Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 17:41 11 940 23

Става напечено за Явор Бахаров, ето какво пише в обвинението му

  • явор бахаров

Явор е осъждан с влезли в сила съдебни актове за престъпления от общ характер

Явор Бахаров се сдоби с обвинения. Районна прокуратура – Разлог е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 34-годишния актьор за извършени от него престъпления - каране в пияно състояние и след употребата на наркотици.

Към м. февруари 2020 г. обвиняемият имал придобита правоспособност за управление на моторно превозно средство с категории „В“ и „М“. Същият е осъждан с влезли в сила съдебни актове за престъпления от общ характер, налагано му е наказание по чл. 78а от НК. Освен това е бил санкциониран с влезли в сила наказателни постановления и фишове за нарушения на Закона за движението по пътищата.

Около 12:50 ч. на 08.02.2020 г., в гр. Банско, обвиняемият управлявал лек автомобил „Мицубиши” по ул. „Найден Геров“. По време на движение той се разминал в насрещната пътна лента с автомобил на автопатрул при РУ на МВР гр. Банско. На полицейските служители им направило впечатление, че МПС на обвиняемия Бахаров криволичи по пътното платно, поради което го последвали с цел извършване на проверка.

На водача бил подаден светлинен и звуков сигнал, при което той спрял на ул. „Пирин“, в района на хотел „Кемпински“. Извършената на място с техническо средство проба за употреба на алкохол е отчела 1,30 промила в издишания въздух. Я. Бахаров бил тестван и за употреба на наркотични вещества, като уредът отчел положителен резултат за кокаин и канабис.

По-късно във ФСМП гр. Банско обвиняемият дал кръв за изследване за алкохол. От заключението на изготвената химическа експертиза се установява, че концентрацията на алкохол в кръвта на водача към момента на деянието е била 1,42 промила. За констатираните нарушения на ЗДвП на Бахаров били съставени два акта.

Предстои наказателното производство срещу обвиняемия да продължи в съда.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Братя бахарови противни чифути

    88 6 Отговор
    Тъп евреин с олигофренска усмивка
  • 2 Боли ме хуя гяур

    51 11 Отговор
    За тези педали
  • 3 Месар

    54 1 Отговор
    Кьоркютюк пиян е малкия Бахар
  • 4 Родител

    77 0 Отговор
    Крайно време е този марък боклук да си плати. Хайде в затвора да разбере, че не може да пребива хората.пълен боклук и гнида е
  • 5 Антонн

    32 4 Отговор
    Колко трябва да си тъп?
    При положение че можеш да кажеш едно НЕ,да си тръгнеш без тефтерчето за 2г. и 2 бона глоба.

    Коментиран от #12

  • 6 Този път,

    36 2 Отговор
    Маи наистина бай Ставри, строг но справедлив, ще го чака в южното крило на втория етаж, още е млад, ще излезе запазен, поне така казваше Адама във вечната класика "Опасен чар", усещам как и големото Бахарче няма да може да го спаси без връзките на Васил Божков, така че Малко Бахарче пускай си "ТАНГО И КЕШ", купи си няколко взелина и смело напред.
  • 7 123

    36 1 Отговор
    Утре ще блъсне някое дете или бременна жена и ще ги убие на място.
    Малко да полежи 6 месеца ефективно, после с пробация 2-3 години. Да му дойде акълеца който липсва.
  • 8 един там

    22 2 Отговор
    Рая го чака!
  • 9 vasik atanasova

    27 0 Отговор
    трябваше в америка да го хванат и там да го съдят
    тука ще има оправдание
  • 10 мани мани

    29 0 Отговор
    гнусният помиярски наркоман да влиза в затвора за поне 5г.
  • 11 Ши хапя

    9 0 Отговор
    Бастун котка
  • 12 Отворко

    24 1 Отговор

    До коментар #5 от "Антонн":

    Колко тъп? Много трябва да си тъп,разбира се.Да караш със скиорска каска ,свалени стъкла на вратите и музика до дупка...
  • 13 Зайко Байко многознайко

    20 3 Отговор
    Безспорно тоя, че е безотговорно леке е повече от ясно! Искам да задам въпрос обаче! Какво стана с Джамбазки, дадоха му забрана и парична глоба, кога ще подаде оставка? Той трябва да служи за пример и да спазва законите а на практика прави точно обратното!?!
  • 14 Перничанка без вода

    11 2 Отговор
    Ама вие не знаете ли ,че те са турци от майка българка,Мерджан Бахарова.Абе Захари е пич ,а този е леле ,срам за ...всичко .
  • 15 БАЦЕТО

    14 0 Отговор
    И ДА НЕ ЗАБРАВИШ КОФАТА С ВЪЗЕЛИН
  • 16 Той ще се разплаче пред съда,

    12 0 Отговор
    Брат му ще плати на продажния съдия и ще го пуснат. Това е булгаристан, тук е така
  • 17 Гост

    10 3 Отговор
    Мюжган бахарова така се казва майкаму. С турски произход . Значи е на половина турчин. То по мутрата му личи , че е такъв. А такива въобще не харесвам . И вчдвамата братя не са ми симпатични.
  • 18 Койчо

    1 7 Отговор
    Ако съм му адвокат, ще го отърва с условна присъда най-много! И такава ще е!
  • 19 Бай Генчо

    5 1 Отговор
    А бе какво толкова занимавате нормалните хорица с простотиите на такива ненормалници ,като Гуньо Гъската,Филанкишията или пък на баба Злата шурея.Има КАТ,Полиция ,Съд и така по канален ред да оди на почивка де му е мястото и тва е.Законите в БГ са еднакви за всички простосмъртни...
  • 20 Сиси кеч

    1 1 Отговор
    Хаха, голямо злеее е този. Рая няма да го чака
  • 21 Ганя

    0 0 Отговор
    Малко амбриажче
  • 22 Тодоров

    0 0 Отговор
    Очевидно този човек е ДОКАЗАН АЛКОХОЛИК И НАРКОМАН! Неговото място е в затвора за да излежи своите присъди за това и за миналите си нарушения на законите в страната. Доколко съдиите ще го осъдят според престъпленията му или ще го помилват, очаквайки да наруши отново закона и да убие някого, ЗАВИСИ ЕДИНСТВЕНО ОТ ТЕХНИЯ МОРАЛ!
  • 23 Тодоров

    0 0 Отговор
    Очевидно този човек е ДОКАЗАН АЛКОХОЛИК И НАРКОМАН! Неговото място е в затвора за да излежи своите присъди за това и за миналите си нарушения на законите в страната. Доколко съдиите ще го осъдят според престъпленията му или ще го помилват, очаквайки да наруши отново закона и да убие някого, ЗАВИСИ ЕДИНСТВЕНО ОТ ТЕХНИЯ МОРАЛ!