Last news in Fakti

25 Март, 2020 15:07 3 353 3

Заловиха двама в Панагюрище с контрабандни цигари и алкохол

  • контрабанда-
  • цигари-
  • алкохол-
  • панагюрище
Заловиха двама в Панагюрище с контрабандни цигари и алкохол - 1
Снимка: МВР

Полицейска операция по противодействие на разпространението на акцизни стоки без бандерол се е провела вчера на територията на град Панагюрище.

В рамките на операцията са били задържани две лица в момент на търговия с акцизни стоки без бандерол. При последвали претърсвания на два адреса в Панагюрище са открити и иззети общо 20 400 къса контрабандни цигари, 205 литра алкохол, разпределен в туби от по 10 литра, както и два казана за варене на ракия.

По случаите се водят полицейски производства, работата по документирането им продължава под наблюдението на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дявола

    1 5 Отговор
    Абе гръмнете двама и готово какво ги гоните преследвате само губене на време по един в челото и това е другите ще си помислят
  • 2 Seaman

    0 0 Отговор
    Изкодошена работа!
  • 3 Обикновена Пунта Мара

    4 0 Отговор
    А, ПОТЪНАЛИТЕ и ПОТЪВАЩИТЕ МИЛИОНИ ЕВРА в Перник и околията КОЙ ще ги търси?! Въобще ТЪРСИ ли ги някой?!