Last news in Fakti

15 Март, 2020 15:35 120 227 172

Паника в автобус от София за Бургас! Задържаха жена под карантина

  • автобус-
  • жена-
  • карнтина-
  • софия-бургас

Тя е имала болки в гърдите и е била с температура

Жена под карантина е задържана в автобус от София за Бургас, предава Труд бг.

Тя е имала болки в гърдите и е била с температура. Във возилото са пътували четирима души, освен шофьора.

Пътник, идващ от Мюнхен пък, е имал симптоми, които са накарали властите да го конвоират за изследване. Двата факта бяха съобщени в неделя по обед, на брифинг на Кризисния щаб за борба с коронавируса в Бургас.

Към момента се контролират само пристигащите пътници от дестинации, на които е наложена карантина. Мъж е заявил, че не е проверен на летището. „Мерките не са видими за пътниците.

Принципът не е да се мери с физически термометър на всяко място“, каза директорът на ОД на МВР старши комисар Радослав Сотиров.

Не се притеснявайте, звънете на горещите телефони, ще се постараем да отговорим на всеки въпрос, коментира кметът на града Димитър Николов.

Той е разпоредил да се допускат при специален режим до 20 души в големите хипермаркети, а в малките – до 5 души. Димитър Николов добави, че при неспазване на заповедта ще се затварят обекти.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 166 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ФАНДЪКОВА ОСТАВКА

    246 163 Отговор
    КОГА ЩЕ СПРЕШ МЕТРОТО В СОФИЯ..?

    Коментиран от #24, #70, #85, #93, #99, #155

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Румен Радев

    35 287 Отговор

    До коментар #1 от "АБЕЕЕЕ":

    Яж ми хуя бе гяур да умирате от вируси бе боклук

    Коментиран от #12, #127, #143, #172

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Townboy

    460 105 Отговор
    И после мрънкайте срещу властта! За първи път виждам властта да взима навременни и адекватни мерки за да ни предпази. Само не знам как ще ни предпази от самите нас.

    Коментиран от #19, #20, #22, #42, #46, #111, #140

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ха ха ха ха

    184 48 Отговор
    Това,че е имала температура,означава ли непременно,че е заразена с коронавирус?

    Коментиран от #25, #58, #62

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ПЕТЯ

    317 34 Отговор
    Какво наказание ще има за тази болна жена сееща вируса в автобуса, според променения закон в извънредното положение сега в дъ.жавата ??????? Разберете, че 3/4 от хората НЯМАТ съзнание и дисциплина !!!!!!

    Коментиран от #32, #64

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Стойко

    235 79 Отговор
    Да се увеличат незабавно заплатите на медицинския персонал! За да имат стимул да се грижат за здравето на населението! Когато преди 20-на дни Борисов бе на посещение в едно Пловдивско у-ще и пита наобиколилите го даскали - " Усещате ли вече огромното увеличение на заплатите си" и онези танцуват и отговарят - "Дааааа". Директора пред Борисов казва- "Средната нетна заплата в нашето у-ще е над 1800 лв.". Не може един даскал който работи само през деня и по 6 часа в 5-дневна работна седмица да получава по 1800-2000 лв.а една медицинска сестра с нощните смени по 700 лв.а един лекар по 1100 лв. Не може един даскал който има 3 месеца платена отпуска през лятото и по 2 седмици през коледната и пролетна ваканции да получава 3 бонуса по 1000 лв.в годината - за 24 май, 15 септември и за Коледа , сега през обявеното извънредно положение отпуската да му се плаща на 100% а работещите в частния сектор да са в неплатени и да се чудят как да си платят разходите на края на месеца. Борисов намали заплатите на търтеите даскаля и ги насочи към здравеопазването и обезщети трудовите хора които произвеждат ....Иначе ти ще носиш отговорност за последиците ..

    Коментиран от #55, #65, #74, #98, #113, #118, #129, #145, #153, #154, #163, #167

  • 18 Вперëд....

    126 34 Отговор
    БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА...

    Борбата е безмилостно жестока.

    Борбата както казват, е епична.

    Аз паднах. Друг ще ме смени и...

    толкоз.

    Какво тук значи някаква си личност?!



    Разстрел, и след разстрела – червеи.

    Това е толкоз просто и логично.

    Но в бурята ще бъдем пак със тебе,

    народе мой, защото те обичахме!



    14 ч. – 23.07.1942 г.

    Коментиран от #28

  • 19 никой

    37 19 Отговор

    До коментар #11 от "Townboy":

    много точно казано
  • 20 то едни мерки

    133 50 Отговор

    До коментар #11 от "Townboy":

    Това мерки ли са. Стойте си в къщи и това. Нормалните държави имат и финансова стратегия в такива моменти. Осигуряват се някакви обещетения на работодатели, работещи.... Най лесно е да затвориш всички и ако щете мрете от глад после. Кой гледа спрените деца от ясли, градини и училища. Майки които са в неплатени отпуски или баби над 60 г. с риск да бъдат заразени. Не всички получават възнаграждения за тролене по форумите.

    Коментиран от #86, #107

  • 21 .. НАЗАД дороги нет...

    84 25 Отговор
    Боят настава, тупкат сърца ни - ето ги близо наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина.

    Коментиран от #103

  • 22 някой

    102 45 Отговор

    До коментар #11 от "Townboy":

    Айде по леко с близането на задници,ако бяха взели единствените адекватни мерки,сега нямаше да сме в това положение.Всичко което правят е да копират от италианците,ама някои мерки ги е страх да прилжат.Да ти припомня ли Премиерът как прати самолет до Китай за трима души ,да ги върне в БГ .Много ви е къса паметта нещо.

    Коментиран от #162

  • 23 История за филм

    60 20 Отговор
    Психотрилър никой не трябва да се кашля всеки който се изкашля ще бъде заведен в карантина
  • 24 Гост

    149 19 Отговор

    До коментар #2 от "ФАНДЪКОВА ОСТАВКА":

    А тези хора ,където работят в хранителните магазини,аптеки и банки ,за да можете да пазарувате и да пълните торбите с какво да се придвижват??Засрамете се!!!!

    Коментиран от #30

  • 25 Р.радев

    70 23 Отговор

    До коментар #13 от "ха ха ха ха":

    Ти как мислиш,олигофрен.Такива като теб по време на война ще е наврян в миша дупка,когато се налага да се жертваш за живота на целият взвод..Няма такъв прост народ...Заразата е лавинообразно,и е в съотношение 1:4

    Коментиран от #158

  • 26 А другите?

