Last news in Fakti

21 Януари, 2020 15:41 26 180 39

Момиче отиде на гости на леля си, а мъжът ѝ я нападна за орален секс

  • орален секс-
  • племенница-
  • секс-
  • леля

Извергът гонил момичето по стълбите и я блъскал с юмруци

Момиче отиде на гости на леля си, а мъжът ѝ я нападна за орален секс - 1
Снимка: shutterstock

Мъж демонстрира животинския си нагон като подгони за орален секс племенницата на жена, с която живее в бургаския ж.к. „Изгрев“. Той нападнал момичето, докато то гостувало в отсъствието на леля си.

За дивия и опасен екшън става ясно от мотивите на Бургаския районен съд, който е наложил на нападателя условна присъда от 1 година и 4 месеца, с изпитателен срок от 3 години, пише burgasinfo.com.

Случаят е показателен и за реакцията на хората, които наблюдавали от терасите си случващото се.

Момичето отишло на гости, след като предварително уведомила леля си и мъжа ѝ, с който тя живеела на семейни начала. Когато племенницата отишла в дома им заварила там и сестрата на чичото, която гостувала на брат си със семейния си партньор и тяхното дете. Лелята в това време не била сред тяхната компания, тъй като била на работа.

Когато гостите си тръгнали, момичето се заело с домакинска дейност в апартамента: започнала да разтребва и се обадила на леля си, за да ѝ поиска съвет за приготвяне на ястие. Междувременно чичото, който бил употребил значително количество алкохол, се почувствал привлечен от племенницата, въпреки че тя не му била дала поводи.

Приближил се към нея и започнал да търси физическа близост чрез погалвания по косата и по лицето, опипвания по гърдите и по краката. Тя категорично му показала, че не се интересува от интимен контакт, като се отдръпнала от него и му заявила, че действията му са проява на неуважение към нея и към леля ѝ. Напористият мъж първоначално се престорил, че се шегува.

Тя продължила с разтребването из апартамента, като не му обръщала внимание. Когато отишла в кухнята обаче, той не искал да се примири с отказа ѝ, отново я последвал и я притискал към себе си и я опипвал по тялото. Момичето отново го отблъснало и тръгнало към изхода на апартамента, за да си тръгне.

Подразнен от отношението ѝ, той се нахвърлил към нея с обидни и вулгарни думи и със закани. Излизайки вече извън апартамента, на самото стълбище, той насилствено и с агресия се опитвал да задържи племенницата - притискал я за китките и няколко пъти я зашлевил през лицето.

Тя настоятелно се съпротивлявала и противопоставяла на опитите му отново да я върне в апартамента, като отскубвайки се от него, уплашена се затичала надолу по стълбите. Нападателят също я последвал, тичайки по стълбите след нея.

Докато стигне до входа на блока и докато излезе навън, въпреки виковете ѝ и молбите ѝ да престане, той не спирал да прави опити да я задържи, дърпайки я за дрехите към себе си и опитвайки се да я разсъблече.

През цялото време не спирал и да я обижда и да я удря, тъй като тя продължавала да се дърпа и да се отбранява. Неудовлетворен от ситуацията и преливащ от агресия, той започнал да си смъква анцуга и бельото, подканяйки ѝ ясно и недвусмислено да му направи орален секс.

Племенницата продължила да тича и да вика за помощ, неколкократно поваляна на земята от юмруците му.

Случаен минувач се загледал в двамата, но първоначално не предприел действия. В същото време оттам на път към дома си преминавал друг бургазлия, който видял, че по терасите са наизлезли и други хора, които само гледали побоя. Тогава минувачът не останал безучастен и се намесил.

Приближил се и друг мъж в защита на момичето и след като хората се развикали на нападателя, той побягнал. Потърпевшата била откарана в болницата, а на място били повикани служители на Пето РУП.

Нападателят, установен по - късно от полицията, първоначално се укривал в апартамента си и не отговарял на полицаите, дошли да го търсят. Склонил да излезе едва след като лелята, с която живеел, го убедила да отвори вратата, тъй като той не отговарял и на нея.

Полицаите отвели мъжа в сградата на Пето РУ на МВР - Бургас, като силно им лъхал на алкохол. След проверка с дрегер бил установено наличие на алкохол 2,38 промила.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уникален чичо

    176 21 Отговор
    Уникална присъда, уникален съд, уникална държава, само 2терминал от това ни спасява! Амин!

    Коментиран от #6

  • 2 22222222

    121 7 Отговор
    мангасарите полудяха в последния един месец.. животни са
  • 3 оня

    48 90 Отговор
    Да и беше дал 20лв нямаше да да стигне историята до тук.Щеше пак да го търси кифлата.

    Коментиран от #7

  • 4 Рошко

    59 18 Отговор
    Ами туй то еврогейската ценностна система, всичко на семейни начала, кой е... е...

    Коментиран от #18

  • 5 хлапак

    36 45 Отговор
    и аз преди време отидох на гости на леля ми и тя ме нападна да ми върти кавали. не се оплаках похвалих се в училище

    Коментиран от #9

  • 6 Ххх

    57 12 Отговор

    До коментар #1 от "Уникален чичо":

    Да, наистина. Много неща са ни уникални в отрицателния смисъл. И на фона на всички изброени уникални явления продължава да има още по - уникални индивиди, които твърдо и убедено продължават да държат на Тиквата и на следващите избори отново ще гласуват за него.

    Коментиран от #10, #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ЕИ ПАПУР

    46 11 Отговор

    До коментар #5 от "хлапак":

    И КАЗВАШ КАТО СЕ СЪБУДИ ДУПЕТО ТЕ БОЛИ И ПЕТ ЛЕВА В РЪКАТА

    Коментиран от #20

  • 10 Аз кебапчета не ям

    15 9 Отговор

    До коментар #6 от "Ххх":

    И бира не пия, и гласувам за който е сигурно че няма да спечели повече от 1%!
  • 11 Амиии

    30 12 Отговор

    До коментар #6 от "Ххх":

    Кажи поне един почтен за който да гласувам , АЗ НЕ ВИЖДАМ ?
  • 12 TÜRK!!!

    10 33 Отговор
    Обичам да чета всичко това! Супер! Мастурбирам.
  • 13 Шерше льо вулгар

    38 9 Отговор
    Едва ли някой е очаквал друго от дивашкото племе

    Коментиран от #15

  • 14 anarhia

    34 6 Отговор
    Как може такова нещо условна присъда, това е прекалено, дано постъпят по този начин и с близките на съдията, да го видим тогава. Няма правосъдие, да идва по-бързо Господ и да разрушава тази кочина.
  • 15 Вече си

    10 4 Отговор

    До коментар #13 от "Шерше льо вулгар":

    като изтъркана плоча латинска, някоя друга простотия да измислиш?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 TÜRK!!!

    0 22 Отговор

    До коментар #16 от "Мюмюм мехмед мюмюн":

    И аз искам. В гъзеца и в устата )))
  • 18 Иво

    17 11 Отговор

    До коментар #4 от "Рошко":

    Ти какво си мислиш бе момче, че в просия ги няма тези водкогейски ценности!?Само, че там има и нещо друго.А то е, че руснака се е налял до козирката и за гейски ценности не става даже!В този случай тоя който му е на гости хваща жена му и я оправя докато мъжа и е заспал доволно след изпита над половин литър пукница!Кое е по-срамно от двата случая без да месиш някакви си ценности!?

    Коментиран от #39

  • 19 И аз това казвам де

    7 11 Отговор

    До коментар #16 от "Мюмюм мехмед мюмюн":

    Събрали се на полянка вулгарин и славянка....
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Чичо

    15 3 Отговор
    Искредно се надявам тия продажни съдии да ги застигне същия пиян разпасъл се нерез!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Има ли учудени ,,граждани"???

    17 0 Отговор
    Табун-Ромул!То какво да очакваш от разгонена маймуна със завършен трети клас(задочно по принуда)от социални помощи ООД...
  • 26 ВОЛЕН ФИБЕРОВ

    6 10 Отговор
    ТАКА ША Е ,НЕМА НАЧИН.ГА НЕМА КИНТИ ШЛЬОКОВИЦАТА ГО ОШАШАВИ ЖЕНА МУ НЕ ДАВА А ЗА ПЛАТЕНО НЯМА,ТАКА СТАВА-НАСТАНАА ГОДИНИ ДА СИ РЪЧКАТ РОДНИНИ!ЗА да непопадате в такава ситуация саморъчно си барайте лангитее та С ЖЕЛЕЗНИЯТ ЮМРУК НА ОНАНИЗМА ДА ЛИКВИДИРАМЕ РАЗГУЛЩИНАТА В БЪЛГАРИЯ..
  • 27 BrutaLife

    3 16 Отговор
    Да беше й предложил IPhone, всички дупки щеше да й скъса, но прост българин, скръндза...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 иконом

    12 6 Отговор
    Само на мен ли ме се струва странно момиче, което да не е в същото домакинство да разтребва и да готви и да играе роля на съпруга, или на съпруг, днес всеки готви и си чисти вкъщи. Въобще няма никаква работа в тоя дом, когато роднината й е на работа и е била уведомена, че лелята не е вкъщи. this is sick!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Един

    11 0 Отговор
    цигания!
  • 32 Факт

    13 5 Отговор
    Това , ако се случи в Турция , този от затвора няма да излезе . Направо отива на доживотна.

    Коментиран от #34

  • 33 HarveyWNvm

    5 0 Отговор
    Това, което видях през живота си е на пълно боза. Как може да постъпва с нея така, едва ли е обратен начин че жена си не може да оправи, а иска момичето да оправи.
  • 34 777

    3 8 Отговор

    До коментар #32 от "Факт":

    Те затова спят с козите и овцете турчилята
  • 35 Potentialen

    2 0 Отговор
    Алкохолик гнусен
  • 36 Дядото

    3 1 Отговор
    Ако бачкаха всички фабрики , щеше да е сдухан от бачкане и едва ли щеше да му е до свирки!! Ако имаше контрол от полиция и домова книга във всеки вход...!!! Ако беше стария закон,който е безработен или с нисък морал го изселваха по затънтените ТКЗС та ...да бачка за комат хляб и супа!!! Ако имаше етична комисия във всяка медия и глобите да се налагат строго по цяла заплата !!!??? Ако съдът беше НАИСТИНА СТРОГ ,БЕЗПРИСТРАСТЕН И НЕЗАВИСИМ !??! Такива истории нямаше да се случват !!! Гласувайте!

    Коментиран от #37

  • 37 Вземи си версиите!

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Дядото":

    Значи по време на болшевишката диктатура не е имало хора с нисък морал? По-добре си е по-време на диктатура, то е ясно. Хеле пък такава дето цени простодушието и липсата на интелектуален потенциал. Друго си е цялата държава да се кланя на един злонамерен селяндур. Аз казах... ХАУ!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Odb

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Иво":

    Тук какво общо има Русия със случая????май на морето някоя рускиня не ти е пуснала а🙂