Last news in Fakti

23 Февруари, 2020 07:55, обновена 23 Февруари, 2020 08:00 3 681 11

Разбиха нарколаборатория в Бургаско

  • наркотици-
  • нарколаборатория-
  • айтос-
  • карнобат-
  • пико

Повече от десет арестувани при специализирана акция на полицията срещу битовата престъпност в Айтос и Карнобат

Разбиха нарколаборатория в Бургаско - 1
Снимка: БГНЕС

Над 10 души са арестувани при специализирана акция на полицията срещу битовата престъпност в Айтос и Карнобат, разбита е и нарколаборатория за „пико”. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас, цитирани от „Фокус”.

В момент на производство на високорисково наркотично вещество - „пико” е задържано едно лице, което е приведено в полицейския арест. За държане на наркотични вещества са образувани други две досъдебни производства.

По време на акцията, провеждана от съвместни екипи от служители от ОДМВР – Бургас и Зонално жандармерийско управление – Бургас, под ръководството и надзор на Окръжната прокуратура в града, са задържани още десет криминално проявени лица във връзка с осъществени различни престъпления.

Към момента се установява съпричастността им към извършени кражби, посегателства спрямо личността и др. Проверени са над десет адреса и в двете общини за наличието на крадени вещи. Открити са множество вещи – предмет на престъпления, сред които: домакински електроуреди, инструменти, машини и др. Проверени са и над 50 автомобила за превозване на крадени вещи. Разкрити са пет кражби във връзка с образувани досъдебни производства.

В хода на операцията са извършвани проверки и на водачи на МПС за правоспособност и употреба на алкохол или наркотични вещества. Установен е един случай за шофиране след употреба на алкохол с концентрация – 1.01 промила, както и един случай за шофиране с превишена скорост – 50 км. над допустимото.

В специализираната полицейска операция се включиха и служители от Териториална дирекция „НАП” – Бургас, проверяващи търговските обекти за съответствие между продадената стока и наличния оборот.

Специализираната полицейска операция, която започна през следобедните часове в събота, ще продължи и през неделния ден.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    20 1 Отговор
    Гешев си прави пиар със затънтените кътчета на България , а меката на престъпността София минава метър. Там са най големите хайдуци , но виждаме , че дори когато ги подпукат властите извън България , нашето момче се спотайва като шумкарин в землянка и мълчи като мушната гайда.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Ханко от село Осеня

    3 14 Отговор

    До коментар #1 от "боцмана":

    Какъв пиар бе боцмане , с по 20 закопчани на ден и разбити десетки свърталища на бсндюгите. Това ако е пиар нека да го има и да продължава докато изкърти бечурите на катилите до крак.Трябва да се подкрепят такива действия а не да се говорят глупостите на комунягите.

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Ханко от село Осеня

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "боцмана":

    Какъв пиар бе боцмане , с по 20 закопчани на ден и разбити десетки свърталища на бсндюгите. Това ако е пиар нека да го има и да продължава докато изкърти бечурите на катилите до крак.Трябва да се подкрепят такива действия а не да се говорят глупостите на комунягите.
  • 4 Рошко

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ханко от село Осеня":

    И какво се случва със зскопчсните бе пич, толкова килии нямаме по затворите, вече се пръскат по шевовете,
  • 5 Johansson

    8 2 Отговор
    Ловят дребните риби. То така е най-лесно.

    Коментиран от #8

  • 6 спецакция

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ханко от село Осеня":

    В момент на производство е задържано едно лице?!

    Коментиран от #10

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    а акулите си плуват на дълбоко изгарят дребните риби
  • 8 Лелее

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Johansson":

    Е ВИЕ хамерските Лакеи все “едри риби “ ловите ....“Johansson???“
  • 9 Никой

    5 1 Отговор
    По-добре е от нищо да не се прави. Че не се траят вече
  • 10 нема лабаво

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "спецакция":

    Ами "чукало" хапчетата на баба си и ги смесвало. Отиде му нарколабораторията.
  • 11 Анонимен

    0 0 Отговор
    Ами тя лабаротирията все пак е на някого.... За копчали пак пчеличките. Цветанов така си разбиваше уж де големите риби..... И на края в Страсбург... Ги оправдава... А кой лежи в затвора.... Мишоците.