26 Януари, 2020 19:17 2 929 13

Брутален инцидент, дете е със счупена китка

  • инцидент-
  • строителен техникум-
  • пловдив-
  • дете-
  • китка-
  • счупена

За нов случай на агресия между ученици в ПГАСГ" Арх. Камен Петков" в Пловдив, известен като Строителния техникум. Майката на пострадалия ученик сама съобщи за инцидента, публикувайки нейната версия за инцидента, в социалната мрежа.

От Plovdiv24.bg публикуват разказа без редакторска намеса:

"В петък - 24.01.2020 г. в 11.00ч. ми звъни моят голям син- Георги. Притеснен го усещам и има защо. Казва ми да отида бързо до училището( ПГАСГ" Арх. Камен Петков" - Пловдив ) , че е станал инцидент с него. Предполага, че му е счупена ръката. Стават такива неща. Отивам, посрещат ме директор, класна и т.н. Уверяват ме , че е инцидент. Две момчета - Атанас и Мирослав се надскачат и помолили Георги да скочи и той, че е висок, за да разберат колко високо може да скочи.

Моят син е възпитан, скромен, не е агресивен и е научен да прави добро. Никога няма да обиди някой, а още по- малко да го нарани. Затова наивно и безрезервно скача.

Когато е в най - високата точка му ритат краката с такава злоба, че прави почти шпагат и се приземява удряйки главата, опашката и най- вече ръката. С цялата си тежест се приземява на ръката. Измества се ставата на китката и се чупи. Наложи се операция по спешност с пълна упойка и два пирона. Пак с упойка ще се махат след месец, живот и здраве. Изключват единия от училище - Атанас, а Миро е ритнал по- силно и злобно. Разбирам, че не е инцидент, а предварително замислен план, защото има направени клипчета. Как се правят случайно клипчета на падащ човек? Това може да е детето на всеки. Тези абсолютно лишени от мисъл деца са навсякъде. Можеше да си счупи главата, гръбнания стълб..Какви мерки да предприема?"


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йозеф

    18 1 Отговор
    Поредната проява на аутяги. Домашната среда личи в училище.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 0 Отговор
    побойниците са жалки комплексари който посягат бият винаги по слабия особено ако е ученолюбив отличник скромен
  • 3 Ххх

    15 1 Отговор
    Помните ли кой е Антон Макаренко? Вероятно, ако сте израсли по времето на комунизма, свързвате името му с колониите за малолетни престъпници и суровите методи на възпитание. Често съвременните анализатори противопоставят името му на това на Мария Монтесори. Дори все още се употребява фразата „възпитание по макаренковски“ и се подразбира като „сурово, безмилостно възпитание“. Всъщност, за Макаренко е известно да е ударил един-единствен плесник в живота си и то на собствения си син. И е обявен от ЮНЕСКО за един от четиримата велики педагози на ХХ век. Заедно с Мария Монтесори. Може би, увлечени по модата на „либералното“ и „естественото“ възпитание, побързахме да отхвърлим Макаренко и неговата школа. А той е може би, единственият, успял да постигне реални резултати в превъзпитаването на престъпници и превръщането им в добри хора – непостижима цел за много други педагози, дори за цели държавни системи. Разбира се, психолози и педагози може да оспорват част от методите му, но никой не може да оспори успехите му.

    Коментиран от #10

  • 4 Майката пита какво да направи

    10 3 Отговор
    По най-бързият начин да напуска прокажената дивашка територия.

    Коментиран от #8

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор
    махнаха тветата тия и такива побойници трябваше да со в БОЙЧИНОВЦИ
  • 6 Plovdiv

    10 1 Отговор
    Ако аз съм му баща, отивам, откривам двете изпражнения и ги убивам! Какво чакат?!

    Коментиран от #13

  • 7 КОБАКА

    3 1 Отговор
    АТИЛА е същи я побойник хулиган
  • 8 Ххх

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Майката пита какво да направи":

    Ами, защо ? Да отиде да гласува за ГЕРБ на следващите избори и да "Гледа на положителното" както казваше Царя преди години. Проблема е, че управляващите ни робуват на модели на поведение, натрапени им от задокеанския ни господар и подопечния му Хелсингски комитет. Издигнати са в култ правата на човека, на практика - правата на престъпника. И особено за малолетните престъпници на практика липсват каквито и да е наказания. А случаи като този показват резултатите от такава политика по проблема. Докато не се въведат ефективни наказания, включително затвор за малолетните престъпници, нещата ще продължават да отиват на зле. И, оттам нататък - на който му излезе късмета. Пък на който още не му е излязъл, да слуша Тиквата, като му обяснява колко добре живее в милата ни татковина.

    Коментиран от #9

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "Ххх":

    господине БРАВО точен коментар
  • 10 БНСРП

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ххх":

    Това е вярно чел съм всичко за Макаренко. Но ние много се поамериканчихме и направо се о******. Кога преди ученик ще псува учителя и той ще го гледа и ще му се радва, чу нищо неможе да направи. Тази глупост права на детето и незнам какво още . Детето ти ще краде и ти ще се гордееш с него и неможеш да го посъветваш да не прави така, а трябва да отидете при някой малоумен психолог да му обяснява и говори кво трябва да прави и после ти да плащаш и да няма ефект. Против съм боя на деца но понякога има нужда от два шамара. Виждал съм го това в чужбина как дете се търкаляше защото не са му купили играчка и накрая му я купиха с заем защото тъпите служби ще им вземат детето ако му се скараш. Тази простотия става и тук вземаме само негативните неща от запада и от изтока, а хубавите неща които трябва да вземаме ги игнорираме.
  • 11 gggw

    10 0 Отговор
    ми какви мерки - да върнат ТВУ-тата
  • 12 Никой

    1 1 Отговор
    Вземаш пушката и стреляш на месо
  • 13 бисмарк

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Plovdiv":

    На също мнение съм и аз. Отивам хващам ги и ще ги пребия а с тях и тези дето са ги пръкнали на този свят.