Last news in Fakti

20 Март, 2020 14:08 3 007 3

Зидарят, убил мъж със сабя, остава в ареста

  • зидар-
  • сабя-
  • монтанско

Софийският апелативен съд постанови "задържане под стража" за 34-годишния В.М.

Зидарят, убил мъж със сабя, остава в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Зидарят, убил със сабя мъж от Монтанско, остава в ареста. Вчера състав на Софийски апелативен съд остави без уважение жалбата на защитата на В.М. за изменение на определената му мярка за неотклонение „задържане под стража“ в по-лека, пише регионалното издание "Конкурент".

Мъжът бе обвинен от Окръжна прокуратура – Монтана за извършеното престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс.

Припомняме, че на 10 март в село Портитовци между 34-годишния В.М. и 25-годишния Т.Б. възникнал спор по повод извършвани строителни дейности, който прераснал в сбиване. В един момент В.М. нанесъл на опонента си удар с декоративна сабя, като му причинил прободно нараняване в коремната кухина. Пострадалият бил транспортиран до МБАЛ-Монтана, но въпреки хирургичната намеса починал.

В.М. е бил привлечен в качеството на обвиняем за извършеното от него умишлено убийство и задържан.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поп Ириней

    4 1 Отговор
    Затова и Господ ни наказва,трябва смирение
  • 2 А А

    3 0 Отговор
    Извънредно положение за това няма ли. Или само за каквото и е удобно на мафиота Б. Б.
  • 3 Математика

    2 0 Отговор
    А за тия неща, убийства и катастрофи не е удобно на управляващите и мисиркините медии да се вади статистика, нали, по актуално е да се тръби колко са се разболели от корона вируса и че вече има 3 жертви..., а за това че се колят всеки ден и само миналата година има близо 700 жертви на пътя....никой не го раздува.