18 Декември, 2019 16:20 22 813 99

До 10 години затвор за бащата на бебето, убито при катастрофата с Лютви Местан

  • лютви местан-
  • юсеин ахмед-
  • местан-
  • ивайло московски-
  • московски

От прокуратурата съобщиха, че на Юсеин Ахмед се вменява солидарна отговорност

До 10 години затвор за бащата на бебето, убито при катастрофата с Лютви Местан - 1
Снимка: Мехмед Реджеб, БНР

От 3 до 10 години лишаване от свобода грозят Юсеин Ахмед баща на 6-месечното пеленаче, което почина при катастрофа между автомобила на Ахмед и Лютви Местан, беше потвърдено от прокуратурата.

Обвинението на бащата е изненадващо повдигнато след 8 месеца от трагичния сблъсък на 14 април, който погуби бебе и причини наранявания на братчето му и родителите в колата. Според Окръжна прокуратура-Кърджали автотехническата експертиза показва, че Ахмед е причинил смъртта на детето си в условията на независимо съпричиняване, допълват от TrafficNews. Така обвинението е абсолютно същото като това на Лютви Местан или с други думи - на бащата се вменява солидарна отговорност.

Припомняме, че Ахмед се е движил по главния път с предимство, водещ от Кърджали към ГКПП "Маказа", когато в района на с. Загорско, общ Джебел, от разклон със стоп, на който според разследващите, поне на първо четене, Местан не е спрял. Автомобилът на бащата бива ударен от колата на политика. При управление на моторно превозно средство по непредпазливост е причинена смъртта на шестмесечно дете.

Както ФАКТИ вече съобщи, вчера на Ахмед е с взета мярка неотклонение парична гаранция в размер на 2000 лева, докато Местан е на свобода със същата мярка, но в по-голям размер от 10 000 лева.

От прокуратурата заявиха в официално съобщение, че разследването по делото продължава. Към момента има изготвена автотехническа експертиза, но от държавното обвинение не са пуснали подробности за настъпване на пътното произшествие.

Обвинението на бащата Юсеин Ахмед и Лютви Местан гласи, че който при управляване на МПС наруши правилата за движение, като допуска причиняването смърт на другиго, се наказва с лишаване от свобода от две до шест години, а в особено тежки случаи - лишаване от свобода от три до десет години. Срокът за разследване бе удължаван четири пъти към днешна дата.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Maf1ata BG

    246 6 Отговор
    Има нещо гнило в тази държава? :\

    Коментиран от #9, #54

  • 3 нера

    196 6 Отговор
    За кокошка няма прошка .......така е в БГ, власт имащите са недосегаеми - прост народ така се управлява....

    Коментиран от #6

  • 4 Тодор

    34 108 Отговор
    Има резон ! Бащата сам призна,че е карал със 110 км. в час,което също е сериозно нарушение !

    Коментиран от #51

  • 5 Голям Слон

    178 6 Отговор
    Т.е., бащата е виновен, защото след удара с Лютвито не е успял да избегне смъртта на детето си? Правилно ли съм разбрал?

    Коментиран от #94

  • 6 изроди

    140 2 Отговор

    До коментар #3 от "нера":

    Прост, по-прост, българи.
    Ние сме си виновни, 'щото си траем.

    Коментиран от #32

  • 7 Прав чеп

    160 4 Отговор
    Ясно беше още преди време, че всеки друг ще е виновен, но не е рязаната карабина.
  • 8 Бачо Киро

    239 4 Отговор
    Само в България може министър на ТРАНСПОРТА да се качи пиян на моторна шейна и да убие детето си и ВЪОБЩЕ ДА НЯМА ДЕЛО, както и нагъл политик да прегази знак СТОП и да се турне напреки на пътя, а ти като го заобиколиш през насрещното да му обереш предницата и да те метне в дерето, да загине детето ти и накрая ти да си виновен ... Гласувайте за тея боклуци още, гласувайте ... Единственият виновен тук е Местан, единствено той не спазва знак стоп и отнема предимство, като при това блокира и пътя на идващата кола. Дори бащата да е бил с превишена скорост (което си е относително, 10кмч отгоре също е превишена скорост), това пак не е причина за катастрофата. Единствен причинител на катастрофата е неспазилият знак стоп и излязъл насред пътя миндил, който на това отгоре дори и книжката си получи обратно от овцете в системата ...

