Last news in Fakti

19 Март, 2020 21:21 5 406 16

Спецакция в два квартала в София

  • covid-19-
  • струпване на хора

Тя е насочена срещу струпването на хора

Спецакция в два квартала в София - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Специализирана акция се провежда в столичния квартал „Факултета“. Тя е започнала към 7.30 ч. тази сутрин. Операцията е насочена срещу разпространението на COVID-19 и струпването на много хора на едно място. Полицаи информираха за препоръките на Кризисния щаб за борба със заболяването.

Подобна акция има и в квартал "Христо Ботев".

„В случая директорът на СДВР изпълнява разпореждане на Районната прокуратура в София. С тези действия, които се предприемат не само в столицата, а и във всички областни градове, ние се стремим да контролираме този процес, защото бройката на хората под карантина не е никак малка“, коментира в ефира на NOVA главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СвръхАз

    30 0 Отговор
    Сетихте ли се?!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    45 1 Отговор
    Тези дето не трябва да ги наричаме едикакси, а с името на спиртна напитка, са страшна напаст, паразити. Тези никога не знаят какво са елементарни правила. Няма как да е по друг начин, след като паразитират на наш гръб и държавата ги толерира. Правя скрин шот на коментара, защото ще бъде изтрит... Аз си знам😊

    Коментиран от #5

  • 4 Последния софиянец

    16 4 Отговор
    Пръснете ги из цяла София. Идиоти!
  • 5 Пламен

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Мерси, покрай теб се заитересувах и разбрах какво е скрийншот.
  • 6 Прокуратурата

    0 4 Отговор
    взе да си възлага задачи на органите на изпълнителната власт. Два извода: има основания за това, които до сега не са използвани от прокуратурата и значи администрацията не си е на мястото в конкреттните случаи
  • 7 Усмивкат

    19 0 Отговор
    Всичкото българ с дет сме представени пред Европа са взе да се завръща по домовете. Ако може се каже дом де... Щото .....леля му го е родила, майка му го кърмила.Чичо му кръвен баща.Баща му кръвен враг.А брат му е вуйчо.Ако туй е дом,значи требе специална запове да се спусне
  • 8 Корекция

    14 3 Отговор
    Това е една от мерките, които се надявам за остане и след, като отмине епидемията. Нека ги респектират редовно! Браво!
  • 9 Що бе?

    20 0 Отговор
    Оставете ги да се струпват. И без това станаха много.

    Коментиран от #12

  • 10 Анонимен

    18 2 Отговор
    Непрекъснато са на тумби..... И мисля да завардя входа..... Нашите деца по квартири а на тях им дават жилища.... И кой плаща ние.... Какъв е този ток 300 лв бе идиоти.... По киловати имам 170 ...... Данък общество.... Е ей на това общество плащаме.... Лъжат ни, крадат ни... Убиват ни и ние пак се правим на добрите герои от приказките..... Така и така ще се мре.... Поне да излезем като зомбитата... Бог няма да прости на лошите.... Това е началото... Ако не се вразумим ще има още по лошо....
  • 11 Гошо

    15 0 Отговор
    До някъде разчитам на тоя вирус да им разреди редиците имайки в предвид, че 70% са минали ТЕЛК (т.е. имаме съпътстващи заболявания) но са корави гадове! Ако се сетят да водят статистика на един м@нг@л ще се падат по 5-6 българина, това е грешка на природата!
  • 12 Мдааа

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Що бе?":

    Е на, и аз това казвам. Особенно след като евакуираха англичаните от Банско които бяха тук, в хотел на Лъвов мост.
    Трябваше да разходят малко англетата, поне 2 седмици. Да се запознаят с хората, да хапнат и пийнат с тях, по 2-3 дни да им останат на гости. Опознай България, с маршрут Столипиново, Захарна фабрика, Христо Ботев, Факултета, Токайто, Татарли, Ашрафа т.н.
    Е за такава екскурзия на англетата тука не бих те ли платили, аз даже заем от банката ще взема.
    Еххх, мечти.
    В този случай се сещам за един велик Българин Арлин Антонов. Да сте жив и здрав Вие и вашите близки, и да сте много щастливи, и на прапраправнуци да се радвате.
    НИЕ ПОМНИМ ГЕНЕРАЛЕ. БОГ ДА ВИ ЗАКРИЛЯ.
  • 13 То тея диваци нищо не ги лови

    7 1 Отговор
    Те ше измрът след хлебарките

    Коментиран от #15

  • 14 бял

    6 0 Отговор
    Напалм,а не акции трябват там
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мдааа

    4 0 Отговор
    Категорично не е така.
    Я кажи на дърт м.а.н.г.а.л от Пазарджик само едно име - Арлин Антонов.
    Видях преди 2 години как 1 дърт м.а.н.г.а.л се напика в Пазарджик само когато му казаха името на ГЕНЕРАЛА, а други 3 побелахя като платно и почнаха да се кръстят. 4 дърти м.а.н.г.а.л.и се заяждаха с 1 непознато момче, и вместо с нежност и по европейски да се обърнем към м.а.н.г.а.л.и.т.е, един от нас ги попита само - Вие знаете ли кое е това момче ?
    И им каза само едно изречение - Това е внука на Арлин Антонов.
    С очите си видях как единият от тия дърти м.а.н.г.а.л.и се напика, а другите 3 побеляха все едно смърта седи пред тях и започнаха да се кръстят. Не знаем кое беше момчето, но 4 дърти м.а.н.г.а.л.и се заяждаха с него.
    Ето как действа ГЕНЕРАЛА, имай на предвид че сега сме 2020.
    Моля, прочети и ще ти стане ясно защо при споменаването на ГЕНЕРАЛА м.а.н.г.а.л.и.т.е се напикават. А са минали близо 30 години.
    Ето, чети - https://glas.bg/novini/28-yuni-1992-arlin-antonov-nahluva-tsiganskata-mahala-227422/