22 Януари, 2020 18:11 7 293 15

Майка и син заклали мъж след запой в Пловдив

  • майка-
  • син-
  • убийство-
  • пловдив

Дрегерът отчел за Стефан - 2,4 на хиляда алкохол в издишания въздух и 1,8 на хиляда– за майка му

Майка и син заклали мъж след запой в Пловдив - 1
Снимка: trafficnews.bg

Стефан Спасов и майка му - Екатерина Андреева, задържани за убийството на 63-годишния Поли Стефанов на 28 декември 2018 година, официално се сдобиха с обвинения. Те са привлечени за това, че в съучастие са умъртвили любовника на Андреева – Поли, като деянието е извършено по особено мъчителен начин.

Как се стигна до убийството?

Стефан и Екатерина са син и майка. Те не живеели заедно, защото няколко месеца след като синът ѝ се родил, майката заминала за чужбина. През това време за Стефан се грижел баща му в пловдивско село.

През 2014 година Андреева се завърнала в Пловдив и се запознала с Поли Стефанов. Двамата живеели в различни квартири, като отношенията им били противоречиви и съпътствани със скандали. По-късно Стефан се преместил да живее при майка си и двамата често гостували в квартирата на Поли на улица „Родопи” в центъра.

Навръх Стефанов ден през 2018 година, тримата от сутринта започнали да празнуват, като пиели бира. По-късно в квартирата се отбил бащата на Стефан, който извикал сина си навън, дал му подарък – дрехи, алкохол и храна, след което си тръгнал.

Тримата продължили да пият алкохол, като от бира преминали на домашна ракия. Те изпили по близо един литър ракия, когато Поли и Екатерина започнали да се карат по повод присъствието на сина ѝ в жилището.

Към 22,30 ч. скандалът ескалирал, стигнало се до събаряне на чаши и чинии по пода. Андреева взела счупена стъклена чаша от вино и с острата част започнала да нанася удари по шията на Поли, който седял на фотьойл. Стефан пък го притискал с ръце към стола, за да не може да окаже съпротива.

През това време Катя взела кухненски нож, и нанесла множество удари в предната част на шията на любовника си. В резултат на ударите последният починал от остра кръвозагуба, според съдебномедицинската експертиза.

След подаден сигнал на тел. 112, майка и син са били отведени в полицията и задържани. Там им е направен тест за алкохол с техническо средство, като дрегерът отчел за Стефан - 2,4 на хиляда алкохол в издишания въздух и 1,8 на хиляда– за майка му.

В момента Андреев и Стефанов са в ареста с наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража”. Скоро те ще се изправят пред съда, като ако бъдат признати за виновни, ги грози затвор от 20 години до доживотен затвор.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мали мали

    15 0 Отговор
    Не си е платил,а те маи и българи
  • 2 Доцента

    38 0 Отговор
    Психологическият портрет на майката е ясен от снимката, това е портретът на голяма част от масите у нас, пази боже !

    Коментиран от #6

  • 3 Диамантената ръка

    20 3 Отговор
    Да продадат правата на Холивуд, страхотен хорър ще стане...
  • 4 Майката на човек не мяза

    34 1 Отговор
    Как може такива грозотии да има? Нямам намерение с данъците си да плащам за тия плужеци. Отрежете ѝ оная работа, наврете я в на синът ѝ устата и ги отрепете
  • 5 Гост

    11 2 Отговор
    Къв дрегер бе малоумници?! Медицинска проба! Или оставяте вратичка за измъкване с “подарък” за благодарност?!
  • 6 мали мали

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Доцента":

    В днешно време какво ли не правят маиките за синовете си,1 че не учат па друго не им се работи хванал е от занаята аз сводник а тя ще ги заработи пием ядем на корем и накрая парички за мама и за мен

    Коментиран от #14

  • 7 Шерше льо вулгар

    13 11 Отговор
    Имали са нещо наум византийските хронисти за да нарекат дивашкото племе точно така както е известно и до днес по света

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Византийски хронист

    21 5 Отговор

    До коментар #7 от "Шерше льо вулгар":

    Ти за какъв се имаш, че да правиш обобщения?
    Дегенерати има във всяка нация. Пита се защо такива дегенерати като сега, ги н ямаше преди 30 години? Ще ми кажеш, че тогава са криели, нали? как да скриеш такова заколение бе, аланкоолу? Ми тия хора имат комшии, комшиите им имат роднини...... Разследващите и те имат роднини и комшии. На чашка всеки "под секрет" си казва какво е чул, видял и разследвал!
    И да криеш и да покриваш, ако задника ти мирише, то няма как да се покрие!
    Мантрите, за "вулгаросите" и обидните нападки към МОЯТА НАЦИЯ са ми отврат! За такива обиди, ти и подобните ти, преди 30 години, щяхте да се запознаете с Газдов с тоягата на Сл. Бряг (ловешко) или с прасетата на Белене!

    Коментиран от #10, #13

  • 9 Абдула Азис

    4 15 Отговор

    До коментар #7 от "Шерше льо вулгар":

    Татари вулгарис псориазис
  • 10 Шерше льо вулгар

    3 13 Отговор

    До коментар #8 от "Византийски хронист":

    Какво проникновение са имали византийските хронисти за да нарекат дивашкото племе чийто ярък представител е и споменатият Газдов.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Егати и дългото изречение си надраскало

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "Stefan Dimitrov":

    Стефчо, сам ли го съчини или някой от маалата дето е ходил до четвърти клас на училище ти помогна? Кажи си честно като примерно сигане.
  • 13 Соц носталгията те е подгонила

    0 13 Отговор

    До коментар #8 от "Византийски хронист":

    Социализъма си отиде, хайде, последвай го и ти!
  • 14 Фарбреджина

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "мали мали":

    Лошото е,че нищо не разбрах от написаното! Правописът на майки се учи в първи клас, срамота! А за останалата част на изречението, няма последователност...Трагедия! А тези двамата са малка част от нашата действителност, която за съжаление е пълна с подобна сган,които вършат ужасни престъпления почти всеки ден.
  • 15 ХРИЗАНТЕМА

    1 1 Отговор
    ЕЛЕКТОРАТ