    Коментиран от #61

  • 9 хамлет

    37 1 Отговор

    До коментар #2 от "Maf1ata BG":

    то да беше само едно нещо...

    Коментиран от #17

  • 10 Кочо

    30 83 Отговор
    Иначе казано... За Местан не знам какво е правил и каква е вината му, нарушил ли е правилата или не.... Но бащата на 100% е нарушил правилата в случая, било поради по-бързо каране, било поради навлизане в насрещното или каквото е станало там.... Ако правилата са нарушени, то има логика. Ако са ги нарушили и двамата, то и двамата са съпричинители и обвиняеми. Баща или не баща, бебето си е бебе и това не ти дава право да караш като гламав и да го затриеш. Т.е. катастрофата има много причини да се случи... Някои явно са на Местан, но други са на бащата... Жалко за детенцето. Липсата на мозъчна дейност като си караш колата води до ето такива неща..... И не е само до късмет.

    Коментиран от #22, #45, #56, #99

  • 11 monty python's

    139 3 Отговор
    И майката трябваше да осъдят,и бебето посмъртно,а на Местан да изплатят обезщетение.Около милион-примерно.

    Коментиран от #83, #86

  • 12 3588

    102 3 Отговор
    Опитват да уплашат бащата, за да може всички да се отърве онзи идиот. Аз ако съм, ще лежа, стига и Местан да е до мене.
  • 13 Съвест

    112 4 Отговор
    Нека тъпите турчуля да разберат за кого гласуват от 30 г.
  • 14 xvдфхд

    61 3 Отговор
    За кокошка няма прошка за милиони няма закони!!!!!!!!!!!СЪТЪР!!!!!!!!!
  • 15 Обикновен човек

    105 3 Отговор
    Знак СТОП е свещен знак затова се отличава по форма от другите знаци, значи какво излиза ако аз не спря на знак стоп и предизвикам ПТС ще ме съдят до дупка но ако някой "политик "не спре и ме удари пак ще ме съдят мен !!!Това е ненормална държава с ненормални закони нещо като онази приказка с вълка и агнето където вълкът казал че ще изяде агнето щото му мъти водата която пие - как ще ти я мътя оправдавало се агнето нали ти си отгоре по реката а аз отдолу по течението излиза че ти ми мътиш водата!!Мътиш не мътиш ще те ям отсякъл вълкът!

    Коментиран от #62

  • 16 фгх

    82 1 Отговор
    Докога ще търпите да ви се подиграват, а българи???
    В лицето ви се подиграват с вас и си траете???
  • 17 МП4

    68 3 Отговор

    До коментар #9 от "хамлет":

    Това щях да напиша, много точно! Човека не стига че загубил детето си, ами и 10 год. затвор УЖААААССС, ТРАГЕДЕИИИЯЯ! ! !
    Не казвам че няма вина, карал е със сигурност над разрешеното, но по голяма вина има Местан, защото ако беше спрял на знака и се беше забавил 5 дек щеше и да го види , а не да минава транзит, защото издуханата му глава с предразсъдъците му е решила, че ще мине с този туч. Щеше да мине и да замине, ама знака не го е видял че пише стоп, 15 год за него трябват, ама няма шанс в тази ла*няма държава! ! ! !

    Коментиран от #35, #63

  • 18 Пешо

    98 5 Отговор
    Да ти убият детето и да те вкарат в затвора! Ами виновен се, че си се родил в държавата на Боко...

    Коментиран от #25

  • 19 vvvvv

    72 2 Отговор
    Те това е правосъдие. Аферим. Линч за "експертите".
  • 20 vvvvv

    37 2 Отговор
    Те това е правосъдие. Аферим. Линч за "експертите".
  • 21 Обикновен човек

    67 2 Отговор
    И още нещо като прочета "съден от солидарна отговорност","убит от приятелски огън" и други такива тъпотии ми се повръща ...това е гавра с българският език!!!!!!!!!

