Last news in Fakti

15 Февруари, 2020 15:09 10 670 12

Стара Загора под полицейска блокада

  • стара загора-
  • обир-
  • бензиностанция

В първия момент бензиджията решил, че става въпрос за нелепа шега, но секунди по-късно нападателят се разкрещял и опрял острието на нож във врата му

Четирите изходни пункта на Стара Загора се оказаха блокирани от полицаи след сигнал за въоръжен обир на бензиностанция от веригата „Круиз” рано заранта в събота, пише "Монитор".

Сигналът е бил подаден малко след 3:30 часа.

При пристигане на място дежурните униформени установили, че в помещението, намиращо се в съседство с детската млечна кухня УМБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович” и ромската махала „Лзенец”, е нахлул маскиран мъж, който подал на един от служителите лист, на който имало написано „Това е обир!”.

В първия момент бензиджията решил, че става въпрос за нелепа шега, но секунди по-късно нападателят се разкрещял и опрял острието на нож във врата му. Това накарало другия дежурен да отвори касата и да му даде оборота от около 500-550 лв.

Веднага след това обирджията излетял от бензиностанцията и се отправил в неустановена от записите на външната камера записи.

Сигналът е бил подаден чрез паник-бутона, иззети са записите на двете камери, проверяват се и околните обекти.

Това е първият въоръжен обир на бензиностанция в Старозагорска област от началото на годината. През миналата имаше два, но те бяха в Казанлък и извършителите са установени.

През последните десетина дни има два сигнала за нападения с нож върху минувачи, припомнят следящи престъпността в Града на липите. Предполага се, че нападението над „Круиз” е дело на закъсал за дрога наркозависим.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ

    33 5 Отговор
    Гешев и шофьорчето на Мето са пунта мара.

    Коментиран от #7

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 4 Отговор
    до кога апашите ще са над закона
  • 3 qwerty

    5 9 Отговор
    Бензинаджията в кмбина.
  • 4 ЕУвлоги Динчев е бил

    4 0 Отговор
    Няма кой друг да е
  • 5 Лелеее

    33 1 Отговор
    Абе сутринта беше само до Млечна Кухня ?
    Осмелихте се накрая да си напишете до Циганската Махала ?
    Адмирации !
  • 6 А тъй на

    28 5 Отговор
    Щом е станало до Лозенец, значи нападателя е изчезнал там, и е жител! Търсете го по простия начин! Хванете царя на маалата, изтърбушете му къщата, заедно с цялото семейство! После застанете пред болницата, до 3-4 часа обирджията ще постъпи в болницата за лечение от тротоарни екземи!

    Коментиран от #11

  • 7 Пипи дългото чорапче

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ":

    Къде е чистачката да ги хване?Що спи?
  • 8 свой

    2 1 Отговор
    От наште от бспто са бандюгите сичките нали запорираха кинтите на спонсорите им а и дрогата стана дефицит че и поскъпна след толковата акции.
  • 9 ииуййй

    10 1 Отговор
    Защо лъжете??? Няма никаква полицейска блокада. Аз днеска пътувах, и съм от стара загора. Влезнах през 2 входа на града и нямаше полиция.
  • 10 Това е обир!”.😂😂😂😂😂

    7 1 Отговор
    Не бе тва е ежеднивието е бегето
  • 11 Николай рр

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "А тъй на":

    Шоколадови те вече не барат по богати са от нас по скоро на някои закъсал наркоман ми намирисва
  • 12 Манго, Манго ела...

    1 0 Отговор
    Тези взели че сложили бензиностанция в циганската махала...