Last news in Fakti

26 Февруари, 2020 06:05 20 410 30

Тежка катастрофа в София

  • катастрофа-
  • софия-
  • жена-
  • пирогов-
  • травми

49-годишна жена е настанена в "Пирогов"

Тежка катастрофа в София - 1
Снимка: БГНЕС /илюстративна/

Тежка катастрофа на бул. „Сливница” в София e станала снощи, предаде NOVA. Сигналът е подаден в 21,20 ч. На мястото на инцидента са пристигнали два екипа на Спешна помощ.

В едната кола е пътувала 49-годишна жена, която е настанена в "Пирогов" с тежки травми.

По непотвърдена информация в другия автомобил са се возили 4-ма младежи, като двама от тях първоначално избягали от местопроизшествието, но по-късно се върнали. Предстои да им бъде направена проба за алкохол и наркотици.

Едното момче е с лицево-челюстна травма.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сийка

    90 31 Отговор
    Наркоманизирани избиратели на ГЕРБ.

    Коментиран от #2

  • 2 среднощен

    66 29 Отговор

    До коментар #1 от "Сийка":

    Може да са внуци на "комунистическия елит" от миналото ни..? Има голяма вероятност, тъй като към 68-ма години, когато са раждани техните родители - 80% от българите са били членове или симпатизанти на БКП..? Като пишете, поне малко се аргументирайте...?

    Коментиран от #3, #4, #13, #24, #26

  • 3 Това са децата на демокрацията

    53 11 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    Безмозачни чалгари.

    Коментиран от #5

  • 4 Ко каза Ко

    44 12 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    Алооо , Дядо тези от 68ма са над 50 годишни!!!!!!!!! Какви младежи те гонят???? А че са деца (по скоро внуци) на тези които окрадаха държавата Спор Няма

    Коментиран от #7

  • 5 среднощен

    40 11 Отговор

    До коментар #3 от "Това са децата на демокрацията":

    А кой направи техните родители "бездуховни атеисти", разочаровани от промяната на строя през 89-та и загубили смисъл да се борят с живота заради "идеологическата си обремененост"..? "Следствието" винаги си има "причина"..? Хайде да не поставяме етикети на поколенията, а да поемем своята отговорност за възпитанието им.., колега..!!

    Коментиран от #10, #15

  • 6 Господи, какви станахме!

    39 6 Отговор
    Една катастрофа, а си вижте коментарите!
  • 7 среднощен

    18 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ко каза Ко":

    "Четете внимателно" - има такива препоръки с "червен коректор" в "специализираната литература" предназначена за "идеологическо ограмотяване" в различни "школи" по света..? За внуците иде реч...!!

    Коментиран от #8

  • 8 White walkers

    28 6 Отговор

    До коментар #7 от "среднощен":

    Демокрацията и чалгата съсипаха България.

    Коментиран от #9, #11

  • 9 среднощен

    24 7 Отговор

    До коментар #8 от "White walkers":

    Съгласен съм за "чалгата", която няма как да ми повлияе лично на мен...! Когато обвинявате "демокрацията", обаче, трябва да се аргументирате..? Посочете пример за обществен строй, който да дава възможност на човек да бъде по-свободен от така наречената - "демокрация"..? "Свободата", обаче, винаги трябва да бъде "отправна точка", защото само тогава човек е "творец" и носи морална отговорност..? Проблемът на обществото ни не е "демокрацията", а "отговорността" с която я прилагаме в живота..!! Всеки свободен човек носи отговорност за свободата си.., ако ме разбирате, колега..?

    Коментиран от #16, #28

  • 10 Ъхъм

    12 5 Отговор

    До коментар #5 от "среднощен":

    с това за атеистите не мога да се съглася, понеже ,,духовните,, са сътворявали много повече патардия векове наред, а и тия ,,политическите атеисти,, аз лично не бих ги класифицирал като атеисти. колкото до поемането на отговорност за възпитанието на младите, си абсолютно прав, все пак ,,демокрацията,, не е фактор за възпитание и морал, а пък и тя деца не е раждала

    Коментиран от #18

  • 11 Бля бля бля

    22 9 Отговор

    До коментар #8 от "White walkers":

    Интересно как демокрацията не е съсипала Германия например или Дания или Швеция, Финландия, Белгия бе въобще почти цяла Европа, а само България ??? Що не си дрънкате простотиите в некой психодиспансер, там може би ще ви обърнат повече внимание

    Коментиран от #14, #23

  • 12 Васил

    8 10 Отговор
    Нормално за селяните от гетото София
  • 13 Сийка

    17 6 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    Гербаджиите не са ли комунисти, мисли малко с тиквата си.

    Коментиран от #19

  • 14 бля бля

    19 5 Отговор

    До коментар #11 от "Бля бля бля":

    Това сега в България е доста далеч от демокрацията, какво очакваш от премиер-комунист и парламент от "бивши"комунисти ?

