14 Декември, 2019 19:48 4 097 25

Проговори адвокатът на Викторио, убил дъщеря си

  • викторио александров

Не смятам, че той е невинен, каза защитникът

Проговори адвокатът на Викторио, убил дъщеря си - 1

Не смятам, че той е невинен. Не ми беше лесно, за да приема защитата. При мен дойде баща му и ме помоли да го изслушам. Беше развълнуван и ми разказва много неща за семейството. Виждайки как седят нещата, аз разбрах, че той не е от тези престъпници, които са с нагласа за продължаване, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов”, адвокатът на Викторио Александров, който уби жена си и едногодишната си дъщеричка.

Когато се създаде атмосфера на отчаяние, може да се стигне до такова престъпление. Приех защитата заради родителите и с ясното съзнание, че престъплението е извършено. Защитата е свързана с това да се видят какви са причините и мотивите за извършване на престъплението, каза тя. Не мога да отговоря защо е извършено убийството. Мога само да кажа, че той е искал да се самоубие, след това в ареста всички се опитвахме да го накараме да не посяга на живота си. Той болезнено е обичал детето си, каза още адвокатът.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 asdas

    85 2 Отговор
    човек посегнал на детето си не заслужава да живее
  • 2 ОСА

    71 2 Отговор
    Болезнено обичал ???? Няма как да навреди, да убиеш дете, което болезнено обичаш !!! Може да страдаш, да боледуваш, да полудееш от обич, но......да го убиеш....сто пъти НЕ, НЕ, НЕ !!! Да убиеш, значи злоба ,мъст, психически ненормален човек !!!
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    35 3 Отговор
    убиец психопат садист
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 4 Отговор
    при соца такива или на вьжето или на брега на река куршум в тила и у трапа ни кост ни вест но ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ ФЕСА ИЛИ ЖАБАТА отмени смьртното наказание по заповед на ЛУКАНОВ а А ПЕТЬР СТОЯНОВ КОНЯ колко убиици изнасилвачи крадци идруги престьпници помилва

    Коментиран от #15

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Биде

    22 3 Отговор
    Няма по-гадна и мръсна от адвокатската професия! Заради пустите пари защитаваш най- големите престъпници и убийци като си даваш ясна сметка за това.А за този изрод нямам думи-убил жена си и понеже не му стигнало и детенцето и после представете си искал да се самоубие.Давайте му поне 20 години и да ходи да му се радват в затвора и там да се самоубива колкото си иска!!!

    Коментиран от #8

  • 7 Трифонов

    23 2 Отговор
    Ееееееей, хораааа... Вбийте си в главите - най-съществената, основна и единствено значима характеристика на истинската любов, е неистовият стремеж ДА НЕ НАРАНИШ ОБЕКТА НА ЛЮБОВТА СИ! Дори, когато този обект не се отнасе добре с теб. Дори, когато те разочарова, дори, когато те нарани. Ако в този момент изпиташ желание за мъст, желание и ти да го нараниш, това е сигурно доказателство, че онова, което си изпитвал НЕ Е БИЛО ЛЮБОВ! А едно егоистично, себично чувство да притежаваш друго човешко същество!!!
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор

    До коментар #6 от "Биде":

    ник БИДЕ адвокатите са слуги на сатаната

    Коментиран от #10

  • 9 Наказателя

    10 6 Отговор
    Всички адвокати на 10 метра под земята!
    Няма по-гнусна и еврейска измет! По-гнусни сасамо лихварите!
    Скоро ще си го получат евреите ( а може да си го получим всички)

    Коментиран от #23

  • 10 Behemoth

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ша свършиш в лудница ,ей!
  • 11 Франкенщайн

    10 1 Отговор
    Такава тема е доста трудна за коментар, винаги са се случвали такива жестокости от жесток ,, човек,,, за да посегне на семейството си, пък и на малко невръстно дете, такава,, твар,, изпада в тежко състояние, може би,, амок,, дори и адвоката е безсилен пред това..! (Човекът вече не е най висшето същество в ,, екосистемата,, животните са вече пред него...!
  • 12 Будалата

    10 3 Отговор
    Поел си защитата заради пари. На всеки е ясно. Но какво си викаш ако аз не ги взема ще ги вземе някой друг колега адвокат. Отврат сте.
  • 13 Име

    8 2 Отговор
    За всички които се ядосват на адвоката. Не се ядосвайте адвоката е служебен и не може да откаже делото като други адвокати преди него. Последен на опашката без право на отказ е длъжен да си свърши работата. И най големия изрод има право на защита, така е устроена системата. Иначе и аз съм за смъртно наказание, но не може. Та ще се задоволим с доживотен затвор
  • 14 Koko

    5 1 Отговор
    Белото не прощава никому.
  • 15 Бай Кольо

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Абе трол смотан,при Петър Стоянов амнистия нее имало,от гъ...а ли си я вадиш нази информаця

    Коментиран от #17

  • 16 казва ви го адвокат

    3 0 Отговор
    след 6 г. ще е на свобода.
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Бай Кольо":

    никакъв бай не си нямаш елементарно възпитание
  • 18 какъв помияр

    0 4 Отговор
    трябва да си за да станеш адвокат на убиец на дете!!!!!
    туй адвокатче за пари може много изродщини да извърши, позор!

    Коментиран от #25

  • 19 681 БГ

    1 0 Отговор
    Адвокатите са най-големите мошенници и крадци след ГЕРБ !!!!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Адвоката

    0 2 Отговор
    Е изрод и всички защитаващи такива ...не знам и как да ги нарека освен убийци са потенциални убийци и престъпници сган,която не трябва да има право да застава пред обвинението след като е доказано на 100% че еди кой и е извършителя

    Коментиран от #24

  • 22 Дано

    0 2 Отговор
    Адвоката изпита същото което са изпитали близките на бебето и момичето,дано той поеме защитата и тогава
    ДАНО!
  • 23 Анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Наказателя":

    Ти си боклук!!!!!
  • 24 Анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Адвоката":

    Изрод си ти, щом защитаваш умрялата Дарина, която наравно с Викторио е престъпница! Последният е бил тормозен и съсипван психически от приятелката си и майка й!
  • 25 Анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "какъв помияр":

    То и Дарина е виновна за смъртта на детето, тя не е различна от Викторио, двамата са един дол дренки!