Last news in Fakti

3 Април, 2020 14:30 1 347 4

Благоевградчанин опита да открадне алкохол

  • благоевград-
  • алкохол

Пристигналите на място охранители го хванали на място и се обадили на полицаите

Благоевградчанин опита да открадне алкохол - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Криминално проявеният благоевградчанин В. С. е арестуван след опит за кражба на 8 бутилки с алкохол от затворения бар “Опера”, съобщи struma.bg.

На 31 март около 00.34 часа той се вмъкнал в сградата на читалището в Благоевград, в която се намира барът, решил да вземе 8 бутилки, съдържащи различни по вид и количество алкохол, но опитът му се оказал неуспешен, тъй като се задействала алармата.

Пристигналите на място охранители го хванали на място и се обадили на полицаите. В. С. е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 196 от НК – опит за кражба на бутилките алкохол на обща стойност 132 лв. от владението на М. Г. 38-годишният благоевградчанин се е възползвал от правото си да не дава обяснения.

Вчера прокуратурата внесе искане в Районен съд да му бъде взета мярка за неотклонение “задържане под стража”, понеже съществува реална опасност да се укрие или извърши ново престъпление, тъй като е многократно осъждан за тежки умишлени престъпления и проявява престъпна упоритост. Делото бе разгледано от дежурния съдия, който остави мъжа под домашен арест.

Определението подлежи на обжалване пред Окръжен съд.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крадеца

    4 0 Отговор
    За лекарство, бе старши!
  • 2 хубава работа ама

    6 0 Отговор
    Като не разбираш от нещо, не се захващай. Язък ти за титлата - "Криминално проявен".
  • 3 чернобил онлайн

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: проявява престъпна упоритост
  • 4 Ventura

    0 1 Отговор
    Човека е тъсил дезифектан, но в аптеките е изчепан. И за да не го обвинят в нехайно отношение към кризата с вируса, потърсил помощ от хоремака. Какво лошое сторил. Те заведенията и без друго не работят, така няма да иде зян алкохола.
    А след още месец карантина, това ще се превърне в ежедневие, и не само към алкохола а и храната.