Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 21:44 2 187 5

Мъж избяга от болница и подпали колата на сестра си

  • бягство-
  • болница-
  • палеж-
  • кола

Извършителят се опитал да прикрие следите си, като се върнал отново в болницата

Мъж избяга от болница и подпали колата на сестра си - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

36-годишен мъж от Банско е задържан за палеж в Пловдив. Мъжът, който е бил приет за лечение в болница в Пловдив успял да се измъкне от здравното заведение и след скарване със сестра си, подпалил автомобила и с марка „Ситроен Ц5“ в късните часове на 20 февруари.

Извършителят се опитал да прикрие следите си, като се върнал отново в болницата.

29- годишната собственичка на автомобила, подала сигнал за палежа на телефон 112. Работата по случая продължава от служители на управлението.

Материалите са докладвани на Районна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телефончету

    8 2 Отговор
    Семейни войни...!!!

    Коментиран от #4

  • 2 Да поразсъждаваме малко,

    14 0 Отговор
    Те са брат и сестра, може би за имот се карат, ако бяха две сестри , може би за мъж,, не е нормално, нито за едното, нито за другото,, овълчиха,, се хората, станаха непредвидими...!

    Коментиран от #3

  • 3 Глория

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Да поразсъждаваме малко,":

    Здравейте! Аз съм потърпевшата сестра. Искам само да поясня, че единственото, което е истина в тази публикация е, че брат ми ми е запалил колата, аз съм на 29 и след това са го открили в болницата. Не съдете, преди да сте разбрали за какво става въпрос. Брат ми е алкохолик. Дни преди това да стане, той излезна от психиатрична клиника за алкохолно зависими... Не смятам, че един трезво мислещ човек, може да извърши подобно нещо. Ако ви интересува нещо повече, пишете, ще ви разкажа

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 123655

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Глория":

    Това подозирах и аз, че има психически проблеми. Алкохолната зависимост също е психичен проблем, както всички зависимости. Те не са луди но лечението им е много по тежко от това на лудите.