Last news in Fakti

9 Февруари, 2020 16:12 6 323 13

Българка се сгоди за грък, но стана секс робиня

  • българка-
  • годеж-
  • грък-
  • кипър-
  • секс робиня

Според показанията на момичето в полицията, тя била принудена да проси, докато нямала сексуални срещи

25-годишна българка на име Керанка стана жертва на 36-годишният си гръцки годеник, който я предлагал по барове и кабарета за проститутка. Делото, насрочено за вчера е отложено за петък, поради не явяване на свидетел, пише "Труд".

Кошмарът на младото момиче, което е разведено и майка на близнаци, започнал през м. април 2019 г. когато се запознала през Фейсбук със своя обожател и се влюбила в него, тъй като изглеждал учтив и премерен.

В един момент дори предложил на Керанка да се омъжи за него, в опит да я убеди, че има сериозни намерения. Но целта му била момичето да приеме поканата и отиде на остров Крит, от където е той.

Предполагаемият младоженец отишъл и в Атина, където момичето живее с родителите си, за да се запознаят отблизо и пред тях да играе ролята на късметлия.

26-годишната игнорирала съветите на баща си, който не го харесал и решила да пътува до Ираклио. Първите два дни били пълни с разходки и пазаруване, но на третия започнал кошмара. „Принцът на приказката“ се оказал чудовище, след като ѝ заявил, че занапред ще прави секс с поне шестима мъже на ден.

36-годишният ѝ „ухажор“, свекървата и „баджанаците“ отнели документите за самоличност на Керанка, мобилния ѝ телефон, за да не може да избяга или да общува.

Според показанията на момичето в полицията, тя била принудена да проси, докато нямала сексуални срещи. При отказ от нейна страна била пребивана до припадък.

Когато „не работела“, я затваряли в една стая, където ѝ давали малко храна и вода. 36-годишният годеник я превозвал до домове или барове, където имало специално платени секс зони.

Роднините на момичето се притеснили от липсата на контакт с детето си и уведомили полицията. Служители по сигурността на Ираклио претърсили дома на 36-годишния в района на Делини. Там намерили жертвата със семейството на сводника.

Според полицията 36-годишния е бил купил билети до Германия, където е планирала да пътува с момичето, където също да го продава.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    45 6 Отговор
    каквото търсило това намерило
  • 2 Истина

    80 7 Отговор
    Гърците са най долното мързеливо и противно племе.Всеки който ходи на почивка по смотаните им курорти допринася за паразитния им начин на съществуване.ЕС трябваше да ги изхвърли за да умрат от глад.
  • 3 Турчина

    48 3 Отговор
    Много българки ходят по Гърция и сами се предлагат на възрастни.Учудващо ли е,че гърците имат такова отношение към българката?Разбира се,не го защитавам този грък и той трябва да си получи заслуженото,но това се случва на още хиляди места в Гърция между българки и гърци и всеки си трае,защото всички са доволни.
  • 4 Обичам свинска пържола

    6 14 Отговор
    Как бих искал и мен някой да аргася, звучи добре по 6 на ден
  • 5 Екстра 😂😂

    17 2 Отговор
    От много избиране
  • 6 така така

    7 4 Отговор
    Да изкарва повечко пари и да се връща тука.
  • 7 Нали за това сме в ЕС

    32 3 Отговор
    За да може гръцките пенсионери да лашкат 13 годишни българки за пакетче дъвки
  • 8 Иван

    30 2 Отговор
    Гърците са най долното племе на света. Не ходете там за нищо на света
  • 9 Световната конспирация на Сатан

    27 2 Отговор
    Фейсбук е мястото за зарибяване на прости мисирки и патки.После това,онова!Когато разчиташ на такава връзка по измислената от Сатаната мрежа е нормално да бъдеш и унижена,а после и уважена безброй пъти...
  • 10 Прекрасно

    15 4 Отговор
    Така им се пада на такива златотърсачки.
  • 11 Шопо

    26 2 Отговор
    Кой се жени за грък,ма оффцо ? Това са етиопски цигани !!!
  • 12 Ники

    11 0 Отговор
    Значи , за тия неща няма Гърци , Българи , Руснаци или Американци ... Боклуци има навсякъде .. опичаш си акъла и внимаваш ... за съжаление ... си има хора професионалисти .. възползват се от слабостите на др хора и е така става ....
  • 13 Supermag

    0 0 Отговор
    http://www.supermag.bg/ онлайн супермаркет