    95 8 Отговор
    " В момента се контролират само пътници от дестинации с наложена карантина." А има и доста държави с голям брой заболели и смъртни случаи но без карантина. Как ще сме сигурни, че завръщащите се оттам не са заразени и преносители на вируса? Не трябва ли и те след пристигането си тук да се поставят под карантина за 14 дни, нищо, че в момента се чувстват добре? Въпроси, въпроси....Ако се наложи и тази мярка, ще спрат да пътуват много от безотговорните екскурзианти!
  • 27 А другите?

    52 6 Отговор
    " В момента се контролират само пътници от дестинации с наложена карантина." А има и доста държави с голям брой заболели и смъртни случаи но без карантина. Как ще сме сигурни, че завръщащите се оттам не са заразени и преносители на вируса? Не трябва ли и те след пристигането си тук да се поставят под карантина за 14 дни, нищо, че в момента се чувстват добре? Въпроси, въпроси....Ако се наложи и тази мярка, ще спрат да пътуват много от безотговорните екскурзианти!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Жоро Гоцев

    17 48 Отговор
    До 2.ЕИ КЕ ТЕ ШИБАМ ЧИСТО ГОЛ ЗА ДА НЕ ТИ МАЧКАМ ДРЕХИТЕ СОЦИДИОТО! ДА ТИ ЕПМаичина. КЕ ТЕ ПРЕБИЕМ КАТО МРЪСЕН ПОМИЯР. ЯСНО?
  • 30 Р.радев

    54 18 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    Работодателят трябва да осигури превоза за служителите си,в крайна сметка те ще печелят най-много след аптеките...
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 без име

    44 24 Отговор

    До коментар #15 от "ПЕТЯ":

    Петя, жената е болна,но НЕ от коронавирус.Е? По-твоята логика ,тогава всичко що шава в Бе-ге-то трябва да си е в къщи,защото всеки има някакво заболяване.

    Коментиран от #45

  • 33 Чума

    102 30 Отговор
    Е, как според Вас жената да се прибере в Бургас? Тя да не е Пекинка Виетнамчева, че да разполага със специален кортеж? За нея фалкона няма да лети! Освен ако не е тиква или под тиквенско покровителство! Ако е някой мънгал пристигнал през границата нелегално, ще се струпат всички кризисни щабове да го преглеждат и транспортирват където пожелае, но ако е от български произход ще се мъчи ето точно така! Два свята - единият се оказва излишен!

    Коментиран от #40

  • 34 Жоро Гоцев

    9 31 Отговор
    До 2.ЕИ КЕ ТЕ ШИБАМ ЧИСТО ГОЛ ЗА ДА НЕ ТИ МАЧКАМ ДРЕХИТЕ СОЦИДИОТО! ДА ТИ ЕПМаичина. КЕ ТЕ ПРЕБИЕМ КАТО МРЪСЕН ПОМИЯР. ЯСНО?
  • 35 Търся спешно фризьор

    8 13 Отговор
    Кскво да правя ?!?

    Коментиран от #89

  • 36 123

    45 8 Отговор
    и ся целия автобус в болницата, добре че не е влак
  • 37 Полицай

    22 73 Отговор
    Такива боклуци ще заразят всеки затова на полицията дасе разреши да се открива огън по такива паразити да се стреля без предупреждение да се ликвидират и погребат в свински лайна

    Коментиран от #39

  • 38 Violin Ivanoff

    115 15 Отговор
    На българския изрод колкото и пъти да му кажеш, че не е шега работа - то пак си знае и си пътува‼
  • 39 Violin Ivanoff

    47 28 Отговор

    До коментар #37 от "Полицай":

    Това е доста крайна мерка, но аз съм ЗА да се вкарат в изолаторно отделение на затвор, или ако няма свободни места, в лудница. Контакт само да им се дава храна, с ръкавици и маска. Изолация за 2-3 месеца.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ТИ СИ СИ

    21 7 Отговор

    До коментар #10 от "Руски трол съм":

    ПРОСТ ЦЪРВУЛ , НЕ СЕ ПРАВИ НА ЧЕПИК !
  • 42 Шекспир

    47 21 Отговор

    До коментар #11 от "Townboy":

    Те не мрънкат срещу власта.Те мрънкат срещу Борисов.За тях каквото и да направи той все ще е лошо.С две думи тролски неволи
  • 43 Анатема

    31 12 Отговор
    На вас какво Ви пречи! Вие нали спазвате карантината и не пътувате в автобуса! 4 пътника, вероятно всичките кусурлии!!! Иначе нямаше да са в автобуса! Жалко! Трябваше да останат и се разхождат из София!
  • 44 Eistee

    46 8 Отговор

    До коментар #10 от "Руски трол съм":

    Ами че шибай си ги, какво ни занимаваш нас? Все пак нали знаеш, какво означава "гяур"? Думата е персийска и означава "поклоник на огъня", т.е. последовател на зороастризма, а в по-ново време се използва като синоним на "неверник" или "човек, който вярва в нещо, в което не вярвам аз". Това означава, че за християните "гяури" са мюсюлманите. Та ще ти бъде забавно - ако ти писнат едните, сменяш религията и почваш другите. Само използвай предпазни средства - все пак не искаме ощетени от Природата хора да се размножават излишно.
  • 45 ПЕТЯ

    46 6 Отговор

    До коментар #32 от "без име":

    Как точно разбраха, че ни е болна от корона вирус , като има симптоми??? Трябва да е под карантина докато има резултат от тест, а не да пътува и да заразява !!! Ами ако е болна точно корона вирус....какво означава това за хората с които е имала допир в автогарата, автобуса и в градския транспорт с който е отишла до там ??..
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Тъжно

    47 15 Отговор

    До коментар #1 от "АБЕЕЕЕ":

    Приятелю, ака си гледал и слушал
    внимателно :ушатия" би трябвало да си разбрал, че изказванто му беше иронично. А то беше по повод забраната за струпване на хора на Шипка, докато в същото време в София имаше подобно събиране на множество, а там забрана нямаше. Странно как на Шипка има коронавирус, а в София нямя, нали?

    Коментиран от #71

  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    60 27 Отговор
    какво ви е виновен РУМЕН РАДЕВ БЕ ПРОСТАЦИ

    Коментиран от #166

  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    51 37 Отговор

    До коментар #1 от "АБЕЕЕЕ":

    РУМЕН РАДЕВ е ПРЕЗИДЕНТ а ти си никой бе нещастник

    Коментиран от #51

  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 19 Отговор

    До коментар #3 от "отзад без любов":

    простак без мозъчно същество което не заслужава сопол да хвърлиш по него акъл нямаш за две стотинки
  • 51 KO RO N

    20 21 Отговор

    До коментар #49 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Още ли си жив, бе хуй от Козлодуй..
  • 52 Бла бла

    21 12 Отговор
    Господин Димитър Николов !! Като важ гражданин ви моля затворете шибания град! И работят много магазини от които не трябва да работят! Така ли се справяме с карантината?!! Никой не чува хора като не ви ПУКА ЗА ОСТАНАЛИТЕ замислете се за вашите ЖИВОТИ!!!

