Last news in Fakti

3 Април, 2020 14:38 3 188 4

Шофьор прегази крака на пешеходец, блъсна кола и избяга

  • шофьор-
  • прегазен крак

Пострадалият младеж е прегледан в УМБАЛ-Бургас и освободен за домашно лечение

Шофьор прегази крака на пешеходец, блъсна кола и избяга - 1
Снимка: БГНЕС

Шофьор на лек автомобил Хюндай "Купе" прегази крака на 19-годишен в Бургас. Инцидентът е станал в четвъртък, рано сутринта, малко преди 03 часа.

33-годишният водач се движел по ул. "Проф. Яким Якимов", в посока на бул. "Янко Комитов", когато в района на магазин "Мастерхаус", при потегляне преминава със задната гума през лявото ходило на пешеходеца.

След което поради неоставено достатъчно странично разстояние при заобикаляне, допуска пътен инцидент с материални щети. Блъска Хюндая си в паркиран лек автомобил Пежо 607, с пловдивска регистрация, собственост на 60-годишен мъж. В момент на паника от слуващото се, мъжът напуснал местопроизшествието, след което е издирен допълнително, утоняват от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

Пострадалият пешеходец е прегледан в УМБАЛ-Бургас и освободен за домашно лечение с диагноза „травма на лявото ходило“, без опасност за живота е.

Водачът на Хюдая е тестван за употреба на алкохол, като пробата е била отрицателна. Отказал е да бъде тестван за употреба на наркотици, както и да даде кръвна проба са химичен анализ.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 udo

    4 1 Отговор
    Е как на Хюндай бе? Аз мислех, че само шофьор на BMW, Audi и Mercedes е способен да направи такова нещо, а то Хюндай!
    Не се излагайте, утре да не пишете, че и шофер на СангЮонг е прегазил некой?!?
  • 2 Бил е на хероин

    3 1 Отговор
    и си е мислил че играе GTA V в лайф сървара.
  • 3 Темидец

    0 0 Отговор
    Поредния надрусаняк айде сега едно дело и да плати медицинските разноски и щетите по другия автомобил,2000лв акт и 2 години без книжка и да ходи да се друса пак скапаняка.
  • 4 Абе стига глупости

    0 0 Отговор
    С кво ни занимават