Last news in Fakti

9 Декември, 2019 11:26 1 535 1

Четирима в ареста след пиянско меле пред дискотека

  • побой-
  • меле-
  • дискотека-
  • хасково

Пострадал в побоя е 26-годишен хасковлия

Задържаха четирима младежи след пиянско сбиване пред хасковска дискотека, съобщиха от полицията в Хасково.

На 8 декември в 5:10 часа е получен сигнал, че младежите са се сбили пред хасковска дискотека. Пострадал в побоя е 26-годишен хасковлия, който е прегледан в местната болница.

Лекарите са установили, че е със счупена кост на лява раменна ключица, а друго момче - с травми по лицето. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение, а останалите участници в боя са доведени в районното управление.

Конфликтът е стартирал след обидни реплики при изпито голямо количество алкохол в заведението. До 24 часа в ареста са задържани четирима младежи на 22, 18, 24 и 30 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма бъдеще тука

    5 0 Отговор
    Прост народ слаба Държава:-)