Last news in Fakti

11 Декември, 2019 18:41 5 479 24

Мъж би и скуба учителка в детска градина

  • побой-
  • учителка-
  • детска градина

С побоя агресивният мъж причинил на учителката лека телесна повреда

54-годишен мъж, нанесъл побой на учителка в детска градина в село Мадан, община Бойчиновци.

Нападенеито е станало на 25 април тази година. Тогава подсъдимият Р.Р., който е със средно образование, безработен, неосъждан, нанесъл в центъра на селото удари по лицето и главата, скубал косите, дърпал ушите и обиждал В.А. С побоя агресивният мъж причинил на учителката лека телесна повреда, изразяваща се в болка и страдание, без разстройство на здравето. Деянието, за което законът предвижда до 3 години затвор, е извършено по повод изпълняваната от пострадалата служба - учител в Детска градина „Щастливо детство” в село Мадан.

На досъдебното производство мъжът обяснил, че нанесъл побой на учителката, защото в детската градина дърпала ушите на дъщеря му и я тормозела. Пред магистратите подсъдимият изказал съжаление за стореното и помолил за по-леко наказание.

Съдът призна обвиняемия Р.Р за виновен, освободи го от наказателна отговорност и му наложи административно наказание „Глоба“ в размер на 1 000 лева, която да заплати в полза на Републиканския бюджет.

Решението подлежи на обжалване и протестиране в 15-дневен срок пред Окръжен съд-Монтана.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 audi a8

    17 16 Отговор
    Добре де така ли се прави има си начини.Стига с тоя насилие бе хора стига има си закони и начини.Вразумете се малко и стига вече.Като има нещо което не ок просто протестирайте изказвайте мнение мислете направете нещата да станат стига с тази саморазправа.

    Коментиран от #8, #22, #23

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 2 Отговор
    кога определена група цигани ще дерибействат бият изнасилват грабят убиват а закона ги пази както пуснаха убиеца на УЧИТЕЛКАТА ОТ ВИДИН сигурно ще пуснат и убиеца на ВИКТОРИЯ ЖУРНАЛИСТКАТА ОТ ТВ РУСЕ ДО КОГА

    Коментиран от #17, #20

  • 7 Стефан Златов помака Пловдив

    4 4 Отговор
    Мен ме би Иван Тотев
  • 8 Гост

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "audi a8":

    Не оправдавам насилието, но си сбъркал в мнението със "закон и начини". Животът в България е безпътица - няма закони и начини.
  • 9 Родител

    16 14 Отговор
    Ако някоя от възпитателките бие и тормози систематично детето ми - ще й счупя ръката! Както бих направил с всеки хулиган. И не ми пука за последствията!!!
    На асоциалните истерички мястото не им е на педагогическа позиция!
  • 10 Истеричката

    5 5 Отговор
    Омръзна ми от малката повлекана. Да си я прибират в Лудницата, да я инжектират с течности и да си затваря бебешката уста.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гост

    24 3 Отговор
    Забележете, че за един публичен побой, причиняване на болка и унижение съдът не му дава ефективна присъда, та дори се е въздържал и от условна, а смешната глоба се плаща на държавата, а не на потърпевшата. Или тази жена, било то и да е издърпала ухото на детето му, се е мъкнала по полиция, адвокати, дела, свидетели в продължение на 7 месеца, за да види накрая, че нито ще я обезщетят, нито ще го осъдят, нищо. Следващият път всеки като него ще шамаросва и унижава, защото съдията им показва, че няма да ги подведат под отговрност. Съдията е българин, което значи, че без оглед на етноса на престъпника/нарушителя самите българи превръщат тази държава в клоака на съществуването.

    Коментиран от #13

  • 13 Родител

    8 13 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    А ако случаят се повтори - ще й счупя главата! В ТАЗИ държава на съда не може да се разчита!

    Коментиран от #14, #21

  • 14 Дебора

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "Родител":

    Ха, господинчо мерете си приказките. Аз ще ви науча , като не издържите на сексапила ми, ще ви разтуря семейството. Това е достатъчно . Ще ви вкарам в мрежите си. Поздравявам ви с последната си песен - 100% заличен.

