19 Февруари, 2020 09:50 10 946 53

Брутална агресия! Момче смля от бой момиче (ВИДЕО)

  • побой-
  • момиче-
  • кубрат

Кадрите са заснети от свидетели на побоя, вероятно съученици на момчето, посред бял ден, в парк в града

Брутална агресия! Момче смля от бой момиче (ВИДЕО) - 1

Брутален случай на агресия между деца! Клип, на който се вижда как момче нанася побой над момиче в Кубрат, предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи.

Кадрите са заснети от свидетели на побоя, вероятно съученици на момчето, посред бял ден, в парк в града. Момчето удря и влачи момичето, което по информация на NOVA е със специални потребности и може би затова не успява изобщо да се защити.

Вчера този клип беше изпратен от десетки зрители, беше и многократно споделян в социалните мрежи. Директорът на Център за образователна подкрепа Добринка Добрева обясни, че момичето се чувства здравословно добре, но има психическа травма. По думите ѝ детето е разтревожено от факта, че този случай ще се разчуе.

Директорът на СОУ "Христо Ботев" Росица Христова обясни, че тежкият инцидент е станал в неделя и потърпевшата не е споделила с никого за станалото.

По думите на представителя на МВР в Разград Илияна Георгиева двете замесени момчета нямат навършени 14 г., а потърпевшата е 17-годишна. "Момчето, което е нанесло побоя, се води на отчет в детска педагогическа стая. Миналата година е трошил прозорци в местното СПТУ. Има наложена възпитателна мярка, която се осъществява от местна комисия - предупреждение и посещение на редовни беседи с психолози", заяви тя.

Според Христова клипът е заснет извън учебно време и територията на училището. Училищният психолог твърди, че момчето, извършило побоя, е във възраст, в която го интересува дали средата ще го приеме.

Директорът на ДСП - Кубрат Росица Калинова обясни, че родителите са тези, които заемат основно място в развитието на децата. Тя уточни, че институциите трябва да реагират в такива моменти.

"Клипът потресе обществеността в града. Това дете копира семеен модел, но не познавам семействата им. Свикахме мултидисциплинарен екип, с който обсъдихме нашата реакция. Регистрирали сме три сигнала, защото нямаме само едно в риск, тъй като и останалите са в опасност. Ако не окажем подкрепа на майките, по-нататък нещата ще се влошат", каза Калинова.

Момичето е със специални потребности. Девойка с лека умствена изостаналост. Посещава център за образователна подкрепа в Кубрат. Това заяви Добринка Добрева, директор на центъра.

„Здравословно е добре, емоционално може да се каже, че има травма. Още вчера говорихме с нея. Госпожата говори, психологът на училището“, уточни директорката.

От своя страна психологът поясни, че девойката е разстроена.

„По-скоро плака малко, защото ще се разбере какво е станало с нея. Инцидентът се е случил в неделя. В понеделник нормално дойде на училище. Не е споделила нито с родители, нито с учителите“, уточни класната.

Тя е от социално слабо семейство с много деца. Родителите също са с леки психични отклонения. Дядо се грижи за тях.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рашо

    8 57 Отговор
    Ще стане истински българин по малък брат на руските богатири,а не евро лигав джендър

    Коментиран от #39

  • 2 това е то

    43 2 Отговор
    прочетох поне 2 имена на служители от кубрат и те са български това е цяло чудо там от много години българи няма но явно има някакви заблудени единици...а за приматчето което е нанесло побоя се развива абсолютно правилно спрямо разбиранията на тяхното племе

    Коментиран от #5

  • 3 Gost

    59 0 Отговор
    Ане какво ми разсъждавате?!?!? Като е непълнолетен, един як бой да запомни за цял живот и да заобикаля от километър момичета!

    Коментиран от #13

  • 4 Митко

    45 0 Отговор
    Мисля, че този побойник ще си намери майстора!

    Коментиран от #28

  • 5 Да, приматчето

    5 15 Отговор

    До коментар #2 от "това е то":

    Се развива като истински българин
  • 6 Еразъм

    47 1 Отговор
    Най-неприятното в тази случка ми е това, че тоя изрод го водят като човек.
  • 7 Някой си

    34 0 Отговор
    Един цялостен ремонт на малкия побойник ще го възпита най-добре.
  • 8 Г66Ц55

    44 3 Отговор
    Aко това се случи с моето дете ,на този гном директно му чупя ръцете и краката и с горно вдигната глава ще отида да ме съдят.

    Коментиран от #9, #14, #49

  • 9 не разбрал

    6 30 Отговор

    До коментар #8 от "Г66Ц55":

    И каква ти е разликата от него?