    Коментиран от #54

  • 53 Пенсионер БГ

    12 5 Отговор

    До коментар #1 от "АБЕЕЕЕ":

    Като чета писанията ти даже и шебек не си а някаква амеба.
  • 54 Бла бла

    12 0 Отговор

    До коментар #52 от "Бла бла":

    Ваш*
  • 55 Гост 2

    60 19 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Не си ли разбрал , че на даскалите им плащат , точно затова - да не обучават учениците . На властта им трябва прост , неук народ . Неграмотен и беден народ , лесно се управлява !
  • 56 123

    81 21 Отговор
    Не е проверен на летището.

    Ей, пплотици, Бог няма да ни спаси, затворете за пътници най-накрая границите!!!! Испания 2000 заразени за под 12 часа!

    Всички българи от европа истерично ще се втурнат към България и предскажат и при нас хилядите заразени !!!!!

    Действайте докато още не са скочили цифрите а те ще скочат като се приберат тая седмица панираните ни сънародници от европа. Като са търсили щастието там, да си стоят там!!!! Връщайте ги на границата !!!! Иначе ще става лошо ей Бог няма да ни опази този вирус е брутално невидим 2 седмици ръсиш зараза преди да те заболи нещо или температура

    Ей затваряйте шибаните граници !!!!!

    Коментиран от #60, #134, #139

  • 57 123

    4 4 Отговор
    Политици*
  • 58 Ама

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "ха ха ха ха":

    ти си кух на гъдулка
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Хахапапа

    42 4 Отговор

    До коментар #59 от "NSDAP":

    Къв Ердоган и пич пии си хапчетата редовно!!
  • 62 Некой

    50 4 Отговор

    До коментар #13 от "ха ха ха ха":

    Не, но е била под карантина! Крайно време е един да влезе в затвора за да се спре с този тероризъм да се застрашава живота и здравето на другите хора!
  • 63 витоша планина

    7 5 Отговор
    идиоти
  • 64 Ventura

    27 15 Отговор

    До коментар #15 от "ПЕТЯ":

    Стой си в къщи и се семоюекувай! Не можеш да осъдиш човек, защото кихнал или се е изкашлял!
    То по тази логика, всеки може да накисне съседа си и оп в кауша! Но какво се учудвам, комунизъма така яко е промил мозъците Ви, че ще държи влага още стотици години. Май Северна Корея пасти да яде пред нас!
  • 65 еди кой си

    27 13 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Драги ми Стойко, знаеш ли колко си докарват мед. работниците допълнително от заплати / в пъти повече от заплатата/ не говоря за лекарите. Ела на паркинга на някоя болница и ще ти стане ясно всичко.ГОВОРЯ ЗА СОФИЯ.
  • 66 ПинОчет

    41 4 Отговор
    Тези,които нарушават карантината и заразяват умишлено другите,са за РАЗСТРЕЛ
  • 67 Усмивката

    18 2 Отговор
    Има много работещи от провинцията в София . И сега останали без работа предприемат пътуване. В ,, националната стратегия" това хич не го виждам . Изглежда на нискочелестия акъла му действа с закъснение и няма кой да му го напомни.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ЗаюБаю

    38 6 Отговор
    Тази седмица си идват от Италия нашите сънародници ,сега го съобщиха . Ще стане страшно.
  • 70 бай Шиле

    19 5 Отговор

    До коментар #2 от "ФАНДЪКОВА ОСТАВКА":

    Ще спрат метрото,когато такива като теб спрат да пишат по форумите.
  • 71 бай Шиле

    10 1 Отговор

    До коментар #47 от "Тъжно":

    Не му се обяснявай на този.Платен трол.Такива даже не четат темите.Бързат да пишат за 20 стотинки-
  • 72 ббб

    41 3 Отговор
    Всяко нарушение на карантината,да се третира ,като терористичен акт !!
  • 73 бай Шиле

    39 3 Отговор
    Докато нашите подлоги чакат разрешение от Брюксел да затворят границите,ще се напълним с болни пристигащи от Калотина.Транзитът може да се реши с конвои от МВР.
  • 74 Кольо

    20 16 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Без даскали ще има ли лекари, бе!
  • 75 Waffen SS

    15 22 Отговор
    Дългъ и Честъ е за всеки истински Българин да ликвидира комунистическата зараза! На колене пред Мсйка България комунистически свине!
  • 76 Waffen SS

    16 26 Отговор
    Дългъ и Честъ е за всеки истински Българин да ликвидира комунистическата зараза! На колене пред Мсйка България комунистически свине!

    Коментиран от #79

  • 77 Корона

    16 4 Отговор
    "да се отворят газовите камери"
    Който кихне там!! Който пръдне пак!!
    Преди да ни убие вируса ще се избием сами!!
    Какво ли щеше да е ако беше дошъл "Ебола"
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 АУУУУУ

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "АБЕЕЕЕ":

    АЙДЕ ВЗЕМИ И МЛЪКНИ !!! НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОВА КОЕТО ДРАЩИШ НА КЛАВИАТУРАТА! ЕДИНСТВЕННОТО КОЕТО ПОСТИГАШ ,Е ЧЕ СИ ДОСАДЕН И СКУЧЕН!!!
  • 81 Тони

    35 6 Отговор
    Хора лъжат ви всеки ден по телевизията с тези брифинги от ВМА че Сичко е осигурено маски облекла зимат се мерки пълни глупости майкаму е санитарка във ВМА и ви казвам нямат нищо дори и маски щото няма а за облекло да не говориме и никой не измерва температурата на входа дали влизаш болен или здрав и такива които отиват с температура разбират чак когато са ги настанили в Неков отделение и после ги местата в инфекциозно пълен абсурд и работещите хора който неса в инфекциозно са заплашени и не са защитени пълен хаос и анархия а като ги слушаш по брифингите ще кажеш си каква дисциплина и крути мерки лъжци мрсни

    Коментиран от #84, #170

  • 82 Ико

    9 5 Отговор
    Да така е вчера ходих до Токуда и там на входа има хора с облекло и маски и метат температурата на всеки който флиза
  • 83 Bai nudals

    8 9 Отговор

    До коментар #28 от "Ханс картечаря":

    Komunisti ima vcial sviat,opredeliat se i znaiat che sa takiva. A ti ?87
  • 84 Гост

    23 1 Отговор

    До коментар #81 от "Тони":

    То е ясно,че лъжат малко или много.Всички знаем състоянието на здравната ни система.
  • 85 Софиянец

    12 18 Отговор

    До коментар #2 от "ФАНДЪКОВА ОСТАВКА":

    Трай бе червен нечистоплътник
  • 86 До мерките

    2 12 Отговор

    До коментар #20 от "то едни мерки":

    Мога да хи взема мярка която ще ти хареса.ОТЗАД.

