баща изобщо не е глупав, както медиите се опитват да го изкарат.
    Преди години, случайно чух негов коментар, който ме изуми, без да го познавам, поразпитах кое е това нетъпо момче, на фона на успелите доказани неадерталци от рода на Гергов, един картофаджия имаше навремето и т.н..
    Познати ми казаха името. При всички случаи не вярвам на повдигнатите му обвинения, просто защото станах случаен свидетел на реплика от умен човек!

    Затова не ме впечатляват леви, десни и др.
    С годините цениш умните хора, особено Не предателите.

    Коментиран от #13

  • 13 Правилно

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ели":

    Си го преценил. Човека си има много акъл и нюх за бизнес. Обаче това няма да му помогне срещу герберастите които искат да му гепят бизнеса. Но доколкото го познавам няма да се даде лесно. Бая ще ги изпоти. Друг е въпроса доколко този бизнес е само негов тъй като там има много съдружници и всичките свързани със червените.
  • 14 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Да помислим":

    Набеждаване пред надлежен орган. От една до пет години. Но ако полицаите са били маскирани и не са се представили и легитимирали?