    Коментиран от #65

  • 22 Голям Слон

    86 8 Отговор

    До коментар #10 от "Кочо":

    Има много съдебни практики и казуси. Разрови се. Ще останеш изненадан. Законът е закон и той би трябвало да е за всички. А именно - идваш от път без предимство, отнемаш предимство и съответно си основният виновен. Онзи, който се движи по път с предимство, може да лети с 200 при разрешени 50. Той е с предимство! Точка! А ти, който идваш от път без предимство, си длъжен да прецениш ситуацията и да решиш дали излизането ти на пътя е безопасно. В случая обаче гледат да постелят меко на Местан и започват да търсят под вола теле. И го намират! Бил карал със 110. Може и ГТП да не е имал. Или винетка. Или ГО. Ило всичко. Лош късмет е да изленеш пред файтона на Местан.

    Коментиран от #36

  • 23 Мюмюн

    45 2 Отговор
    Даже лютви и меди ще трябва да го опънат горкия човек за назидание... Държава няма,това е факт.
  • 24 Ранко

    69 2 Отговор
    Ако съм на Бащата на детето,при това положение ,тъй и тъй ще лежа,отиват и тоя гаджал Местан му пръскам мозъка..

    Коментиран от #46

  • 25 Киро

    25 1 Отговор

    До коментар #18 от "Пешо":

    Тука все пак е замесен агент Зидаров. Освен това е сол ташак на меди . Сещаш се че несправедливостта ще съществува.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 следовател

    29 1 Отговор
    Бебето е виновно
  • 28 1234

    50 3 Отговор
    Осъден депесар няма! Х бисеров беше предния невинен. Дали бащата е карал с 90 или 110 вдр едно, като те удря кола странично! Друг грях бащата няма! Значи да си знаете! Ако видите стоп а сте на главен път, бъдете готови да дадете предимство,иначе сте съпричастни! Еб ал съм ти и правосъдната система.

    Коментиран от #64

  • 29 Шамара

    55 1 Отговор
    А , и като завърши разследването ще плати и колата на Местан ама щото няма толкова пари ще му вземат къщата, ама тя няма да е достатъчна та ще се наложи да вземат къщата и на баща му! Да ви се изпикам на правосъдието, жалки гъзоблизлювци!
  • 30 Епа

    50 2 Отговор
    Какъв е смисъла тогава от правила за движение след като дори и да ги спазваш пак ядеш дървото

    Коментиран от #66

  • 31 Агент 007

    32 0 Отговор
    Знаете ли,най-добре ще се получи така,"бащата лизва Местанката и влиза в затвора,но поне ще знае защо"
  • 32 Хайл

    46 3 Отговор

    До коментар #6 от "изроди":

    Нали турците все се мислят за друг модел хора-сега що не излезнат да протестират срещу местан-детеубиеца или не може да ритат срещу техните си
  • 33 Пъпешиии

    53 0 Отговор
    Вземете осъдете и майката, че го е родила , защото не им стига трагедията от загубата на детето, за разстрел са тия правосъдни пъпеши !
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Хайл

    33 1 Отговор

    До коментар #17 от "МП4":

    Ако е пишело на знака ДУР а не стоп сигурно е че ще спре,ама феса е вдигнал пръста че е с предимство и тръгва-голяма работа че другия е с предимство
  • 36 Точно така ама не баш

    15 35 Отговор

    До коментар #22 от "Голям Слон":

