Last news in Fakti

19 Март, 2020 13:20 1 558 5

Задържаха рецидивист, не се върнал в Софийския затвор

  • арестуван-
  • рецидивист-
  • софийски затвор

По време на задържането си, той е оказал съпротива

Задържаха рецидивист, не се върнал в Софийския затвор - 1
Снимка: shutterstock

Служители на ГД “Национална полиция“ установиха и задържаха 28-годишен, осъден и незавърнал се в затвора в София, където е излежавал присъда „лишаване от свобода“. Мъжът е бил обявен за издирване с телеграма от 28 февруари т.г.

Полицейските действия са осъществени вчера, когато около 14 часа е бил забелязан в района на хранителен магазин в столичния квартал „Люлин“.

По време на задържането си, той е оказал съпротива, съобщиха от пресцентъра на МВР.

28-годишният мъж е осъден за извършен от него грабеж в условията на опасен рецидив. Той е с богато криминално досие и осъждан за грабежи и наркотици.

След задържането му, мъжът е приведен в Централния софийски затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вла

    2 4 Отговор
    Съпротива, тоест дърпал се и крещял"пуснете ме". Под "съпротива" разбирам здрав бой, стрелба, такива неща.Пак се фукат тъпите ченгета.
  • 2 Независим

    6 0 Отговор
    А бе предлагам за такива който ги пуска ,като не се върнат него да вкарват в килията,докато се върне бандюгата.Тия вече неразбраха ли ,че такива с много крими досиета не са за пускане ,а за Белене..
  • 3 месара

    4 0 Отговор
    оказал съпротива,....... е полицаите нямат ли бойни куршуми?
  • 4 Гост

    1 0 Отговор
    А нали казаха че затворниците няма да излизат в отпуск.... И уж в затвора ,, а отпуски им дават.... Аз 10 години бачкам като идиот и като питаш за отпуск сякаш виждат сатана.
  • 5 Ватман

    0 0 Отговор
    Защо ги пускате теа боклуци