    Коментиран от #88

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 До този вземаш мерките

    4 8 Отговор

    До коментар #86 от "До мерките":

    Ти ше вземеш мерки отзад, ма ако ми паднеш на мен, ще ти взема мерки отвътре и то на живо. Няма да те бавя грам. Болката ще е голяма и неописуема.
  • 89 Алиса

    4 2 Отговор

    До коментар #35 от "Търся спешно фризьор":

    Опитай да обмислиш ситуации, в които модната линия на косат няма да ти донесе приятни емоции, например имаш короновирус с усложнения и ти остават има няма 2 или три дни живот. Друг, по-оптимистипен вариант - вземи сушоар и четка и прояви творчески ентусиазъм🙂
  • 90 Фани

    25 0 Отговор
    Безотговорни ли са хората, тъпи ли са или простаци?
    Май е последното, четейки тука коментарите. И пандемията не помага на злобата и простотията.....
  • 91 ФАКТ

    12 20 Отговор
    а бе тоя народ се сбърка..тотално..ако някой си има някакъв грип и слу4айно се изкашля на публи4но място ..то сигурно ще го изгонят от магазина с ритници :)леле колко сбъркан народ сме нямам думи просто..а бе хора..не мислите ли 4е в България има 100 болни от корона вирус..то има 100 000 от друг вид вируси..които имат същите симптоми..кашляне и температура..или просто са настинали ..винаги ли когато някой някъде се изкашля вие ще се побърквате..много болни мозъци мноооого...аман от простотия...блокирате вси4ко..не може да ходим на работа..ами хората които имат кредити..сега като не работят и няма кой да и плаща заплата..как ще си връщат заемите..????????по този въпрос някой помислил ли е.....или си правите някви забрани..защото 50 4овека от 5 000 000 народ има някакъв съвсем обикновен вирус..който дори не е смъртоносен..смъртоносен е за хора които едно 4е са над 60 години и имат някакви други хрони4ни проблеми които евентуално може да се усложнят...не искам да бъда груб..но да сложиш под карантина цяла държава заради 50 болни..от които половината 100 процента не са болни..а просто наро4но ни казват 4е са болни..и то от един съвсем нормален вирус..като вси4ки останали..съжалявам но не мисля 4е е необходима такава паника и такива сериозни мерки заради 30 болни 4овека..просто не е нормално..даже да ви бяха казали 4е който е болен от този вирус ще умре..100 процента..пак нямаше да се сбърквате така..просто без коментар..на ден умират по 10 4овека от катастроф
  • 92 ФАКТ

    15 15 Отговор
    гледам реално..на ден от катастрофи умират по 10 4овека..не по малко..а от този коронавирус за 10 дена я умре един я не..но по вероятно е да не умре....ами то по добре спрете вируса "със шофирането" защото е 10 пъти по смъртоносен..оба4е да карате като ненормални по пътищата не ви е проблем...и не ви е страх..а това 4е ще разболеете от някакъв си там вирус..който по никакъв на4ин няма да навреди или поне на 98 процента от тези които го имат няма да им навреди..вие се побърквате тотално...няма нищо по лошо от това някой да ти издрънка някоя глупост и вси4ки отка4ате...ако на някой му пре4и този измислен вирус..да си стои вкъщи..не може да забраните на 5 000 000 народ да не прави нищо заради 50 болни хора от един съвсем нормален вирус....ако при всеки вирус ни карантирате..ами то къде ще му излезе края не знам..и за вси4ки които имате кредити по банките..а вие сте много..сега като ви дойдат вноските на края на месеца..накарайте някой от управляващите да ви плати вноските..защото вие без да работите няма от къде да имате пари за да си ги внесете..

    Коментиран от #105

  • 93 поредния

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "ФАНДЪКОВА ОСТАВКА":

    не мое, че се развали кефа на софийските селяни...
  • 94 ФАКТ

    12 14 Отговор
    съжалявам но на банките не им пука дали работиш или не..искат да си внесеш вноската.....ама 4овек за да си внесе вноската трябва нещо да работи.като ни забранявате да работим...как да си внесем тези вноски..????...В България има на 100 000 с кредити..ако не и пове4е..кой сега ще им връща кредити те като не работят..?????защото заради 30 4овека които са настинали..100 000 сега ще се 4удят от къде да си внесат парите за кредите си..щом ще ни забранявате да работим..тогава забранете и на банките за този период да се отложат вноските..да не говорим 4е има още сумати народ които си имат други финансови проблеми които са им свързани с работата им..и сега ще се 4удят как да не стигнат дъното..въпроса е кое е по важно за един 4овек в момента..да мисли за 30 4овека..които са болни и за които няма кой знае каква опасност за живота им..или за други 300 000 които ще останат без храна ..заради разни финансови проблеми..и които може наистина да умрат от глад...зна4и за да "спасим" 50 или 100 4овека..от вирус който не е смъртоносен..ние ще избием 1000 4овека.защото ще ги изморим от глад..с две думи за да спасим 10 4овека ще избием 1000..съжалявам не мисля 4е това е нормално...

    Коментиран от #96, #104, #149

  • 95 hmhmhm

    23 3 Отговор
    ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ
  • 96 ййбрееееееееееееее

    8 2 Отговор

    До коментар #94 от "ФАКТ":

    Кви 100 хиляди вее те са 90% със заеми бе идиот аман от глупаци
  • 97 Страшният съд

    33 2 Отговор
    Съдейки по вашите коментари тук и в други "медии" съм сигурен , че тази държава никога няма да стъпи на крака.Злобата е по-силна и от глада! Какво не разбрахте от "пандемия"?
  • 98 Учител

    19 14 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Изобщо не си наясно със заплатите на учителите,както и с отпуските им и работното им време!
  • 99 Ctzn

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "ФАНДЪКОВА ОСТАВКА":

    Ти си стой вкъщи, заключи се и никога повече не излизай! И да не ти пука за метрото
  • 100 С19

    22 5 Отговор
    Без да скали няма доктори, това е вярно, ама без доктори всички ще ни няма, замислете се и дано не го вденем по кофтия начин.
    Поклон пред медицинските сестри, които се борят за да може това здравеопазване да бъде за всеки един от нас! Горко на България, щом жените тръгнаха да я спасяват от нейните управленци. Оставка на лъжеца Ананиев, некадърност или нещо по-лошо стои зад делата му.
  • 101 Шоп

    26 6 Отговор
    Е,нямам думи,жалко може ли така да изкуфее този народ?В такава ситуация се вижда колкоко сме луди,опростачени,неграмотни,безхаберни.Изправил се човек,който не си е бъркал като вас в дрисливите задници ами е чел и то не във нета,а от книжките.На някой от Вас ще им трябват няколко живота да го стигнат.То е страшно да Ви повтарят как да позите близките си и най вече тези,които са Ви създали.Ама явно като са Ви правили ,са Ви събирали с лъжицата.Никога не съм бил толкова груб но тази простотия,която чета направо ме изкара от релси.Спрете алкохола и смъркането и си съберете умът,ако все още имате и се огледайте докато имате още време да гледате,защото да не съжалявате за живота си !