    Коментиран от #24, #38

  • 10 Не състоялата се еволюция

    23 2 Отговор
    Много път има да извърви дивашкото племе докато от шебеци станат човеци
  • 11 работник

    28 3 Отговор
    А да ли това мазно малко турско гюбре ще прави така ако го намеря и му одрежа малката мазна п*шк* и му га набутам отзад където слънце не огравя!!!
  • 12 Nasko 1

    7 1 Отговор
    Kade e tatkoto na momiceto... Zasto nee zavel malkiqt izrod na romanticna razhotka v gorat.
  • 13 kvy

    23 0 Отговор

    До коментар #3 от "Gost":

    Боят не стига.
    Шест месеца да чисти междуградските пътища. При втора такава проява една година каменна кариера. При рецидив се умножава по две годините!
  • 14 Чата

    21 0 Отговор

    До коментар #8 от "Г66Ц55":

    Поради това, на твоето е малко вероятно да се случи! Защото усещат, че ще ги изтрепеш! В случая агресията е срещу тотална жертва във физически, психически и социален аспект. Майката е оставена сама с много деца и това кебапче в анцунг се изживява като терминатор. И то било от загубено семейство, и за да сепочувства силно, намерило някой по слаб да го гормози! Изобщо, тикварщина в развитие. Тиквака се хвалеше как в бившето си училище бъхтял другите деца в междучасията ,,между трансформатора и физкултурния салон"! Рейтинга се вдигна, образец за пример! Изобщо, в нашта демокрация пребевават и управляват примитивите! Просто са повече и налагат болшевизъм! Нормалният добър човек когато срещне по слаб, състрадава, помага или поне не пречи! Примитива е така създаден, че всеки мачка когото може, а не когото трябва. Ето, тук на едно подобно момче с проблеми, хитри примати, цигани от ромски произход взели личната карта и го ,,абонирали" за мобилен оператор. Сега фирма за вземния го търси за сметка над 500 лева и то разбрало, че ,,има телефон"! И няма сила и институция, която да натисне приматите, че са се възползвали от психическото състояние на освидетелстван за целта нещастник. Взема 40-50 лева месечно по програмата за 5 дни метене месечно.Жива мъка!
  • 15 Nasko 1

    3 1 Отговор
    Kake e tatkoto na momiceto . Zasto oste nee zavel malkiat izrod va romanticna razhotka vgorata ........
  • 16 Хубава работа

    2 5 Отговор
    .....ама малко българска
  • 17 Начо

    10 0 Отговор
    Само бой и никакви истанбулски джендърски конвенции
  • 18 Nasko

    1 1 Отговор
    Zasto ne poblikuvate snimka na pederasceto. Za damogem koga go vidim niakade da go pohvalim PODOBAVA.............7373
  • 19 Бай Мънгал

    15 0 Отговор
    Вижте кой отговаря за тези сериозни проблеми - служителка на МВР за битка с детската престъпност, социални грижи, директорка, даскалица, психоложка, медичка... - всичките до една някакви невзрачни повехнали лелки, какички и бабички, които сами имат нужда от помощ! Къде са мъжете на тая загубена даржава???? Народе!?!?!?!? Едно време имаше едри брадати авторитетни учители, а учителките бяха строги като Цечка Цачева, но умни и с кок на главата! Респект! За милицията да не говорим! Бай Христо Старшината ходеше леко пийнал и такива ги шамареше профилактично.
  • 20 Stormtrooper

    14 1 Отговор
    Когато бях ученик, момчетата се биехме от време на време, което е нормално. И след това, все едно нищо не е било. А сега, от къде "дойде" тази извратена злоба? - чак и момичета да бият.
  • 21 Призив

    21 0 Отговор
    Господин Главен прокурор, върнете ТВУ и някои лагери! Само с приказки, психолози и подкрепа от социалните очевидно не става.

    Коментиран от #25

  • 22 Каквато държавата

    8 1 Отговор
    Такива и подрастващите
  • 23 Той

    14 0 Отговор
    Скоро очаквайте клип как аз се гавря с дебелото цигане ще му скъсам ушите
  • 24 от протестиращ

    11 3 Отговор

    До коментар #9 от "не разбрал":

    Разликата ли каква е??? Понеже си мекотело, аз ще ти обясня. Разликата е, че ще има справедливост и няма да върви потъпкан и смачкан, като теб. Разликата е, че ако всички имат съзнание ще наврът всички м@нг@ли там, където им е мястото. Разликата е, че има гордост и чест. Разликата е, че е човек с принципи и чувство за справедливост. Разликата е, че е човек, а не като теб!!!

    Коментиран от #29, #36, #53

  • 25 322

    1 6 Отговор

    До коментар #21 от "Призив":

    И с ТВУ само също не става. Кой ще ги учи да се уважават, ако не ние. Не стига, че сме една шепа народ, а станахме канибали. Кой ще ни уважава нас, ако не можем ние самите?!

