Last news in Fakti

25 Февруари, 2020 18:01 6 884 9

Опитаха да убият в пожар мъж във Видин, едва го спасиха

  • убийство-
  • пожар-
  • видин

Разследващите са установили умишлено запалване на два дървени скрина на етажната площадка пред апартамента

Опитаха да убият в пожар мъж във Видин, едва го спасиха - 1
Снимка: БГНЕС

Апартамент в жилищна кооперация във Видин за малко не изгоря изцяло, заедно със собственика си, съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

Вчера, малко преди 10 часа, видинчанин е сигнализирал на телефон 112 за пожар в жилищна сграда.
Екип на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ веднага се е отправил към мястото на инцидента на адрес ул.“Св.св.Кирил и Методий“. Огънят е бил потушен от собственика на жилището и пристигналите на мястото пожарникари.

Оперативна група е извършила оглед. Разследващите са установили умишлено запалване на два дървени скрина на етажната площадка пред апартамента.

Започнато е разследване по случая. За щастие при палежа няма пострадали хора.

В районното управление във Видин е образувано досъдебно производство по чл.330, ал.1 от Наказателния кодекс.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 София Лъвов мост 1993

    21 0 Отговор
    Някой е подготаил вече документите за наследство, а собственика е нямал намерение да умира. Спомнете си в началото на Прехода как измряха бая народ в пожарите около Лъвов мост и Мария Луиза - всичките със счупен ключ от външната страна на патрона, за да не могат бабите да излязат и да се задушат. Мафиотска схема, щото после и да няма наследници веднага се оказваше, че някой общинар вече ми е присвоил апартамента
  • 2 мечо

    7 27 Отговор
    георги от боец бесниат виденчанин искат да го трепат защтото само лажи пуска по адрес на прукорор гешев и за хората вазмездие се казва борисов и аз не го харесвам но дава на хората пониякога пари храна а този само лажи дукладвал борисов че има каща и се указа лажа

    Коментиран от #3, #4, #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ххх

    17 4 Отговор

    До коментар #2 от "мечо":

    Мечо, предполагам, че халката на муцуната ти, за която те водят се е инфектирала, дразни те, и ти пречи да мислиш обективно. Така че, ако обичаш, спести си разсъжденията за къщата в Барселона.
  • 5 Манаф

    10 1 Отговор
    Някой мил съсед дето му пречат вехториите на площадката
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Адвокат

    9 0 Отговор
    Мечо,ти си неграмотен,напиши го пак,ама грамотно,за да се разбере какво искаш да лажеш
    Дай на някого да напише тук какво казваш,ако сам не можеш
  • 8 незнайко

    0 0 Отговор
    (Публикувано във факти.бг: два дървени скрина на етажната площадка пред апартамента.) Етажната площадка не е САБСТВЕНОСТ на господина, тя е на всички кооператори ! По тази причина в много блокове има недоразумения.
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    Някой мрази господина и затова го пали