25 Януари, 2020 20:59 2 907 6

80 автомобила изгоряха в автоморга в Хасково

  • хасково-
  • пожар

Причините за случая се разследват

80 автомобила изгоряха в автоморга в Хасково - 1
Снимка: Архив

Пожарът в автоморгата в Хасково, при който изгоряха 80 автомобила, е локализиран, съобщиха от местната пожарна. Огънят е пламнал в ранния следобед и за минути е обхванал голяма територия. На място работят екипи от огнеборци, включително от Димитровград.

Началникът на пожарната - Митко Чакалов, заяви:

"В центъра на редицата от автомобили е възникнал. В следствие на високата температура и вятъра се е разпространил по автомобилите. В момента пожарът е локализиран. Доизгасяваме определени огнища, където има по самите автомобили, и продължаваме да дежурим".

Заради липса на вода за кратко ситуацията е била усложнена, но след намесата на общината проблемът е бил решен.

В района има силно задимяване, очакват се екипи на регионалната екоинспекция да направят замервания на чистотата на въздуха. Местните власти обаче успокоиха, че няма опасност за населението.

Причините за случая се разследват.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maf1ata BG

    31 1 Отговор
    Така работи мафията в най-бедната и корумпирана държава в света - булгаристан!
  • 2 Анонимен

    18 0 Отговор
    През зимата от висока температура ,,, а лятото не знам..... То на времето по соца и след соца се стопанисваше една дискутека дето е строена с парите на тия дето вземат сега 200 лв пенсия... Дискотеката си работеше и когато влезе в ръцете на други взе че изгоря до дупка и помен няма.... Демокрация....
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 0 Отговор
    МАФИЯ
  • 4 Слави Славов

    9 0 Отговор
    И в Хасково нямало вода,ами сега?!
  • 5 Питам

    7 0 Отговор
    А кой сега, ще ги глоби тия за горене на боклуци ??
  • 6 Решението на съда

    0 0 Отговор
    Трябва да бъдат обесени на площада за замърсяване на околната среда и водите и изхвърлянето на канцерогенни вещества в атмосферата.