Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 15:52 2 729 6

40 души си спретнаха меле

  • девин-
  • свиване-
  • меле

Трима души са арестувани

40 души си спретнаха меле - 1
Снимка: Архив

Трима мъже са задържани след масово сбиване, в което са взели участие около 40 души в Девин. Това съобщиха от ОДМВР – Смолян.

Сигналът за сбиването е подаден на 22 февруари 2020 г. в 19.10 часа в РУ - Девин. Съобщено е за възникнало масово сбиване в махала на ул. „Освобождение“ в гр. Девин, при което са участвали около четиридесет лица.

Вследствие на сбиването, тримата мъже предизвикали сбиването – И. К. на 19 години от гр. Девин, Х. К. на 29 години от с. Борино и А. К. на 32 години от с. Триград са получили контузии в областта на главата. Оказана им е медицинска помощ във ФСМП - Девин, а 32-годишният мъж от с. Триград е приет за преглед и лечение в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ - Смолян.

Тримата инициатори на сбиването са задържани за срок до 24 часа, след което са освободени. На всички участвали в хулиганската проява са съставени протоколи за предупреждение, а на 15 от тях са съставени и актове за установяване на административно нарушение на обществения ред. По случая е образувано досъдебно производство. Причините за сбиването са в процес на изясняване.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митко

    29 0 Отговор
    Този контингент постоянно присъства в подобни прояви! Там не се изисква акъл и образование, а само пилешки мозък!
  • 2 Манго

    16 0 Отговор
    Помаци сербез юнаци
  • 3 Лелее

    22 0 Отговор
    Племе Индианци се сбили с Племе Индийци , а за “разнообразие “ се включили и няколко ромляни ...
  • 4 Дедо

    4 0 Отговор
    Римски легионери на тренировка.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.