Last news in Fakti

27 Март, 2020 16:13 2 568 2

Нова измама с дезинфектанти в Троян

  • дезинфектант-
  • дезинфектанти-
  • троян-
  • измама

Фалшива обява в интернет е подлъгала множество граждани

Нова измама с дезинфектанти в Троян - 1
Снимка: Shutterstock

Апелативна прокуратура във Велико Търново е взела на специален надзор досъдебно производство за измама с продажба на дезинфектант, съобщиха от прокуратурата.

В Районната прокуратура в Троян е образувано досъдебно производство за това, че от неустановена дата до 24 март в планинския град, с цел набавяне на имотна облага, е публикувана обява в интернет сайт за продажба на дезинфектант, но реално е продавана друга химическа течност. Така е причинена имотна вреда в неустановен размер на множество лица.

В хода на разследването, при извършено претърсване на лек автомобил са намерени и иззети общо 97 литра синя течност в различни туби без етикет на тях и без придружаващ документ.

При оглед на помещение са открити складирани голямо количество зимна течност за чистачки в различни опаковки и горивно-смазочни материали. Налице са данни, че продажбата на течността е започнала през втората половина на февруари.

Действията по разследването продължават под ръководството на Районна прокуратура-Троян.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Докато има балъци

    1 0 Отговор
    Ще има и "тарикати"
  • 2 Вейдър

    0 0 Отговор
    Брей,това мафията не спи! Маски,ръкавици сега и дезинфектанти. Пари натрупаха на гърба на вируса!