    Коментиран от #168

  • 102 Българин

    11 4 Отговор
    До ханс. картечаря! Ако има състезание за тъпа и, последно място няма да вземеш! Знаеш ли какво значи "да избива"? Сигурен съм, че не знаеш какво е комунизъм, капитализъм или каквото и да е! Джендъри неграмотен!
  • 103 Дядо

    2 3 Отговор

    До коментар #21 от ".. НАЗАД дороги нет...":

    Знаеш го, или го преписа?7879
  • 104 Ти въобще

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "ФАКТ":

    не можеш да мислиш
  • 105 Дядо

    5 1 Отговор

    До коментар #92 от "ФАКТ":

    Ти си по умен от милиардите които взеха мерки. Гордей се!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Да го

    18 6 Отговор

    До коментар #20 от "то едни мерки":

    оставим тогава да се развие, а? Стоттици хиляди болни десетки хиляди мъртви...абе ти да не си погребален, аре включвай тоя мозък чат пат
  • 108 Възмутен

    13 3 Отговор
    Мамка ти картечарю.няма да прокопсаме с такива като тебе. За това България е в това състояние!
  • 109 Гала

    24 4 Отговор
    Поклон пред българските медици!
    Хора, поне за малко оставете злобата и нарцистизма си и нека се обединим.Бъдете разумни!
  • 110 "Останете си вкъщи"

    18 3 Отговор
    казват, но никой не задава въпроса, пък и никой не се сеща да отговори как да си останем вкъщи, като ще ни уволнят и няма да ни платят. Уточнете и обявете, че като си останем вкъщи няма да има рецесии. Ние клетитее сме в & 22 и така и иначе ще умрем, дали от вируса или от гнет и глад и невъзможност за достойно съществуване. Защото злобата и гаднярствотп са по-страшни от вируса. Очовечете се
  • 111 Роко

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Townboy":

    Може би, защото ги е страх и за самите тях.
  • 112 дедо Йоцо

    14 7 Отговор
    Oбяcнявaм.Имунитeтa нe ce пaзи,a ce пoддържa.И нe трябвa дa e пoвeчe oткaлкoтo ви e нужeн в мoмeнтa.Инaчe рaзвивaтe aвтoимунeн cиндрoм.Oргaнизмa ce aтaкувa oт coбcтвeнaтa му имуннaтa cиcтeмa, кoятo гo пaзи oт външни щaмoвe.Чoвeкa e клиничнo здрaв, a ce чувcтвa бoлeн.Пo пoвoд COЛИД-19 cъвeтвaм лeкaритe дa пoглeднaт в учeбницитe cи пo мeдицинa къдe пишe, чe вируc прeдизвиквa инфeкция.Нямa тaкoвa нeщo.Вируcът мoжe дa "нaпрaви път" нa бaктeриaлнитe инфeкции,aнгaжирaики cъc ceбe cи имуннaтa cиcтeмa.И кaгaтo тя e cлaбa cлeдвaт уcлoжнeниятa,в пoвeчeтo cлучaй бeлoдрoбни инфeкции-пнeвмoнии.Лeкувaт ce c aнтибиoтици,кoитo oбaчe нe дeйcтвaт нa вируcитe/тaкa пoнe пишe в учeбникa/.Извecтнитe aнтивируcни прeпaрaти,приeти в тoчния мoмeнт,гaрaнтирaт блaгoприятнo рaзвитиe нa клиничнaтa кaртинa.COЛИД-19 e грипeн вируc и нищo пoвeчe.Aз пaндeмия нe виждaм,нo нa държaвнитe eлити идeятa дoпaдa.Нa вcички бeз изключeниe.Мнoгo cтрaннo.Тe oбикнoвeнo нe ce рaзбирaт,a ceгa пeят кaтo в хoр.Aнaлизирaйтe тoвa.

    Коментиран от #128

  • 113 Една обидена

    20 8 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Стани даскал и ти! И после дрънкай за неща, които не са ти ясни! Ето защо ни сполитат нещастията, защото все гледаме в канчето на другия, защото сме разединени повече отвсякога и защото ей такива всезнайковци застрашават живота на много други!
  • 114 Кор дьо Мер

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Румен Радев":

    И ти моя бе, боклук мюсюлмански!!! Че и родата ти до 9-то коляно!!!

    Коментиран от #116

  • 115 HASAN HAZARTA - IGRALNATA ZALA

    1 18 Отговор
    Mrete be gyauri prosti. Mozatsi nyamate ama imate hubavi jeni s beli gazını. Na vas vi tryabva edin kato Erdoğan i 6te zabravite virüs boklutsi dolni komunyagi. Kala6nitsi da vi nadup4at mirizlivite zadnitsi, a jenskite vi gazove samo turskiya yatağan na Hasan HAZARTA 6te gi opravi.