    Ти изобщо не си даваш сметка, че ако скоростта не беше е 110, а колкото е позволено, последиците е твърде вероятно да не бяха тези.
    Механизмът на ПТП можеше да е изцяло различен. Автомобилът е много по-стабилен и управляем, и спира много по-лесно от 90 спрямо 110.
    Можеше БМВ-то да не напусне пътното платно и изобщо да не се стигне до смъртен случай.
    Само за справка - при удвояване на скоростта, спирачният път не се удвоява, а се умножава x 4.
    Спирачен път от 50 - 10м.
    Спирачен път от 90 - 40м.
    Нищо не оправдава бащата, карал със 110.
    Почти всички обаче го правим.
    Утре може всеки от нас да е на негово място.
    Съжалявам го, но считам че наистина има независимо съпричиняване.
    Това, което си написал, че може и с 200 да караш на пътя с предимство, и отговорността е само на този, който го отнема е пълна глупост.
    Ти идвай с 60м/с, и не остави на човекът никаква възможност поглеждайки наляво да те види, защото си зад крива, той освен да потегли, друго решение няма как да вземе, тръгва и след малко излизаш от кривата и го удряш.
    Тогава пък имаме не независимо съпричинияване, а вина на водачът по пътя с предимство, но за да ме разберете, необходима е поне минимална правна култура.

    Коментиран от #53, #85, #98

  • 37 Краси

    26 0 Отговор
    Прокурор безумец...
  • 38 Драгой

    19 7 Отговор
    И двамата са виновни, Местан е отнел предимство, а бащата е карал с превишена скорост. Ако беше само едното са могли да го избегнат.
  • 39 Истината

    37 0 Отговор
    А за Московски дори нямаше обвинителен акт!

    Коментиран от #55

  • 40 Бай кой

    24 0 Отговор
    А министъра Московски колко
  • 41 Шляхтиц

    6 21 Отговор
    Погледнах само няколко от коментарите и ЗА МИЛОНЕН ПЪТ МИ СЕ ИЗЯСНЯВА ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е В ТОВА СЪСТОЯНИЕ. Много хубава, прекрасна страна, единствен проблем, населена с българчета. Колко минуси и колко грозни коментари получихме НЯКОЛКО САМО коментатори, които обърнахме внимание на факта, че скоростта на потърпевшия автомобил в пъти надвишава ДОПУСТИМАТА МАКСИМАЛНА за тази категория път. Местан, Иван, Драган в случая има вина за предизвикване на ПТП, но вина за СМЪРТТА е у другиго. Защо родителите са живи?

    Коментиран от #78

  • 42 699

    28 0 Отговор
    Хаха, е наистина няма такава държава. При отнето предимство да ти вменяват отговорност за ПТП е меко казано арогантно. При сблъсък с 60 км / ч да твърдят, че със сигурност е нямало да има починали и пострадали е безумно.

    Коментиран от #67

  • 43 Кой68

    22 1 Отговор
    Протакването доведе до стакмистика и готово....
  • 44 слаботоков

    21 0 Отговор
    А с тоя ФЕС- Местан какво става???? Ще влиза ли в затвора?????
  • 45 Шляхтиц

    3 16 Отговор

    До коментар #10 от "Кочо":

    Много малко останахме мислещите като ВАС и не случайно сме на този хал. Местан има вина за предизвикване на ПТП, но вина за смъртта на детето има друг. Родителите са живи здрави................. Един файтон нормални хора останахмев България. Повечето от пишештите коментари са полуграмотни, но самочувствието им е до небесата.
  • 46 слаботоков

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "Ранко":

    Да,абсолютно си прав! Писах ти плюсче!

    Коментиран от #49

  • 47 Шляхтиц

    9 3 Отговор
    За голяма част от негативните настроения на обществото към лекари, съдии, полицаи имат и ПЛАТЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ, които така изопачават и едностранчиво разглеждат фактите, че човек може с остане с впечатление, че България се намира на другия край на планетата.
  • 48 За много години

    14 4 Отговор
    Ако съм аз още тогава вадя очите на местана на място детето ми мъртво а аз седя ли? Трепя ги всичките в другата кола, после да ме съдят. Око за око

    Коментиран от #68

  • 49 ???

