Last news in Fakti

27 Януари, 2020 17:49 2 518 5

Пиян мъж простреля жена в Плевенско

  • мъж-
  • жена-
  • простреля-
  • плевенско

Пострадалата е настанена в болнично заведение за операция

Пиян мъж простреля жена в Плевенско - 1
Снимка; Архив

Досъдебно производство е образувано за изясняване на случай за прострелване в частен дом в село Тученица в област Плевен. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът е подаден вчера сутринта. Изпратеният на място полицейски екип установил, че по време на тържество, под въздействие на алкохол и при неправилно боравене с огнестрелно оръжие, 52-годишен мъж е прострелял 51-годишна жена. Извършен е оглед. Иззети са оръжието, което е законно регистрирано, патрони и гилза.

Пострадалата е настанена в болнично заведение за операция. Уведомена е прокуратурата. Продължава работата за изясняване на всички обстоятелства около инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lava

    14 0 Отговор
    Заради малоумници като тоя, не можем да се борим за облекчаване на режима за притежаване на оръжие.
  • 2 Ддса

    7 4 Отговор
    Режима за притежаване на оръжие не е кой знае колко затегнат. Стига да си боклук като този, сами ще те търсят да ти дадат оръжие.

    Коментиран от #4

  • 3 мали мали

    5 2 Отговор
    То не стига се трепате с коли и колелета то остава и оръжие да ви дадат мали мали
  • 4 Луд

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ддса":

    Оръжието изобщо не е опасно в ръцете на правилния човек.Ако станеш обект на нападение и до теб има човек с оръжие който го извади нещата стават други.Щом като престъпниците имат оръжие ,защо и обикновенните хора да нямат за да защитават семействата си и имуществото си.А тоя от статията ако нямаше пистолет щеше да вземе ножа и за я намушка

    Коментиран от #5

  • 5 Ддса

    0 4 Отговор

    До коментар #4 от "Луд":

    Нали и аз това казвам. Оръжие се дава само на лудите!