Last news in Fakti

13 Януари, 2020 18:09 1 432 6

Затвор за шведа, откраднал такси в Несебър

  • несебър-
  • швед-
  • кристофър андерсон

През юли 36-годишният Кристофър Андерсон катастрофира с лекия автомобил, а след това се опита да избяга

Затвор за шведа, откраднал такси в Несебър - 1

Девет месеца затвор при първоначален строг режим е наложил Районния съд в Несебър на 36-годишния Кристофър Андерсон от Швеция, който през лятото на миналата година пиян открадна таксиметров автомобил от стоянка между Равда и Несебър, катастрофира с него, а след това се опита да избяга, но беше задържан от минувачи и предаден на полицията.

"Срещу Андерсон е наложена и забрана да напуска страната", съобщиха магистрати пред DarikNews.bg. А присъдата е произнесена след постигнато споразумение с прокуратурата.

Андерсон беше закопчан на 13 юли 2019 г, броени дни след като пристигнал на почивка у нас заедно с приятелката си. По-късно стана ясно, че мъжът е осъждан два пъти в родината си за притежание на наркотици, но излязъл предсрочно. Стана ясно, че никога не е притежавал и шофьорска книжка.

Андерсон ще изтърпи присъдата си в Софийския затвор. С решение на съда в Несебър ще трябва да плати и 2 900 лева разноски по делото. Отделно ще бъде предявен и граждански иск срещу него.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    8 2 Отговор
    Малко му е!
  • 2 Ранърса

    7 1 Отговор
    Да си вземе и вазелина.....................
  • 3 Pompev - Han är dum i huvet

    4 3 Отговор
    И аз така си мисля,ама не вярвам понеже е чужд гражданин и то на Швеция
  • 4 Никой

    12 1 Отговор
    Значи който бие камериерки, си ходи поживо-поздраво, а който краде такси - в затвора. Нещо не успявам да намеря логиката

    Коментиран от #5

  • 5 Pompev

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Никой":

    Е, чак толкова не задълбавай
  • 6 Логиката е

    4 0 Отговор
    Че бакшишът е свещен защото плаща рента