    Коментиран от #125

  • 116 HASAN HAZARTA - IGRALNATA ZALA

    1 14 Отговор

    До коментар #114 от "Кор дьо Мер":

    Oooopp 4akay be gyavurin prost. Parvo da te opravi yatağan turski zadnik takav

    Коментиран от #120

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Възмутена

    13 5 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Много ще се радвам, ако действително стане така! Говорите наизуст от невежество и простотия! Явно нямате никаква представа колко и какво работят учителите и каква заплата взимат. А между другото защо не станете учител и да си живеете живота с многото пари!
  • 119 HASAN HAZARTA - IGRALNATA ZALA

    0 11 Отговор
    A be 5000 000 ste a vi komandva Edna tikva, qsni ste mi kolko ste umni gqvurite. Boyko tik ata. Ha Boyko tik ata, ha Boyko mi kata. Ama nay lo6oto e, 4e kolkoto toy vi upravlqva,, Kolkoto tikva sled negi pak İznik a tikva zna4i 5000 000 tikvi v Bulgaristan. Marlq4i ste balgarite

    Коментиран от #122

  • 120 чичо боки

    9 0 Отговор

    До коментар #116 от "HASAN HAZARTA - IGRALNATA ZALA":

    ей боклучарник
    на майкати вгъза
    дрисняр
    сирииците ще ви разцепат еееей

    Коментиран от #123

  • 121 HASAN HAZARTA - IGRALNATA ZALA

    1 11 Отговор
    5000 000 ste, a vi komandva edna tikva, qsni ste mi kolko umni ste gqvurite.. Ha Boyko tikvata, ha Boyko mivkata. Ama nay- lo6oto e, 4e kolkoto toy vi upravlqva,, sled negi pak İznikva tikva zna4i 5000 000 tikvi v Bulgaristan. Marlq4i ste balgari
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 HASAN HAZARTA - IGRALNATA ZALA

    0 8 Отговор

    До коментар #120 от "чичо боки":

    Nadupi se I 4akay 6tom si meraklı v gaza idvam s tsqla rota siriytsi 6te te porqt do sabahlen tapanlar nema da se opravi te. Kaji I na sestra ti i na mayka ti i te da sa nadupeni i da 4akat rotata. Tamam
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Анонимен

    0 2 Отговор
    Подигравахме им се на хората оня ден че се зпасяват, а сега виси половин час на студа пред магзина за пакет тоалетна хартия, или с вестници.
  • 127 До Ман..ла

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "Румен Радев":

    Ти гледай ти да не пукнеш първи цървул рязан...
  • 128 Анонимен

    7 0 Отговор

    До коментар #112 от "дедо Йоцо":

    Дедо Йоцо, не е грипен, корона вирус е, толкова се изговори по медиите ти това още не си разбрал. Възпалението е отговор на имунната система. Иначе вирусите унищожават всякакви тъкани и клетки в организма алвеоли-корона вирус, хепатоцити-хепатит.
  • 129 Хххаз

    12 4 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Аз не разбирам, що все сте недоволни? Казаха че ще им дадат на целия медицински персонал (доктори, сестри, лаборант и ТН), по 1000 лв отгоре върху заплатата. Това беше първото, което гласуваха след обявяването на извънредното положение, за тези които са следи ли. И нещо, с което явно не сте запознат--медицинския персонал също има 3 месеца платен отпуск в годината, но като протестират, пропускат да го споменат.
  • 130 Бате Бойко

    2 1 Отговор
    Яжте ми кура
  • 131 Chovek

    2 0 Отговор
    Deba maika vi deba az
  • 132 Аз човекът

    9 2 Отговор
    Миналата вечер си дойдох от Англия кацнах на литище София излязах като пич никои даже не премери и температура. А според мен трябва 14 дена под карантина

    Коментиран от #138

  • 133 Петьо-ФИ

    5 2 Отговор
    Скоро ще умрем всички ... с корона или без корона ВИРУС ....Жалко ... "УПРАВНИЦИТЕ " няма да има кого да " УПРАВЛЯВАТ " ....
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 . Вен

    4 2 Отговор
    Вече истини и тук не позволяват да се пишат. От чужбина се връщат гастърбайтери. Тези, които имаме домове в Испания не мърда е от там. Само като ви гледам болниците и се плаша
  • 137 СавеЦка USsR

    4 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той е разпоредил да се допускат при специален режим до 20 души в големите хипермаркети. И това е решение на проблема така ли. Не ли по добре с уред за температура виждал съм по разни клипове от китай или не помня къде беше да им проверяват температурата на влизане или да следят за симптоми някакви че някой може да е заразен примерно а не просто да пускат 20 души и после още 20 и тн освен че става много бавно пазаруването това не са мерки за борба с коронабирусът.

    Коментиран от #141

  • 138 СавеЦка USsR

    3 0 Отговор

    До коментар #132 от "Аз човекът":

    ми защо не отидеш доброволно щото може да имаш като каза от къде се връщаш те тук в UK са вече 35 или 38 починалите което означава че си има на сериозно ниво корона.
  • 139 Хасан40

    5 0 Отговор

    До коментар #56 от "123":

    не зая друго , а се връщат масово защото тук еврото което е спечелено няма да свърши толкова бързо както ако остане в чужбина в гъчканата квартира . Тук все пак 1 евр. си е два лв. и каруцата с коня чакат. Там няма какво да се краде докато не е на работа. Хората и по проститутки спряха да ходят ,та и тази умря. Затуй всичкото Европеец български се прибира. без Българите европейци разбира се. Те си седят със семействата на задниците. Па и Бате Бойко каза ,че ще върне Българите в България . Те Ви на....връщаме се на талази . Сакън да не затворите границата щото няма после с какво да се хвалим на партийни сбирки.
  • 140 Храна за размисъл

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "Townboy":

    Всичко започва с мисълта,след нея идват емоциите и чувствата и след това действията. Мисълта за вируса поражда страх,гняв,паника и безсилие,примерно и се хвърляме да действаме водени от тези емоции и чувства. Къде от този ред в който изброих има любов обича и спокойствие или с тези действия ние можем да ги получим? Оставяме се отново да ни повлияе някой извън нас и да влезнем във филма на собственото си болно въображение и начин да се подчиняваме на авторитети,на които се доверяваме сляпо и не подлагаме на съмнения какво ни казват и карат да правим. Така сме живяли и действали и преди да се появи въпросният вирус.Ако никой не се появи и предложи алтернатива досега,то е не защото няма,а защото системата ви е научила да ви предлага най-доброто според нея което има и с това да ви направи нейни постоянни консуматори и клиенти,защото системата има преди всичко търговски характер. Така,че тук битката е една,за вашето робско съзнание и с вашето собствено въображение,като проблема е във вашето възприятие за реалността и как емоционално вие се отнасяте към това,което ви се случва и точно това е вируса,който ви заболява и убива и колкото по-бързо осъзнаете това,толкова по-бързо ще се излекувате и ваксинирате да не страдате от случващото се около вас. Направите ли го,ще разберете,че нямате нужда от пари и авторитети,освобождавате се от илюзията,че има нещо извън вас и живота ви се променя коренно. Ако не вярвате в чудеса те няма как да се случат.

