Last news in Fakti

6 Април, 2020 23:00 2 526 5

Арестуваха рецидивист, пребил и ограбил възрастен мъж в Софийско

  • гара лакатник-
  • своге-
  • грабеж

Случаят е от село Гара Лакатник

Арестуваха рецидивист, пребил и ограбил възрастен мъж в Софийско - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

37-годишен рецидивист е бил задържан за извършен грабеж на възрастен мъж в община Своге, съобщиха от дирекцията на МВР в София.

Минути след 10:00 часа на 3 април жена съобщила в полицията, че възрастният мъж, за когото се грижи, ѝ е споделил по телефона, че два дни по-рано е бил нападнат и ограбен в дома си в с. Гара Лакатник. Изпратените на адреса служители на РУ-Своге изяснили, че в къщата е влязъл непознат маскиран мъж, който произвел изстрел във въздуха, а после ударил стопанина с пистолета по главата, взел наличната в стаята парична сума и мобилния му телефон, оставяйки го впоследствие пред входната врата.

В хода на незабавно предприетите от криминалистите оперативно-издирвателни действия за срок до 24 часа е задържан 37-годишен криминално проявен и осъждан жител на врачанското село Елисейна.

Действията по разследването продължават под наблюдението на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    19 2 Отговор
    Това че са го хванали - добре. Но полицията няма как да огрее на всякъде. А защо не дават възможност на хората сами да се пазят ? Защо не се облекчи в някакви разумни граници режимът за носене на оръжие ? Само че тогава - току виж пострадал някой от платените гербаджийски избиратели при поредното си криминално изпълнение. Логично, няма как да очакваме промяна.
  • 2 ии бреее

    15 0 Отговор
    само в елисейна от цялото дефиле има компактно патлиджан
  • 3 Емгобили Емгоибали

    2 13 Отговор
    Само го е бил,или го е и иб@л?

    Коментиран от #4

  • 4 Ххх

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Емгобили Емгоибали":

    И теб ли като те бият нещата са с продължение ? Но няма защо да прехвърляш личния си опит върху другите.
  • 5 Искам да му го мушна отзад

    0 0 Отговор
    Черешовото топче499