17 Януари, 2020 13:40 5 684 10

Българинът в Лондон убит от стара кримка

  • красимир къртиков-
  • лондон-
  • българин

Къртиков с множество криминални прояви за кражби и наркотици, срещу него е имало 19 заявителски материала.

Българинът в Лондон убит от стара кримка - 1

МВР съобщи подробности за убийството на Красимир Къртиков в Южен Лондон. Както стана ясно българинът е бил намерене мъртъв на 13 януари в дома си.

Веднага, след като е установено, че по тялото има следи от насилие, в Дирекция “Международно оперативно сътрудничество“ е получена информация от задграничния представител на МВР във Великобритания.

Посолството ни в Лондон и българските власти сътрудничат активно на разследването. Според първоначалната информация, в кръга от заподозрени за извършеното тежко криминално престъпление е друг български гражданин.

Работната теза на британската полиция е, че престъплението е извършено на 12 януари.

По линия на полицейския международен обмен Министерството на вътрешните работи проведе допълнителни оперативни действия, свързани със заподозрения.

От българска страна е предоставена наличната информация, поискана от водещия разследването. Установено е, че у нас мъжът е известен с множество криминални прояви за кражби и наркотици, срещу него е имало 19 заявителски материала.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Статист.

    21 0 Отговор
    Всичко е ясно конкуренцията непрощава.
  • 2 I♥️🇮🇷

    17 0 Отговор
    Гей драма с много ръчка не
  • 3 Цена за доставка

    17 6 Отговор
    Ей българите са излагации по света

    Коментиран от #8

  • 4 ДДРОнег

    26 2 Отговор
    Цитат:
    "Публикувано във факти.бг: Установено е, че у нас мъжът е известен с множество криминални прояви за кражби и наркотици, срещу него е имало 19 заявителски материала."

    Аз да питам, щот' не разбирам - колко криминални прояви и регистрации може да има даден индивид преди да бъде трайно въдворен на топло зад решетките , че да не издевателства и да не убива мирни, лоялни и редовни граждани-данъкоплатци !!!???

    Коментиран от #10

  • 5 Хасан Азис резака

    10 2 Отговор
    Срам и позор за БГ .Гей драмите
  • 6 Бай Ганьо

    12 8 Отговор
    Ганьовците са мизерници на Европа

    Коментиран от #9

  • 7 Ххх

    15 2 Отговор
    А в заглавието на статията дали не са пообъркали нещата ? Не следваше ли да напишат "Убитият в Лондон е стара кримка". Защото от статията не става ясно кой е убиеца, но е посочено, че убитият е с много криминални регистрации.
  • 8 И не само

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Цена за доставка":

    По света
  • 9 И не само

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Ганьо":

    В кочината сте първенците
  • 10 Виолета

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДДРОнег":

    Според това, което пише, самият Къртиков - убитият, е този криминален тип с 19 заявителски материала: Публикувано във факти.бг: "Къртиков с множество криминални прояви за кражби и наркотици, срещу него е имало 19 заявителски материала."