    Коментиран от #142, #169

  • 141 БАРО

    0 0 Отговор

    До коментар #137 от "СавеЦка USsR":

    Не се притеснявай Помниш ли пирамидите от 90-те финансовите един заразяват 10 после десетте заразяват по 10 после 100-те заразяват пак по 10 и накрая цялата държава беше болна Какво значение има дали ще стане за месец или два Важен е резултатът така или иначе всички ще спазим заповедта за един метър в Орландовци дистанцията е точно толкова
  • 142 Шоп

    2 1 Отговор

    До коментар #140 от "Храна за размисъл":

    Да съгласен съм,че всичко започва с мисълта.Но се питам Вие къде видяхте тази мисъл,не само в написаното по долу,а по принцип в обкръжението което е около Вас,колеги,съседи,случайни минувачи по улицата.Да мисля си,че все още има човеци но много рядко ги срещам.Аз се сблъсках с ада и винаги в представите ми е бил,че е там горе,на небето и чака да раздава правосъдие,на онези ,които го заслужават.Но за жалост не той Адът бил тук при нас на земята,мигът в който се сблъсках със страшната и коварна болест на моето дете Рак.Видях истината за живота от друг ъгъл и искаха да не ме напускат вярата,силата на духа,любовта и всички мои добродетели но,има едно голямо Но! Точно в този момент видях истинските лица на много хора,мои близки,прители и познати.Търсих лутах се между тях дамоткриямнякой,който морално да ме разбере но за жалост не открих.И както Вие се изразявате и определяте хората,че са зависими,страхливи,робуват и каквото Вие сте преценили мисля,че истината е друга.Човек по природа е роб и веднага пояснявм,робува на : материялни блага; на чуждо мнение; на силните на деня; на навиците които си е изградил и още куп неща.И както казва Дон Кихот, свободата Санчо е на върха на копието.А то,копието в днешно време трудно се носи,защото геройството ни се изпари и силата ни отиде в това да поругаваме всичко истинско и чисто.Пазете се и запомнете ,любовта и смирението са най добрите приятели.

    Коментиран от #146, #147, #151

  • 143 Хаджи Димитър

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Румен Радев":

    Кажи къде да те намеря, да те ваксинирам эа последно!
  • 144 Гост

    1 1 Отговор
    Циганите от години живеят ли в мизерия? Изпаднахте ли в такава истерия за дезинфектанти и мерки за стерилност? А не трябваше ли в сравнение със сегашните страхове и убеждения и до какво ще доведе всичко това като се приемаме един спрямо друг като прокажени и можем да се заразим? Това е нещото което ще умори много хора,не вируса. Страхът е този,който надделява и ви смазва от начина по който се представят нещата и вие се вкарвате да ги мислите и действате. Контрола е същият с това да работиш да изпълняваш заповеди и да спазваш закони,мачкат ви постоянно и вие на това викате мерки и трябва да се спазват. Ясно в кой има интерес отново и за какво ще бъдете употребени.
  • 145 Петра

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Умри бе, ако не са учителите ти нямаше да можеш да си напишеш глупавия коментар, тапак! Учителите се бореха за тази заплата дълго време, ама това май не си го спомняш!
  • 146 Храна за размисъл

    0 1 Отговор

    До коментар #142 от "Шоп":

    Сервантес е бил един от просветените постигнали истинското прочитане на кодовете на Библията и самия Дон Кихот на външен вид показва какви са различните гении стигнали до лудост спрямо уж нормалните,а дебелият Санчо Панса другите,които гледат живота да си угаждат и похапват.
    Всъщност борбата на Дон Кихот с нещо нереално е това,че всеки вижда различни неща през собствената си призма и светът е отражение на самия него.Сега вируса е в мислите на всеки от вас и вие се борите с нещо нереално и не го виждате,но то е заразило въоръжението ви и е в главите ви.
    Преди години казах причината на една жена защо е загубила детето си,а след повече от година ми каза,че за всичко съм бил прав,но и е трябвало време да стигне сама до това.
    За рака много добре има обяснено в Германска Нова медицина и препоръчвам да намерите и прочете нещо в сайта на български език.
  • 147 Германска нова медицина

    1 1 Отговор

    До коментар #142 от "Шоп":

    Ето линк към сайта
    https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/home
  • 148 Дупи

    2 0 Отговор
    Дайте информация относно пръднята.....за кашлица стана ясно че затвор а за тези дето пърдят ко става?!Много ми е важно да знам ...неиздържам вече да се стискам може и да се насера а така ми се иска да се изрежа в сурата на нашия прост премиер
  • 149 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "ФАКТ":

    Ти не разбра ли, че това е целта. Какво се обесняваш, хората ще измрът, ще има икономическа криза, точно това целят. Да тежко е, гадно е ама хората искат да си умрем, защото станахме прекалено много. Боли ги хуя за твоя кредит, даже ако умреш ще е най добре, за да се намали популация.

    Коментиран от #150, #156

  • 150 Ама много си прост

    0 1 Отговор

    До коментар #149 от "Гост":

    Хората и без този вирус измират ...даже цели нации изчезват .....така че теорията ти е доста скалъпена
  • 151 Храна за размисъл

    0 1 Отговор

    До коментар #142 от "Шоп":

    “Нашите повтарящи се мисли се превръщат в наша реалност.”

    Това не е нещо ново, разбира се. То е основно правило в психотерапията.
    За да подсиля горното изказване ще цитирам няколко пасажа от утвърдена и известна литература.
    От Библията – “Както човек мисли в сърцето си, така и ще бъде.”
    От Ралф Уалдо Емерсон – “Както човек мисли, такъв и ще стане.”
    От Курс по чудеса – “Светът който виждате е това което сте му дали. Нищо повече, нищо по-малко. И точно затова той е важен за вас, тъй като е доказателство и свидетел за състоянието на ума ви. Един външен израз на вътрешно състояние. Както човек мисли, така и възприема.”
  • 152 карл хокер

    5 0 Отговор
    а на някой направи ли му впечатление колко американски войски и техника се придвижват в европа посока Русия? всички са здрави ,и не се притесняват от заразата . какво говори това ?значи може да има ваксина .а кой има ваксина????????????...
  • 153 Драган

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Вие си мислите само за пари
  • 154 Стоян Иванов

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Не пиши глупости!И не говори против учителите, погледни себе си и си помисли дали си успял да направиш нещо в живота си за себе си, и да си полезен на обществото! Не си достатъчно информиран, не си наясно със света в който живуркаш мизерния си животец, за да го коментираш!Е такива като теб злобни махленски хейтъри, са 90% от неудачниците, дето за нищо не стават!
  • 155 Остап

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ФАНДЪКОВА ОСТАВКА":

    Луд умора няма,а глупаците се интересуват от политика!Стегни се ненормалнико!
  • 156 Ванка глупака

    0 1 Отговор

    До коментар #149 от "Гост":

    А през 1919 пак "те" ли измислиха испанския грип?Бива да си глупав,но защо го показваш публично?
  • 157 Анонимен

    1 0 Отговор
    По-страшната болест от коронавируса
    Ако самосъзерцанията ви под принудата на извънредното положение дадат добър плод, ще се освободите от нелепия страх заради коронавируса, грипа, морбилито или с каквото там ви занимават всеки Божи ден. Най-малкото защото ще разберете, че вече сте били заболели от нещо по-страшно и по-смъртоносно. Нарича се Синдром на сварената жаба.