    Коментиран от #33

  • 26 Ядеитн

    9 0 Отговор
    Аман от кекави пиклювци, психолозе, и прочее мекушава сволоч. Кво чека бащата на моничето! Да фаща ножа - и наред! От затвор са излиза, от гороб - никогаж.
  • 27 Факт

    4 0 Отговор
    А къде е каскета!?
  • 28 Име

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Митко":

    Ще го намери, но докато го намери ще изгори много народ. Трябва по твърди мерки с изродите, независимо малки или големи. На който може да се помогне нека получи шанс, на който не може в най дълбоката дупка и ключа се изхвърля.
  • 29 По-спокойно бе примат

    2 6 Отговор

    До коментар #24 от "от протестиращ":

    Съвсем прав е човекът. Явно малкото приматче е възпитано от същият комплексар като тебе.

    Коментиран от #35

  • 30 Като не дава котенце

    1 0 Отговор
    Лабут следва😂😂😂😂
  • 31 ОКО ЗА ОКО

    8 0 Отговор
    ТОВА АКО МИ Е ДЪЖЕРЯ МИ ТОЯ НЯМА ДА Е ЖИВ НА ДРУГИЯТ ДЕН !!!
  • 32 Ей приматско племе

    6 2 Отговор
    Всеки вика ако това го направят на дъщеря ми тоя ще го пребия, никой не вика ако това е сина ми ще го пребия. Затова сте на това дередже в територията.
  • 33 Призив

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "322":

    С тая лъжетолерантност и мними европейски ценности се докарахме до тук. Този насилник като вече се води на отчет в ДПстая, та гледам, че извънредно много се е повлиял от беседите с психолози и т.н. Щом не става со кротце и благо, явно и за него трябва кютек.
  • 34 Malian

    7 0 Отговор
    Всички малолетни ц??гани в трудови лагери, а татковците в мините. Работа и бой само това ще ги превъзпита. Стига с тези психолози, върнете методите на Макаренко и да видим дали няма да има реални резултати. Между другото не е е лошо психолозите да почетат малко за този метод, мисля, че ще им е от полза.
  • 35 от протестиращ

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "По-спокойно бе примат":

    Да ако това, че си отстоявам правата и никои никога не ме погазил ме прави компексар. То тогава значи съм голям комплексар. Последният м@нг@л който направих траен инвалид показно се бесхе изпикал на българското знаме и възторжено говорише думи, които не мога да изрека за Апостола. И така сега той и двама негови братовчеди са трайно превъзпитани лично от мен интегрирани. Пък теб щом си много възпитан ги интегрирай възпитано докато те .... само не си забравяй възелинчето, че няма да са няколко, а цели махали. Айде със здраве и когато ти дойде малко от малко акъл може пък и да не вървиш смачкан и подритнат, а да си отстоиш правата като МЪЖ!

    Коментиран от #40

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бачо Киро

    4 0 Отговор
    И искате да ми кажете, че две насрани 14-годишни говна седят и бият момиче и наоколо седят и снимат като върли педерази и никой не отиде да им набие по няколко шута в тъпите глави? Ми вие сте си пълни идиоти и си заслужавате всичко в ежедневието! То бива да сте боклуци и мишки, ма вече и 14 годишни помияри ви се качват на главата и седите и гледате .... Ебахти скапания народ ....
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Абе та и мъжа

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "от протестиращ":

    Такива форумни бабаити като теб под път и над път...сигурно се напикаваш прав в тъмното.
  • 41 Брах ви лайката гербаджийска

    3 0 Отговор
    Завършено психопатче, директно в ТВУ-то да ги млатят циганчетата и после към затвора като си навърши 18те години, пуснете ли боклука обратно на улицата той се размирисва....
  • 42 Прост народ

    4 1 Отговор
    Само такива тиквеници слабоумни останаха в тая проста държава, и това е само началото на едно поколение изверги
  • 43 Тоя е за трепане

    6 0 Отговор
    Как ми се искаше в този момент да бях минал от там да му хвърля един здрав бой да ме помни докато е живо това л***о
  • 44 Консервативен

    2 0 Отговор
    В такива случаи най-добрият психолог е неокастрената дрянова тояга...
  • 45 БГбг

    1 0 Отговор
    Отвратително!!!Тия трябва да ги кастрират!До един.И без това ни излагат навсякъде по света.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 тоя

    0 0 Отговор
    Тоя малкия на 13 години ако фене кой от клечавите пенсионери ще нарита и тях! Пазеше я то се вижда - не я удряше силно!
    Може да си имат нещо между тях си за уреждане!
  • 48 Дедо

    0 0 Отговор
    Много убао мунче.. Да фаниш, па да си отбийш.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ой тигре тигре

    0 0 Отговор
    Тоа нехранимайко,ша го причакам и ще го кача насила в колата,на баира ще го закарам,ще го вържа за теглича и ще го разхождам 1 час из черните пътища,и накрая в пропаста,да го ядът зверовете,лъвове тигри
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 21212

    0 0 Отговор
    Тоя дебелия грозник ще си намери майстора ще стане три пъти по грозен.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.