17 Март, 2020 14:58 4 229 7

Арестуваха собственик на заведение в Бургас, потъпкал забрана от извънредното положение

  • арестуван-
  • собственик-
  • заведение-
  • извънредно положение

Няма нито един регистриран случай на заразен с коронавирус в област Бургас

Арестуваха собственик на заведение в Бургас, потъпкал забрана от извънредното положение - 1
Снимка: shutterstock

Собственик на заведение в Бургас е арестуван за нарушаване на заповедта, взета във връзка с борбата срещу разпространението на коронавируса.

Това съобщи директорът на ОД на МВР-Бургас ст. комисар Радослав Сотиров на редовния брифинг след заседанието на Общинския кризисен щаб, информира "Флагман".

Ст. комисар Радослав Сотиров обясни, че собственикът на заведението е направил много сериозна организация, за да не бъде хванат. На пост е имало човек, който да следи за проверките на ОД на МВР-Бургас. Наложило се полицаите да използват други методи, за да го хванат в крачка. Към момента няма информация кое е заведението и кое е задържаното лице.

На брифинга стана ясно, че предприетите мерки от Общинския кризисен щаб дават отлични резултати. Няма нито един регистриран случай на заразен с коронавирус в област Бургас, въпреки че броят им в страната се увеличава всеки ден.

"Продължаваме да удържаме, ще направим всичко възможно максимално да се запази тази тенденция", каза кметът Димитър Николов. На заседанието е взето решение Община Бургас да осигури диспенсъри с дезинфектанти на големите търговски магазини.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянинът с колелото

    10 4 Отговор
    ченге-клиент, ченге-клиент...
  • 2 Behemoth

    15 2 Отговор
    Бай Ганьо в действие!
  • 3 Хранилката

    23 1 Отговор
    За пари са готови на всичко, а чалгарите без заведения и Бенве не могат, също като мутра без анаболи или митничар без рушвет
  • 4 Последния софиянец

    15 2 Отговор
    В неделя отидох до моето заведение и веднага долетя полицейска кола. Викам, спокойно, дойдох да взема разни продукти, да не се развалят. А те викат, дай по едно кафенце. ХА ХА ХА!
  • 5 За назидание

    10 5 Отговор
    Ся да го пратят в дрънголника да му направят здрава мъжка любов загорелите обитатели
  • 6 Анонимен

    3 0 Отговор
    Скоро четох че областен служител в Пазарджик и работи заведението.... Има и други дето работят ама са техни хора....
  • 7 нико

    2 0 Отговор
    Щом не споменават името значи се е отчитал на правилния човек , защото у нас няма корупция