Last news in Fakti

11 Юли, 2012 11:51 7 351 0

Хванаха фалшиви кутии за цигари

  • цигари-
  • агенция митници-
  • видин
Хванаха фалшиви кутии за цигари - 1
Снимка: Агенция Митници

Камион, превозващ фалшиви опаковки за цигари „REGAL”, задържа мобилна група от Митница Лом в района на ГКПП Ферибот - Видин. Пратката от 14 500 кг. картонени опаковки за кутии цигари с логото на търговската марка „REGAL” е била предназначена за унгарска фирма, съобщават от Агенция "Митници". Не е ясно къде точно са произведени ментетата, които, според обясненията на шофьора, са претоварени от друг камион в Пловдив.

За случая е уведомен правопритежателя на марката. Мостри от стоката са изпратени в централата на фирмата в Англия, откъдето са поискали задържането на опаковките. Най-вероятно картонът e трябвало да бъдат вложен в нелегално производство на фалшиви цигари. От задържаната пратка могат да бъдат произведени 2 000 000 кутии цигари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА