Last news in Fakti

21 Януари, 2020 15:56 3 855 7

Заподозрян за убийството във Видин се предаде в полицията

  • видин-
  • убийство

47-годишният мъж е отказал да даде показания, бил е с адвоката си

Заподозрян за убийството във Видин се предаде в полицията - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

47-годишен мъж от Видин, заподозрян за убийство, се е предал в понеделник в полицията, съобщиха от ОДМВР-Видин на извънредна пресконференция.

Мъжът се е предал в присъствието на адвокат, отказал е да дава показания. Спрямо него ще бъде приложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа. Ще бъде поискана и най-тежката мярка за постоянен арест.

Припомняме, че инцидентът, при който почина 31-годишен мъж, е станал на 19 януари в местно заведение. При скандал в компания от 4-5 души е произведен изстрел от газов пистолет, собственост на обвиняемия, при който е пострадал млад мъж. Той е бил транспортиран с линейка към болницата, но по пътя е починал. Установено е още, че в заведението нямало охрана, камерите не работят, а работното време е от 4.00 до 7.30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    3 2 Отговор
    Чудя се дали медиите раздухват негативизъм или наистина в държавата ни цари хаос и беззаконие?
  • 2 47 годишен

    3 2 Отговор
    А бе да не би да е с прякор Жусти?

    Коментиран от #3

  • 3 Не се знае

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "47 годишен":

    Може да е тулупа Мпампи!
  • 4 Инфо

    7 2 Отговор
    Александър Стоянов– Шемета на 48 г.
  • 5 Гражданка

    5 1 Отговор
    Сашо "Шемета" е въпросния,който се е предал.
    Най-смешно ми стана ,че в емисията новини на една от националните телевизии казаха,че е с чисто съдебно минало..смяяях. Целия град го знае за какво става въпрос,даже мисля,че и в затвора беше преди време. Е като не им е достоверна информацията,защо говорят глупости?!

    Коментиран от #6

  • 6 Няма значение

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гражданка":

    Полицията ги знае всички ,,бандити,,защото града е малък,но не правят нищо.Няма закони,това е истината,а Шемета е рецидивист,това се знае.Да видим,дали,ще затворят ,,Бали,,клуба,който също е собственост на известен,,бандит,,Не вярвам,плащат си такса спокойствие и всяко чудо за 3 дни.Жалко за Теди.....
  • 7 Гери

    1 0 Отговор
    Шемета него е убил просто ТЕКА иеиеее теди не беше много дабричак