    13 3 Отговор

    До коментар #46 от "слаботоков":

    По добре е да му извадиш очите .Хем го оставяш жив хем да не пострада някой друг.След като не вижда стопа значи не му трябват.
  • 50 Ръуи

    12 1 Отговор
    Нека покажат подобни дела и присъдите в тях. Много се съмнявам, че ще има такъв прецедент. Тоест дори да се гледа само съдебната практика, пак ще се постанови друго. Това сега е подигравка с обикновените хора!
  • 51 Ти кьт караш със 110 а някой

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Тодор":

    Та халоса отстрани и изхвьрчиш от пътя кой е изначало предизвикал петепето???

    Коментиран от #60

  • 52 Бай Ставри

    9 0 Отговор
    Люци, чакам те!
  • 53 Гост

    14 5 Отговор

    До коментар #36 от "Точно така ама не баш":

    Ми да ти пожелая да блъсне влак странично и ти да се движиш с “безопасната скорост” от 90км/ч! След това, ако можеш, ела да коментираш във форума! Кух, кух, та дрънка на кухо!
  • 54 Илия

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Maf1ata BG":

    А Московски кога ?
  • 55 ???

    8 0 Отговор

    До коментар #39 от "Истината":

    Защото джета е виновен и го отнесе вместо него.
  • 56 Кой68

    17 1 Отговор

    До коментар #10 от "Кочо":

    Бащата се е движил по път със ПРЕДИМСТВО?ПРЕДИМСТВО..........После гледай скороста.Местан изобщо дали е спрял на знак"STOP".

    Коментиран от #69

  • 57 Токо

    1 1 Отговор
    Мароо стига копира глупости ма ! Напиши нещо сама ако можеш !!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Венков

    7 3 Отговор
    НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!
    ЗАКРИВАЙ!!!
  • 60 Kirumo

    5 5 Отговор

    До коментар #51 от "Ти кьт караш със 110 а някой":

    Значи според теб може да си караш с 200 и ако някой не прецени, че караш с 200 и излезне пред теб и стане ПТП, той е виновен, а ти невинен ли?
  • 61 Kirumo

    4 9 Отговор

    До коментар #8 от "Бачо Киро":

    Знам, че всички искате 100 процента от вината да е на лошия богат политик, но в реалния живот няма герои и злодеи. Ще задам един въпрос на който никой не иска да отговори. Защо бащата тръгва да заобикаля колата на Местан, а не натиска спирачките? Отговорът, че е нямало разстояние показва, че и бащата има голяма вина защото скороста му не е била съобразена. Всеки шофьор трябва да кара така, че при нужда да може да спре, без да удари нищо - това означава съобразена скорост.
  • 62 Kirumo

    9 4 Отговор

    До коментар #15 от "Обикновен човек":

    Ако караш с несъобразена и превишена скорост, част от вината би била и твоя естествено. Оставам с впечатлението, че повечето българи карат на късмет и в първия път в който ви изскочи някой или нещо, се тряскате в него. Аз ако карах така като вас, трябваше да съм участвал в поне 70 ПТП-та. Всеки шофьор трябва да кара така, че при нужда да може да спре, без да удари нищо - това означава съобразена скорост. Карай си със съобразена скорост, пък когато ти изскочи някой пред теб просто спри и това е, няма да има ПТП, няма да има изкривени ламарини, наранени и убити, не е толкова трудно.
  • 63 Kirumo

    4 9 Отговор

    До коментар #17 от "МП4":

    А ако бащата с бавареца караше със съобразена скорост, щеше просто да спре и въобще нямаше да се стигне до ПТП.

    Коментиран от #89

  • 64 Kirumo

    6 4 Отговор

    До коментар #28 от "1234":

    Ако мислиш, че е все едно с каква скорост караш, те моля да си скъсаш книжката. Без значение къде и по какъв път караш, ВИНАГИ трябва да си готов да спреш. Всеки шофьор трябва да кара така, че при нужда да може да спре, без да удари нищо - това означава съобразена скорост.
  • 65 Kirumo

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "Обикновен човек":

    Какво общо има езикът? Тези термини съшествуват на всички езици.
  • 66 Kirumo

    5 3 Отговор

    До коментар #30 от "Епа":