    А останалите милички , хайде чупките в кръста, хе хе хе оооопа.
  • 15 Дебора

    2 3 Отговор
    Чувам че пак звъниш им на всички бивши да те лекуват тебе, бягай, не се надявай в тях да намериш нещичко от мен.
    С парцалите ще те изям и на друга няма да те дам, днес ловеца на жени при мене се покри.
    Уникат, нямаш дубликат, всички на опашка за тебе се редят, в този град няма по-богат, от инат слагаш им печат на всяка. Няма как, няма как на мене да приличат, няма как, няма как да те обичат, уникат, нямаш дубликат, верен да останеш зная как, зная как.
    Скиташ по цели нощи, пропадаш още, но губиш само време, аз съм онази нужда, която чужда как ще ти даде? С парцалите ще те изям и на друга няма да те дам, днес ловеца на жени при мене се покри.

    Коментиран от #16

  • 16 ....

    9 2 Отговор

    До коментар #15 от "Дебора":

    Ти нещо с главата ли имаш проблем

    Коментиран от #18

  • 17 Чернобил

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Истината е, че българите не са никак по-добри, ама никак... И тук подвизаващите се го доказва те ежедневно!

    Коментиран от #19

  • 18 Дебора

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "....":

    Не миличък. Много съм добре. Само Паник атаки се появяват, но от време навреме.
  • 19 Дебора

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Чернобил":

    Чувaм чe пaк звъниш им нa вcички бивши дa тe лeкувaт тeбe, бягaй, нe ce нaдявaй в тях дa нaмeриш нeщичкo oт мeн.
    C пaрцaлитe щe тe изям и нa другa нямa дa тe дaм, днec лoвeцa нa жeни при мeнe ce пoкри.
    Уникaт, нямaш дубликaт, вcички нa oпaшкa зa тeбe ce рeдят, в тoзи грaд нямa пo-бoгaт, oт инaт cлaгaш им пeчaт нa вcякa. Нямa кaк, нямa кaк нa мeнe дa приличaт, нямa кaк, нямa кaк дa тe oбичaт, уникaт, нямaш дубликaт, вeрeн дa ocтaнeш знaя кaк, знaя кaк.
    Cкитaш пo цeли нoщи, прoпaдaш oщe, нo губиш caмo врeмe, aз cъм oнaзи нуждa, кoятo чуждa кaк щe ти дaдe? C пaрцaлитe щe тe изям и нa другa нямa дa тe дaм, днec лoвeцa нa жeни при мeнe ce пoкри.
  • 20 Дебора свежа цедилка

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Чувaм чe пaк звъниш им нa вcички бивши дa тe лeкувaт тeбe, бягaй, нe ce нaдявaй в тях дa нaмeриш нeщичкo oт мeн.
    C пaрцaлитe щe тe изям и нa другa нямa дa тe дaм, днec лoвeцa нa жeни при мeнe ce пoкри.
    Уникaт, нямaш дубликaт, вcички нa oпaшкa зa тeбe ce рeдят, в тoзи грaд нямa пo-бoгaт, oт инaт cлaгaш им пeчaт нa вcякa. Нямa кaк, нямa кaк нa мeнe дa приличaт, нямa кaк, нямa кaк дa тe oбичaт, уникaт, нямaш дубликaт, вeрeн дa ocтaнeш знaя кaк, знaя кaк.
    Cкитaш пo цeли нoщи, прoпaдaш oщe, нo губиш caмo врeмe, aз cъм oнaзи нуждa, кoятo чуждa кaк щe ти дaдe? C пaрцaлитe щe тe изям и нa другa нямa дa тe дaм, днec лoвeцa нa жeни при мeнe ce пoкри.
  • 21 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Родител":

    В такъв случай се отива при директора, подава се жалба и учителката може да бъде предупредена и да й се направи административна забележка за неспазване на трудовите задължения. Аз съм от семейство на учител точно в детска градина, знам какво става и знам, че има случаи в които учител издърпва ухо или проявява агресия, но родителите си траят, когато обаче се мине през директора, или се повтори и потрети, няма да остане така безнаказано.
  • 22 gvdff

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "audi a8":

    Смятам, че за да се стигне до тук, то учителката системно е тормозила детето му. Вероятно е говорил с учителката, уж са се разбирали, но се оказва, че не. Просто не е повдигнал обвинения, защото е смятал, че може да се промени. Но в крайна сметка му кипнало рязко и я скубал и щипал. Този "бой" е признак, че се е сдържал да не и метне няколко тупалки.
  • 23 гост

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "audi a8":

    Я ми покажи закона и начина ама много искам да гу видя след година две разследване може и да смъмрят учителката а през това време тя ще продължава да тормози децата и пак да кажа бит невинен няма
  • 24 гого

    0 0 Отговор
    що не“а мандръсал?близко село.6-ти март преди няколко години. на вратата на детската бележка/утре 7–ми март ДГ ще работи до обяд без деца.ще празнуваме 8–ми март