Last news in Fakti

31 Януари, 2020 16:14 1 685 11

Линейка откара стрелеца от Пловдив

  • пловдив-
  • болница-
  • стрелец

Бисер стрелял и по пристигналите на място полицаи

Линейка откара стрелеца от Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Втора линейка пристигна пред болница "Тримонциум", след като първата откара служителката, пострала при стрелбата в болничното заведение. Преди час в сградата нахлу 58- годишен пловдивчанин, който след като стреля с газов пистолет във въздуха, нападна съпругата си с нож и я рани. Жената бе откарана в Хирургиите на "Пещерско шосе", където ѝ бе оказана медицинска помощ.

"В момента се правят изследвания. Тя има рани на бедрото и главата, които са обработени. Видимо няма сериозни травми" , коментираха от УМБАЛ "Свети Георги".

Втората линейка е била за нападателя, който бил в неадекватно състояние. Той също бе откаран на преглед, видя репортер на TrafficNews.

Наш екип се свърза с директора на болницата д-р Красимир Грудев за коментар. "Не съм присъствал на инцидента. Имало е инцидент между външен посетител и една една от служителките на регистратурата. Тя е откарана в болница с уплах и леки наранявания" заяви управителят. Грудев уточни , че болницата не разполага с жива охрана, на рецепцията има паник бутон и видеонаблюдение.

В основата на нападението е семеен скандал между двамата съпрузи, които от известно време не живеели заедно. 58-годишният Бисер Х. ще бъде задържан за 24 часа.

„Стрелецът и пострадалата са разделени от декември миналата година. 58-годишният мъж влязъл в болницата с газов и пневматичен пистолет, като със себе си носел още палка и нож. За минути наши служители са се отзовали на сигнала. При появата им, мъжът произвел изстрели с газовото оръжие срещу един от униформените. Засега няма данни оръжието да е регистрирано. Стрелецът е ранен с палка в областта на главата при опит да бъде обезвреден”, съобщи директорът на ОД МВР – старши комисар Йордан Рогачев.

Той добави още, че пострадали служители на полицията няма. Бисер Х. и пострадалата са в болница, като тепърва ще се установяват нараняванията ѝ.

Оказва се, че мъжът е бивш охранител.

Болницата ще бъде отворена за посетители веднага след приключване на огледите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    4 8 Отговор
    Все за нещо ще да е била виновна долната ковра !!!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор
    изперкаха хората някой не разбра ли насила хубост не става

    Коментиран от #11

  • 3 нема лабаво

    6 1 Отговор
    58-годишният мъж влязъл в болницата с газов и пневматичен пистолет, като със себе си носел още палка и нож. А бе, както се ходи на среща. Само карамфилите и правата лопата е забравил.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 За всички двойки и т н

    5 1 Отговор
    На сила хубост не става, а ревнивецът да си го отнесе по ред и закон. Това че двама са съжителствали определено време, не означава, че единият притежава абсолютно другият( важи и за емоционалното отношение)
  • 6 до ГОСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    не обиждай журналистката МАРА НЕ Е ПРЕПИСАЛА ТОВА Е ФАКТ
  • 7 Много зачестиха

    1 0 Отговор
    Случаите на бгтероризъм нещо
  • 8 Стига де

    1 1 Отговор
    БИСЕР е любимо име на един тъмно-лилав етнос. Прилича им на тяхното БАСРИ.
    Така, че няма да се учудя, ако Бисер е Басри и жена му не е осигурена здравно.

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Абе бисере

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Стига де":

    Не разбра ли, че жена му на Бисер е работила на рецепцията, а самият той е бил охранител
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Валери Божинов

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    На тебе санитарката пусна ли ти