    Коментиран от #17

  • 15 ден

    8 10 Отговор

    До коментар #5 от "среднощен":

    Вие комунистите сте антирелигиозни, знаем ви, няма нужда да се преструвате.
  • 16 Заблуден

    22 6 Отговор

    До коментар #9 от "среднощен":

    Демокрацията нито ти дава някакви права, нито те прави свободен , нито зависи нещо от тебе ....Това е пълна илюзия създадена за да може шепа хора да трупат пари и власт и да управляват овцете които имат илюзията че от тях нещо зависи ...Блаженни са вярващите ..:)

    Коментиран от #21

  • 17 Бля бля

    9 4 Отговор

    До коментар #14 от "бля бля":

    Верно е, безспорно си прав !
  • 18 среднощен

    5 6 Отговор

    До коментар #10 от "Ъхъм":

    В основата на възпитанието е нещо, което надхвърля рамките на човешкия живот..? Моралните ценности, в които възпитаваме децата си нямат смисъл ако регулират животни само до смъртта..? Пред смъртта всякакви усилия губят смисъл..? Затова е и необходимо да им предадем истините, които сме получили с Православната вяра - тя ни дарява Вечен Живот..!! Затова е важно да ги възпитаваме във вярата, защото тогава те ще знаят от къде е дошла до тях свободата и ще носят отговорност..! Защото, когато преминат от този свят отвъд - ще трябва да дадат отговор пред Личността на Бога - как са използвали свободата тук във времето..! "Свободата Санчо е на върха на копието" - Сервантес ни говори чрес своя герой, че трябва да я отстояваме достойно и отговорно - макар и да изглежда, че се борим с "вятърни мелници"...? Във всяка човешка идеология също има вяра - не сте ли се замисляли над това...?

    Коментиран от #22

  • 19 среднощен

    6 5 Отговор

    До коментар #13 от "Сийка":

    Аргументи, колега, аргументи..? Когато обвинявате - трябва да се аргументирате..? Иначе "звъните" като "куха лейка"..!! Ако мислите, че "герберите" са комунисти, няма смисъл да ги споменавате в обвиненията си - направо назовавайте " комунистите"..!!
  • 20 Шаран БГ

    5 5 Отговор
    Kато знаете много добре значението на думата "демокрация", как си позволявате да я използвате за определение на нашата / особено на нашата/ бандитска система ? Че кое аджеба и е "демократичното"? Че можеш по всяко време да си хванеш дърмите и да се сбогуваш с нея? Може би точно това е идеята на влюбените в страната и народа ни англосаксонци ? Причините не са важни........Новобогаташите ни твърдят, че това е липса на "родолюбие"!?
  • 21 среднощен

    4 6 Отговор

    До коментар #16 от "Заблуден":

    Защото "Белене" даваше много права..?
  • 22 среднощен

    2 4 Отговор

    До коментар #18 от "среднощен":

    "...ако рекулират живота ни само да смъртта.."
  • 23 Морко

    8 5 Отговор

    До коментар #11 от "Бля бля бля":

    Явно заключенията ти са за тези страни идват от това , което гледаш по телевизията или от това , което мислиш че е там ! Прехвалената демокрация превръща неумолимо и безвъзвратно Германия в кочина ! Където налагат на хората да съжителстват и издържат примати !
  • 24 минчо

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    много вероятно е първото ,,,,и като са комунисти що да бягат и да се връщат то стане ли нещо комунистите виновни не съм комунист но защо ги нападате постоянно дане би сега да живеем по добре от преди демокрацията

    Коментиран от #25

  • 25 среднощен

    2 3 Отговор

    До коментар #24 от "минчо":

    Коментарът ми е ответна реакция на коментар #1... Аз също не съм от ГЕРБ, не нападам комунистите, просто лицемерието им ме провокира да застана на "другата страна"..? Дали живеем по-добре след 89-та - няма отговор, за всеки е различно..! Защото сме 2020г. и е глупаво да обвиняваме "прехода" вместо да гледаме напред и да се опитаме да оставим по-добро бъдеще за децата ни..!!
  • 26 Таебавустатаамериканска

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    Ти не си ли потомък на тази система,или до сега бяхте в скривалище и сега се показа начисто!?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Прав си, но донякъде, защото

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "среднощен":

    това нашето не е демокрация, а чиста свободия в най-изродения ѝ и отвратителен вид, от която се възползват само определена богопомазана шепа хора за сметка обаче на обикновения трудещ се български народ! Време е за промяна! Дойде време разделно! Трябва да хващаме сопите и бой по кратуните герберски! Боя само на грънци не помага!
  • 29 Нема такава държава

    0 0 Отговор
    Всички сте болни мозъци и трябва спешно да потърсите адекватна помощ за тежкото си състояние.За съжаление държавата се нуждае от такива като вас ,така че едва ли ще ви обърне ни най-малко внимание.Съвет: Обърнете се към чужди специалисти.Но побързайте,от коментарите ви си личи ,че сте в последен стадий, след това е..нелечимо.
  • 30 Пиле шарено

    0 0 Отговор
    Марче Хайде Влез в час сложи поне една снимка на булевард Сливница празен вместо тая на Вапцаров отблъснатите момичета от тая държава има много политици много разбирачи много журналя и много багеристи