Last news in Fakti

31 Март, 2020 14:35 2 534 9

Домашен арест за бившия член на Комисията по хазарта Пламен Георгиев

  • хазарт-
  • комисия по хазарта-
  • пламен георгиев-
  • васил божков

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване

Домашен арест за бившия член на Комисията по хазарта Пламен Георгиев - 1
Снимка: БГНЕС

Апелативният специализиран наказателен съд пусна под домашен арест бившия член на Държавната комисия по хазарта Пламен Георгиев.

Състав на съда днес отмени протоколно определение на Специализирания наказателен съд, с което бе оставено без уважение искането на обвиняемия Пламен Георгиев за изменение на мярката му за неотклонение от "задържане под стража" в по-лека такава, като вместо това измени мярката му от „задържане под стража“ в мярка за неотклонение "домашен арест", предаде "Канал 3".

Апелативният специализиран наказателен съд прие, че от момента на задържането на обвиняемия 08.02.2020 г. до настоящия момент не е надградена доказателствената маса по обвинението за престъпление по чл.321 от НК, а именно участие в организирана престъпна група, както и не е прецизирано обвинението по чл.282, ал.2 от НК на същия обвиняем.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Бившият член на Държавната комисия по хазарта Пламен Георгиев е с мярка за неотклонение задържане под стража от средата на месец февруари.

Припомняме, че Пламен Георгиев, заедно с още един член на Комисията - Тодор Марков, който се намира под домашен арест, е обвинен за участие в организирана престъпна група с ръководител Васил Божков.

На последното заседание апелативните магистрати заявиха, че от писмените доказателства по делото е видно, че има съпричастност към престъпната деятелност по отношение на Пламен Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ей го на

    8 0 Отговор
    Света вода ненапита !
  • 2 МВР

    6 0 Отговор
    т.е. карантина
  • 3 ...” не е Надградена доказателствена-

    6 0 Отговор
    Та маса”... значи няма доказателства за присъда с лишаване от свобода! И на пламенчо ще му купиме скъп апартамент!
  • 4 Наблюдател

    1 0 Отговор
    КАЗВА СЕ КАРАНТИНА
  • 5 хахаха

    2 0 Отговор
    СЕГА И СЪДА ДА МУ ПРИСЪДИ НЕКОЛКО МИЛИОНА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАН
  • 6 Ами съобщете имената на корумпетата от

    1 0 Отговор
    Комисията по хазарта, от времето на Божков и от кое ведомство са. Защо няма отговорност за тези,които са ги предложили или и те са част от парсата. Божков завоалирано заяви, във връзка с корупцията,че над комисията има финансов министър и премиер.
  • 7 Защо не

    1 0 Отговор
    Всичките са маскари... После Марийка ще ми пише за ромите, а за тези? Хайде бе мила, дай мнение да те видя? За тези огнехфъргачки и напалм имаш ли или? Бачкай, че някой трябва да им ги изкарва!!!
  • 8 Защо не

    2 0 Отговор
    Колкото бели е направил този на България, всичките роми взети заедно не са направили!!! … Марийке!!!
  • 9 Защо не

    1 0 Отговор
    Марийке, спри да настройваш различните обществени групи една срещу друга в държавата ТИ! Пак можеш да си правиш панаирите, но с малко по-стойностни и важни за България неща. Осъзнай се като отговорна четвърта власт и се дръж адекватно и отговорно И ти с позициите ти!!! Понеже такива като тоя затрихте държавата!!!