Last news in Fakti

16 Януари, 2020 12:01 10 425 23

Гаджето на убитата Андрея пред самоубийство, искал да вдигат сватба

  • галиче-
  • убийство-
  • андрея

Андрея не излизаше навън, без да се обади на баща си и да му каже къде отива, да иска неговото позволение, казва братовчед ѝ

Гаджето на убитата Андрея пред самоубийство, искал да вдигат сватба - 1

Марио Милчев, който е първи братовчед на убитата жестоко Андрея, разказа за живота на момичето. Той признава, че е съкрушен и не може място да си намери, откакто е разбрал тъжната новина за зверското престъпление.

"Искам всички да знаят какъв чист и достоен човек беше тя, всички я сочеха за пример, а е минала през много тежко детство", подчертава Марио Милчев.

Ето какво разказа той пред Блиц:

- Андрея е имала много тежко детство, изоставена от майка си, сама с братчето си, каква е историята на семейството ѝ?
- Тяхната история е покъртителна. Майка ѝ ги изоставя, когато са били съвсем малки. Баба им и дядо им умират. Баща им взима попечителството на децата и се грижи за тях.

Майката напусна децата си заради друг мъж, започна да изневерява и реши да си зареже децата. Беше просто неморална жена - с три брака, с деца, всеки път зарязваше и тях.

Много хора, които присъстваха на погребението, казваха момичето беше авторитет за всички и всички разказваха истории с нея, как е помагала на други, колко добра е и колко е различна от майка си.

- Как успя баща им да ги отгледа сам?
- Той така и не се събра с друга жена, не искаше да посрами децата си и да ги сочат с пръст. Когато майката на Андрея си тръгна, тя беше някъде около петгодишна. Цялата отговорност от това, че нямаше майка, в един момент падна на нея. Те пораснаха много малки, наложи им се в ранна възраст да бъдат и майка и баща един за друг.

Андрея не излизаше навън, без да се обади на баща си и да му каже къде отива, да иска неговото позволение. Не правеше нищо в разрез с баща си и винаги се съобразяваше с това какво ще кажат хората.

Страхуваше се, че майка ѝ я е посрамила и не искаше да говорят за нея по същия начин.

Вуйчо ми е в неравностойно положение, но никога не е правил нещо в разрез със закона, за да си изхранва семейството и да си препитава децата. Те познават много добре лишенията, живели са често много бедно.

Имаше ужасно тежко детство, бяха лишавани от много

- Имала ли е конфликт с някого?
- Всички много, много страдат, защото си отиде един прекрасен човек. Тя беше истински ангел. До този момент не беше казала една дума на някого на въпреки, да се скара с някого, да има проблеми и въпреки трудностите и всички неща, които ги спъваха, се намери начин да се изучат, да се възпитат.

- Била е много влюбена в приятеля си, какви планове имаха те?
- От четири години ходеше с едно и също момче, не е имала друг приятел, той я обичаше много, двамата бяха невероятно влюбени. В момента той го изживява много тежко.

Той е сринат. Когато отива в полицията и е разбрал какво е станало с нея, е искал да си сложи край на живота, затова сега не го оставят и за минута сам.

Те са имали планове за в бъдеще да се оженят, събирал си е пари от стипендията, за да ѝ вземе годежен пръстен. Днес, понеже вече се е видял с близките на Андрея, казал им - правих планове да ѝ предложа брак веднага, щом завърши, но понеже това няма да стане, вземете тези пари, които спестих за надгробната плоча.

Той приема всичко изключително тежко и не вижда смисъл да живее. У тях идват много хора да го успокояват, но е отчаян.

- Била ли е притеснявана и друг път от Аксел Олегов преди да я убие?
- Не, не мисля. Тя се страхуваше от неин комшия, който не е добре психически, спрямо него не е имала притеснения, не е контактувала с него. Те са комшии, но през три къщи и не общуваха.

Зная, че баща му е разделен с майката, защото я пребивал редовно, заплашвал я е често с нож, нападал я, казвал, че ще я заколи и той е бил свидетел на всичките тези неща. Може би до някаква степен се е запечатало това насилие и след това го е приемал като нещо нормално.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ало кочината бг ли е?

    10 12 Отговор
    Въглищата отделят въглероден двуокис ..... Я да ми обясни този който го е казал какво означава сярата....... И едно време като е нямало ток,, хората целогодишно са ползвали дърва и въглища..... Тровят ни въздуха.... Един от законите на илюминатите..... И водата е заложена в законите им.... А нашите от алчност им ги изпълняват
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Луд

    60 5 Отговор
    Хубаво и свястно момиче и идва един патладжан и съсипва всичко.Ама ще изкореним такива плевели рано или късно.Много ме натъжи тази статия ,но същевременно и предизвиква желание за отмъщение граничещо с нечовешка жестокост.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Няма смисъл..

    46 2 Отговор
    Понякога не виждам смисъл, такива убийци да са живи.. Както и педофилите... Такива хора с такава психика не са в полза на обществото.. А само в тежест.
  • 7 Пешо малкия

    4 15 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Виж в alo.bg една Мони в Пловдив Кършияка 150 на час цинге е с големи силиконови гърди пръсках я два пъти за един час я взех

    Коментиран от #11

  • 8 1111111111

    7 3 Отговор
    Едно време кората като са били на дърва и въглища са били 1 милиард, днес гоним 8 милиарда. Ха сега сметни колко дърва се секът днес, колко пушаци се отделят и може и да ти светне в главата какъв е мащаба на съсипване на планетата.
  • 9 Алфа Помияр

    21 4 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Спри се бе,човек
  • 10 Жорж

    4 13 Отговор
    Този да не се бави. Като е зорлия бързо да се самоубива.

    Коментиран от #13

  • 11 Алфа Вълкът

    5 6 Отговор

    До коментар #7 от "Пешо малкия":

    Зная я! А, сега има една Нова-Нели в Пловдив, преди бачкаше в Надежда в София и тя се подвизаваше като Мони тогава - да знаеш, че краде! Иначе е пухкавелка и лесно скуиртва, (заради името се сетих)
  • 12 Оцелял от грабежа СДС-арски българин

    5 0 Отговор
    Абре, КостУФ, бре Ай дук,
    защо докара ни до тук?
  • 13 Доброжелател.

    6 9 Отговор

    До коментар #10 от "Жорж":

    Дано се самообие и тъпкача и че то друг начин за борба срещу плевелите няма -изтръгване от корен още докато нямат семе което ще покълне и ще дава паразитно поколение.
  • 14 Avenger

    11 0 Отговор
    Вместо да се самоубие, първо да отмъсти,, защото не вярвам срещу този психар да се вземат адекватни мерки!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Цветан

    6 2 Отговор
    Дете за пример.\\\\\\\\\\\\къде си Българио?????
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    БОГ ДА ПРОСТИ АНДРЕЯ
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор
    само убииството е грях не се само убивай тоя убиец е белязан БОГ ЩЕ ДАДЕ СПРАВЕДЛИВОСТ РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    ей безсрамник как може да сравняваш починалата дам с някой от ало бг
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    при соца убииците ги бесеха или разтрелваха но ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ отмени смъртното наказание а ПЕТЪР СТОЯНОВ ПУСНА ХИЛЯДИ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ГИ ПОМИЛВА И ИМ ДАДЕ АМНИСТИЯ
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Баба Яга

    6 1 Отговор
    Пред парламента трябва да има Гелотина ,и резане на кратуни
  • 23 минаващ

    1 4 Отговор
    Тоя да беше я взел в тях като и знае положението. Ама толкова я е обичал. Ясно какво е обичал.