Last news in Fakti

25 Юли, 2012 16:06 2 304 1

Откриха младежа, убил майка си

  • роналд стоянов-
  • убийство
Откриха младежа, убил майка си - 1
Снимка: БГНЕС

 

Издирваният 21-годишен младеж, заподозрян за убийството на майка си във Велико Търново, е задържан.

Роналд Стоянов е заловен в района на кв. "Колю Фичето".

Роналд Стоянов се опитал да избяга от униформените, но безуспешно. В издирвателната акция се включиха и полицейски кучета. У младежа е намерен нож, който тепърва ще се изследва, за да се установи дали с него е извършено престъплението.

Синът на убита 43-годишна жена във Велико Търново се издирваше часове от полицията като заподозрян в извършване на престъплението.

Жената е намерена мъртва тази нощ в жилището си с множество прободни рани по тялото. Тя живеела в триетажна кооперация в квартал "Картала" заедно със съпруга си и 21-годишния им син.

Младежът е психично болен и преди един месец е изписан от Психиатричната болница в Церова кория, където го лекували с диагноза "параноидна шизофрения". Родителите му дълги години работели в чужбина и той е отраснал сам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    1 1 Отговор
    Абе кукуригалниците трябва да се държат в подходящи заведения. Става въпрос за тези дето имат склонност към действие. Тези дето само крещят и дрънкат глупости могат да си останат и на свобода, то меджу впрочем вече е пълно с хора, дето дрънкат какви ли не глупости, та е малко трудно да определиш къде точно е границата на нормалното и ненормалното.