    На това да караш с превишена и несъобразена скорост спазване на правила ли му викаш? Несъобразената скорост е нарушението което причинява най-много ПТП-та и отнема най-много животи в България.
  • 67 Kirumo

    4 6 Отговор

    До коментар #42 от "699":

    Ако бащата е карал със съобразена скорост до сблъсък няма как да се стигне.
  • 68 Kirumo

    5 6 Отговор

    До коментар #48 от "За много години":

    Значи караш с превишена и несъобразена скорост (скорост с която не можеш да спреш безопасно) и след това вадиш очите на човек защото не си успял да си овладееш колата и си се нанизал? Толкова ли е трудно да караш със съобразена скорост и като изскочи пред теб просто да спреш, без да се стига до удар?
  • 69 Kirumo

    6 5 Отговор

    До коментар #56 от "Кой68":

    Това, че се е движил по път с предимство не му дава правото да кара с превишена и несъобразена скорост. Ако скоростта му беше съобразена, то въобще нямаше да има ПТП.

    Коментиран от #70, #72

  • 70 JPower

    13 1 Отговор

    До коментар #69 от "Kirumo":

    Колкото и да се мъчиш да оправдаеш местаня , няма да ти се получи!!!! РАЗЛИКА ОТ 90 до 110 е незначителна в този случай!!!

    Коментиран от #75

  • 71 мДа

    7 1 Отговор
    Как ги извъртяха нещата, ама то не че сме и очаквали нещо друго. Аз смятам че двамата ще получат по 2 години условна присъда и ще се забрави случая.
  • 72 Кой68

    3 0 Отговор

    До коментар #69 от "Kirumo":

    Чете ли какво съм написал?!Пресичаш на пешеходна пътека/зебра/ на която няма светофар и кола те блъска?Кой е виновен........

    Коментиран от #73

  • 73 Kirumo

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "Кой68":

    Естествено, че този който ме блъсне, но ако съм видял колата да приближава с бясна скорост и аз все пак съм избрал да пресека пред нея, част от вината би била моя. По същия начин по който Местан е виновен за катастрофата, но бащата е отчасти виновен, че не е съобразил скоростта си.
  • 74 Age

    5 1 Отговор
    Ей т'ва е БГ - бащата не може да преживее смъртта на детето си, а сега за капак ще го осъдят, вместо крадеца, който и за капак (макар и неволно), убива детето му.
    Проста, страхлива съдебна система, затуй ще бъдем на този хал.
  • 75 Kirumo

    3 3 Отговор

    До коментар #70 от "JPower":

    Разликата между 90 и 110 е около 20-25 метра спирачен път, да кажеш, че 20 метра не са разлика е несериозно. На местаня нито съм му фен, нито нищо, че да се опитвам да го оправдавам, той е главния виновник за катастрофата, но ако бащата беше съобразил скороста си, щеше да може да спре, без да има ПТП. Знаеш ли какво означава съобразена скорост. Съобразената скорост в случая може да е била и 70. Ако бях на мястото на бащата просто щях да съм със съобразена скорост и да набия спирачки като го видя пред мен. Безброй пъти съм бил с предимство и са ми изскачали от знак "STOP", но нямам нито едно ПТП защото си съобразявам скороста.

    Коментиран от #79

  • 76 Kirumo

    3 2 Отговор
    Смятам, че в този случай бащата не трябва да бъде обвинявам защото все пак загубата му от тази катастрофа е меко казано огромна.
  • 77 Аз откога ви казвам

    3 0 Отговор
    Правилно. Това беше ясно от първия ден
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Учуден

    8 0 Отговор

    До коментар #75 от "Kirumo":

    Много философи се навъдиха в тоя форум.Понеже не са потърпевши,си пишат глупотевини.Как ще е виновен потърпевшия,само заради това,че не се е съобразил със самозабравилия се политик,който като камикадзе минава на знак СТОП!? И как изчислиха скоростта при удара? Тия дето са я изчислявали са или оракули или угаждат някому.И как със сто,сто и десет ще се размажеш ,а с деветдесет ще спреш?!!!
  • 80 БЕТ