    Сварената жаба е тази, която не усеща, че бавно подгряват водата в казана. Когато се усети, вече е късно — твърде сварена е, за да направи спасителния скок. Може би за вас не е късно да усетите колко рязко се повишават градусите с извънредното положение у нас и по света, което би ви позволило да се махнете от казана с един решителен и спасителен скок.

    Но къде да отидете, щом вече сте далеч от адския огън?
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Синдром на сварената жаба

    0 0 Отговор
    https://zdraveikrasota.bg/sindromat-na-svarenata-zhaba-v-kakvo-propilyavate-energiyata-si/
  • 160 Гост

    1 0 Отговор
    Извънредно положение е. Вече не можете да пътувате където си поискате и когато ви скимне. Защото такова извънредно положение има или се подготвя за цяла Европа, в САЩ, къде ли не.

    Край на безсмислените ви екскурзии по света. Край на „културните“ мероприятия, на които сте задремвали по-дълбоко, вместо да се пробудите. Край на заблудата, че каквото и да вдишвате, каквото и да вкарвате в себе си като храна и вода, като информация или дезинформация, все е добро за вас.

    Принудени сте от обстоятелствата да се затваряте у дома си, но преди всичко — да се вгледате повече в себе си. А така — и в страховете си. А така пък — да направите (пре)оценка и (пре)нареждане на приоритетите и целия си живот.

    Добро начало.
  • 161 Буда

    2 1 Отговор
    Новината за въвеждането на извънредно положение и разширени правомощия на правителството е нещо, което сме гледали в Епизод 3 на Stars Wars — преходът от демократична Република към Империята на ситите. И в реалния живот е правено същото — дядо Адолф също е давал увещания за „временни мерки“, „не повече от месец-два“, преди да дойде извънредното положение на Втората световна война. В този смисъл единодушното решение на управляващи и „опозиция“ не ме изненадва.

    Някои просто виждаме как историята се повтаря като фарс. Знаем какво да очакваме заради насоките на доказани прорицатели. Пък и сами сме се научили отрано да провиждаме, като четем знаците…
  • 162 Муууууу

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "някой":

    Възможност да откраднат не малко пари.Пък ний да мрем.
  • 163 Стойко2

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Стойко мой човек успокои са!
    Къде са тези учители дето взимат по 1800лв нетно и аз имам познати и никой не взима 1800лв нетно възнаграждение!
    Колкото до мед.сестрите и докторите : съгласен съм, че трябват по високи заплати ама кой източва здравната система - учителите ли?
    Айде малко да се осъзнаете какви ги блещите а?
    Системата се източва от опредрлени хора и за това всички останали страдат.
    Вдигнали заплатите на учителите и веднага българина скочи по български, сега всеки вече иска да стане учител, а преди това братко интерес нулев.
    Типично по български докато сме с такова мислене и разделение, такова и ще ни е положението.
  • 164 ДедоДъррр

    6 1 Отговор
    Паника... паника... паника.... само и само да се забрави че Боко го разследват в чужбина за мафиотски афери и далавери!!!
  • 165 Коко

    3 0 Отговор
    Крадливото Мите да престане да повтаря глупостите на некомпетентните калинки и Калинков и на Боко ами като стоят по 30/40 човека пред магазина наблъскани един в друг сигурно е по безопасно да не говорим че има малки деца и те дремят на студа ще кажете ами кой ги кара да се гъчкат ами раздели 40 човека на по метър и половина и ще видите каква опашка ще се извие и в аптеките същата работа две гишета работи едно другата госпожица си гледа фейса а говедата отвънка дремят на студено ей това са им мерките на гробарите нито маски нито дезинфектанти нито ръкавици нито предпазни очила иначе ний сме били безотговорни така е когато мутра ни оправлява от мутра мутренски работи и простотия до шия
  • 166 ядец

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Виновен е, че за разлика от другите управници него го избра народа. Газ пикаят.
  • 167 Али баба

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Изказването ти е удивително малоумно. Нали осъзнаваш, че бъдещето на една нация е в децата и подрастващите, а те от своя страна трябва да бъдат обучавани от компетентни учители? Професията на учителя е доста застрашена в нашта Мила Родина и трябва да се направи всичко възможно, че младите да проявяват интерес към нея. Докато професията на доктор изобщо не е застрашена, повярвай ми, щото дори в най - забутаните училища има поне по 3-ма души от клас, които искат да кандидатстват медицина, тъй като е една от малкото професии, чрез която със сигурност няма да умреш от глад и ще имаш що-годе стабилни доходи, а те са твърде страхливи, за да започнат нещо рисковано. А и въпросните лекари кой ще ги обучава, ако не са тези "търтеи", които наплю? Разбирам, че е донякъде несправедливо учителите да взимат повече от някои мед. сестри или доктори, но да ги наричаш търтеи е мега просташко.
  • 168 графо

    1 0 Отговор

    До коментар #101 от "Шоп":

    "ви" се пише с главна буква само когато се отнася за обект, който е в единствено число. Когато обекта е в множествено число си остава с малка буква.
  • 169 в реалността

    1 0 Отговор

    До коментар #140 от "Храна за размисъл":

    Погледнато логически ако чудеса се случват само на тези, които вярват в тях, то по-вероятно е те да не са реални, а въображаеми.
  • 170 Боби

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "Тони":

    И не само в ВМА е така! Само говорят по брифинги едни прекрасни, но абсолютно неверни неща! Работя в рехабилитациона клиника,няме елементарни предпазни средства,като маски и ръкавици! А за дезинфектанти и предпазни облекла изобщо и не си мечтаем!
    Моля ви,спазвайте стриктно карантината!
    Моля ви,стойте си в къщи! Ограничете до минимум контактите!
    Бъдете крайно отговорни за себе си и хората около Вас!
    Здравеопазването ни е под всякаква критика, положението е отчайващо!
    И ако сте безотговорни и безхаберни,ще изчезнем като нация!
  • 171 СТОП

    0 1 Отговор
    Коментарите ви. няма да спрат вируса. спазвайте!!! ПРАВИЛАТА!!!
  • 172 Деси

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Румен Радев":

    О-л-и-г-о-ф-р-е-н