Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 20:17 3 175 16

Мъж нападна две момичета с нож в Сливен

  • сливен-
  • нож-
  • нападение

Престъпникът е установен - 30-годишен местен жител с богато криминално досие

Мъж нападна две момичета с нож в Сливен - 1
Снимка: БГНЕС

Мъж e нападнал две момичета с нож в Сливен.

Сигналът за инцидентът е подаден в 01:00 часа вечерта. Пред служителите на реда, жертвите обяснили, че около 23.20 часа снощи, на ул. "Асеновска" в град Сливен, докато са се прибирал към домовете си, непознат мъж ги е заплашил с нож, отнел им е сумата от 40 лева, след което е избягал в неизвестна посока.

40 минути след получаване на сигнала извършителят - 30-годишен местен жител, бил установен и задържан. Той е с богато криминално досие и вече осъждан. За случая е уведомена Окръжната прокуратура в Сливен.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    1 4 Отговор
    ако бяха 3 автомат.а защо МЪЖ?мъжленце нещо а
  • 2 А какво търсят две сами момичета

    4 10 Отговор
    По нощите?

    Коментиран от #3, #12, #13

  • 3 Дали ?

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "А какво търсят две сами момичета":

    Ти не си бил млад ?

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Бил съм и все още съм

    5 11 Отговор

    До коментар #3 от "Дали ?":

    Но не съм си прекарвал и не ги прекарвам младините по улиците
  • 5 Шопо

    12 1 Отговор
    Оооо,оо ,о ромалеееее
  • 6 Да еааа!

    15 1 Отговор
    Ако наказанието за въоръжен грабеж е 10 години работа в уранови мини, няма да има и 1 такъв случай. А оня, с физиономия на котарак, когото са хванали да сере в брашното, се хвали, че за пандизчиите се строят " кокетни къщи", отговарящи на евро стандарти.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ххх

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Дали ?":

    Всеки е бил млад. И всеки се е прибирал. Но има градове с относително по чисти и спокойни квартали, има и такива, където хората се кръстят как ще осъмнат. Не съм бил в Сливен, но надали точно там е от спокойните места от криминогенна гледна точка. Но нужно ли е да уточняваме преобладаващия етнически произход на населението в района - в допълнение на картинката. Пак добре, че момичетата са минали само с толкова. Иначе да седнем да коментираме престъпника - дали е с висящи дела и защо е на свобода, или защо примерно е освободен предсрочно като много други - ами някои хора у нас така я разбират борбата с битовата престъпност. Но и със спазване правата на човека. Или по - точно - на престъпника.

    Коментиран от #10

  • 9 Васко

    0 0 Отговор
    Така се бори битовата престъпност.С време че журняльтя чакат да се похвалим
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 И какво излиза

    5 0 Отговор
    Че мъжете правят 90% престъпления и убийства от колкото жените. И това на какво се дължи? На безпаричие , закони и строг режим. Жените те са лесни. Имат секси тела и готово лъскава къща с блестяща кола и две три деца от богат мъж. А мъжете те за да забогатеят трябва да се избиват като кучета за да вземат мадамата. Това е животът на мъжа. Той е подтискан от системата да бъде престъпник. За да се сравнява с други мъже. Мафия организирана престъпност убийства грабежи и тн. Само за да спечелят жените. И да правят секс с тях и да имат деца. Като старите времена. Това е животът на подземния свят. С ние нормалните животът не е такъв. При нормалният живот мъжът е слаб. Той не може да завърти една жена. Той няма приятели. Той е един задръстен човек. Дори лошите жени не го искат. И също така и прститутките. Всички жени са отракана от лошите момчета. И са се превърнали и те лоши момичета. Едно лошо момиче никога няма да прави секс с добро момче или скромен добър мъж който и поднася цветя. А тя има татуси и тя не е фен на цветята. Защото е лоша палава мацка. Това е реалността приемете я.
  • 12 Търсят

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "А какво търсят две сами момичета":

    Кожения салам
  • 13 Pen4o

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "А какво търсят две сами момичета":

    уиченца кво друго
  • 14 haze

    0 0 Отговор
    Браво 'И Какво излиза'!!! Добре казано! 'И накрая?Какво излиза? - наклонената ми кула Пиза - гледа я само Мона Лиза - и плаката на Камелия в сервиза'. Лека ви вечер на всрички.
  • 15 Запознат

    0 1 Отговор
    Нещо съседа е отворил Цех за финно момино месце ми се струва. Всяка вечер тънки писъци стенания ,абе джунгла е...порят са шият са.. Нямам думи..Едно време каква младеж имахме..
  • 16 Бай Уй

    2 1 Отговор
    Туй ще да е някой римски легионер.... Те тадяяа са повечко..