18 Февруари, 2020 10:27 5 323 12

Уличиха снахата на Бербатов в измама

  • димитър бербатов-
  • димитрина ганчева-
  • измама

За Мима има съмнения, че е злоупотребила с даренията от 7 кутии

Бившата снаха на Димитър Бербатов - Димитрина Ганчева, която е разведена с по-малкия му брат Асен, е уличена в измама с пари за болен човек.

Това съобщи администраторът на групата "Да помогнем на Жоро" Кристина Костадинова. Димитрина, известна в областния град като Мима, е основател и другия админ на групата. Към нея са насочени съмнения, че е злоупотребила с даренията от 7 кутии, поставени на различни места в града, пише varna24.bg.

Близо 40-годишният Георги Даскалов се бори с онкологично заболяване. Диагнозата му е поставена през януари 2018 и от тогава започва ходене по мъките за семейството му. В България е извършена тежка операция, последвана от няколко химиотерапии. От декември 2019 до сега се провеждат три терапии в турска болница, които продължават и към момента.

Негови приятели и приятелки на съпругата му Мариета решават да създадат Фейсбук група, чрез която да събират дарения. "В хода на кампанията бяха поставени кутии и на различни места в града. В началото на 2020 Димитрина написа пост, в който призоваваше всички, които имат такива кутии в обектите си, да ги занесат при нея, за да бъдат преборени и пуснати по сметката на Жоро.

На 6 януари същата е обиколила и изпразнила 7 от кутиите в обектите под надслов, че много спешно трябва да се направи превод по сметката на болния, понеже е необходимо животоспасяващо закупуване на кислород. Такова нещо няма, увери ни съпругата му.

Тя обаче минава сама и без ничие знание през обектите и нарежда всички кутии да бъдат изпразнени в найлонова торбичка, без да бъдат броени и отчитани. На въпроси в последствие от моя страна колко пари са събрани от различните обекти, тя отговори, че не е събирала и броила пари", разказа пред Телеграф Кристина Костадинова, която даде гласност на скандала.

"Потърсих съдействие от Мариета - съпругата на Жоро, която по моя молба провери сметките и единствения превод, който открихме от госпожа Бербатова за периода 5-9.02. бяха 83 лв. На 9.02., след като уверих Димитрина, че не съм получила доказателство за превод и ще дам гласност на проблема, тя започна неистово да ме моли да я изслушам, за което имам кореспонденцията в телефона си. На следващата сутрин (10.02.) тя превежда три суми на обща стойност 343 лв и качва платежните в групата, но крие датите на превода. Питам защо повече от месец, след като е взела парите от кутиите, не е превела тези суми, след като са били спешни? Щеше ли да ги преведе, ако не я бях притиснала?", пита жената.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 9383

    13 20 Отговор
    Типично за всички свързани с цска

    Коментиран от #11

  • 2 Javor

    32 0 Отговор
    Боклук....Същата като Асен Барбадос, който го хванаха с кока скрита в детското столче в колата му!
  • 3 Луд

    24 13 Отговор
    Нормално ,той Бербатов предаде българският футбол,а точно България му помогна да се развие като талант.А тая откраднала някаква малка сума,нищо не е
  • 4 да,бе

    10 0 Отговор
    Нищо ново !!!Кой мине-замине,и краде!!!НИЩО НОВО не казвате,принципно!Само имената на слагащите са различни,па и в повече!
  • 5 Конфуции

    13 0 Отговор
    Таа много Грозна беееееееееее!!!
  • 6 Дедо Грую

    19 1 Отговор
    100% пиянка и наркоманка. Глей снимката, кат жавотно гледа
  • 7 Към заглавието

    16 4 Отговор
    Първо –неточно заглавие( снахата/бившата). Второ –стара новина(върти се поне 3 дни). Трето– нито Бербатов я е избирал за брат си, нито е избирал брат си, та абсолютно нелепо го намесвате в ситуацията.
  • 8 Защо

    7 0 Отговор
    Ни плашите с този мутант?
  • 9 Маузера

    4 0 Отговор
    Смрадлива к**та, мирише
  • 10 Вампирите

    1 0 Отговор
    съществуват
  • 11 Вуте

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "9383":

    Гълтай!
  • 12 Има рима

    0 0 Отговор
    ДоимитриЧка и е името.