    5 0 Отговор
    ГОСПОДА ДА СПОРИТЕ Е НАПРАЗНО МЕСТАН НЕ ВИНОВЕН ТОЯ КОНТЕРНЕР Е ПОЛИТИК ИЗМАМНИК А ОНЯ ЧОВЕ ОТ НАРОДА ТАКА Е КОГА МЪЛЧИМ И ТЪРПИМ СЪБУДЕТЕСЕ БЪЛГАРИСТИГА СМЕ ТЪРПЕЛИ ТАКИВА ХОРА КОИТО СЕ СМЯТ ЗА БОГОВЕ КОИ Е ТОЯ ,КАВ Е ТОЯ ЗАКОН ЗА ПЪТИША ЗА ЕДНИ ОПРАВДАНИЕ А ЗА ДРУГИ НАКАЗАНЕ =НАРОДЕ СЪБУДИСЕ
  • 81 На мястото на бащата

    7 0 Отговор
    Си купувам един джуган и се залоствам да чакам месaн на стопа!!!!
  • 82 Българина

    7 0 Отговор
    Не разбрах за неспрелия на стоп колко ще лежи? Или катаджиите смениха мястото на стопа, съответно и вината?
  • 83 соросоидни кърлежи

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "monty python's":

    очакваме дело да бъде спряно,двете страни "споразумяха" в духа на разбирателство , а убитто дете ,кучета го яли..да не забравяме вече имаме нов главен прокурор, а стария свършил си работа "перфектно"Не може в БГ да бъде осъден бандит"политик" защото това лош знак за цялата пасмина наречена управляващите ,за последни 30години.
  • 84 кибик

    2 0 Отговор
    еми така и така ще влиза в пандела, по-добре да го намери и да го гръмне като не могат да го осъдят
  • 85 Голям Слон

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Точно така ама не баш":

    :-) Преценка се прави преди навлиза в кръстовище, а не когато си в него. Тогава има някаква вероятност да е правилна. Когато си в кръстовище и към теб летят няколко тона желязо, вкяка една преценка е бризка до безсмисленост. Както ти казах, има много практики, взимай и чети. Да философства всеки може, особено когато колата се е обърнала.
  • 86 Пахахах

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "monty python's":

    Обичам хора с чувство за сарказъм😀
  • 87 СЪЩИЯ

    2 0 Отговор
    РАЗСЛЕДВАНИЯ СЕ ИЗВЪРШВАТ НЕ ПО ПРИНЦИП КОЙ, КОЙ Е, А ПО РАВЕНСТВО ПО ЗАКОНИТЕ, И БЕЗПРИСТРСАСТНОСТ, ИЗЯСНЯВАТ СЕ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ И ДОСТОВЕРНИ ФАКТИ, СБЛЪСЪКЪТ Е В ЛЕНТА ЗА НАСРЕЩНОДВИЖЕЩИ СЕ. ЕСТЕСТЕНО ЧЕ МОЖЕ И ДА ГРЕША, НО КОЛКО НАМАЛЯВАТ СКОРОСТТА ПРИ НАБЛИЖАВАЩИ РАЗКЛОНИ И КРЪСТОВИЩА ВИДНО ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ?
  • 88 СЪЩИЯ

    0 0 Отговор
    ЗА СОЛИДАРНОСТТА ЩЕ СА ЕДИНИЦИ КОЙТО ЩЕ ПРЕЦЕНЯТ ИМА ЛИ Я ИЛИ Е И ВЪЗМОЖНА И ДОПУСТИМА.!
  • 89 МП4

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "Kirumo":

    Не е задължен да спре , защото е на път с предимство, ЗНАКА СТОП е за Местан , не оправдавам водача на 'бавареца" , той просто е на главен път от къде на къде той ще спре и ще пусне него, НАПРОТИВ точно обратното , луд ли си какъв си ??!

    Коментиран от #93

  • 90 1122333

    4 0 Отговор
    СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ Е СТРАХЛИВА, А КОРУМПИРАНА.
    УБИЕЦЪТ МЕСТАН, УБИЕЦ НА ДЕЦА ЕНАГЪЛ ЛЪЖЕЦ И БЕЗКРУПУЛЕН МАФИОТ.
  • 91 Екто

    2 0 Отговор
    Ако не беше политик, а обикновен човек досега да е в затвора за причиняване на смърт по непредпазливост. В закона е казано за причиняване на тежка телесна повреда или смърт по непредпазливост се наказва с лишаване от свобода от 5 до 10г и глоба до 10 000 лв. Но щом е политик той е с предимство винаги и по всяко време дори пред линейка с включена звукова и светлинна сигнализация за специален режим на движение или пожарна и полиция с включена сигнализация. Кои са обикновените хора пред тях. На времето като карах курса ми казваше инструктора щом е на прав път и е с предимство ако ще и със свръх светлинна да се движи той е прав. Но тук става дума за политик закъснявал за някъде и всички трябва да се кланяме независимо от коя партия са. Така стават катастрофите в БГ тъпака вика знаеш ли кои е тати или знаеш ли накой съм човек. Е това трябва да се изчисти от тай страна веднъж за винаги тогава може да мислим как ще се оправим.
  • 92 Да го знаете

    3 1 Отговор
    От Божието правосъдие не може да избяга Бави но не забравя
  • 93 Kirumo

    2 0 Отговор

    До коментар #89 от "МП4":

    Имах предвид да спре като Местан изскочи пред него. То е ясно, че Местан е длъжен да спре на стопа.
  • 94 Гошо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Голям Слон":

    Трай си, че както не разбираш си в условие на съпричастност т.е. укриваш умишлено престъпление и щи турят халките като едното нищо!
  • 95 Експерт

    3 0 Отговор
    КАК ЕКСПЕРТИТЕ СА УСТАНОВИЛИ, ЧЕ Е 110км/Ч КАТО НЯМА СПИРАЧЕН ПЪТ И МЕСТАН ГИ УДРЯ СТРАНИЧНО НЕ СПИРАЙКИ НА СТОПА??? АБСУРДНО!!!
  • 96 М.с.

    2 0 Отговор
    Местан колко години ще лежи за убийствтото на детето?
  • 97 МИХАЙЛОВ

    3 1 Отговор
    ...НАЙ - НАКРАЯ МАФИОТСКАТА ХУНТА - ГЕРБ
    И НЕЙНАТА МАФИОТСКА ПРОКУРАТУРА
    И ОЩЕ ПО-МАФИОТСКИЯ И ГЕРБЕРАСТКИ СЪД
    ЩЕ ОБЯВЯТ НАЙ- СПРАВЕДЛИВАТА
    ГЕРБЕРАСТКА ПРИСЪДА...,
    .... ЧЕ ВИНОВНО Е УБИТОТО ДЕТЕ
    ЗАЩОТО СЕ Е РАЗРЕВАЛО
    И РЕВЪТ МУ Е ОТКЛОНИЛ ВНИМАНИЕТО
    И НА БАЩА МУИ НА ЛЮТВИТО МЕСТАН...
    ...И ТАКА УБИТОТО ДЕТЕ
    ЩЕ ГО ОСЪДЯТ ПОСМЪРТНО...
    ...ВАЖНОТО ЗА ГЕРБЕРСКАТА ГЕШЕФТУРА
    Е ВЕЛИКИЯ ЛЮТВИ МЕСТАН
    ДА БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА НЕВИНЕН...
  • 98 Голям Слон

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Точно така ама не баш":

    Решенията се взимат преди да навлезнеш в кръстовището и да отнемеш нечие предимство. Ами, вместо летящият джигит може да е летяща линейка или летяща полиция, пожарна, спасители.... Хората са го казали: кьорав карти не играе. Като не можеш да прецениш правилно кой как се движи и дали е заплаха за теб или не, стой си вкъщи или просто разчитай на таксита. Добрият шофьор затова е добър, не защото може да кара добре, а защото преценя правилно (не просто преценя) и взима адекватните решения в дадената ситуация.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.