Last news in Fakti

4 Септември, 2012 17:39 3 001 8

Млад шофьор разиграва полицаи, стрелят по колата

  • шофьор-
  • разиграва-
  • полицаи-
  • стрелят-
  • rover

21-годишен млад шофьор влудява полицията, гонят го и стрелят по колата. 
Тази сутрин в 04.00 часа в Бургас на бул. «Захари Стоянов», автопатрул при Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас подава звуков и светлинен сигнал, за да спре за проверка лек автомобил Rover  с бургаска регистрация, за който по късно е установено, че е  собственост  на 60 годишната С.Х. от с.Черни връх, община Камено.
Водачът на лекия автомобил не се подчинява и се опитва да избяга в посока за гр. Средец, като увеличава скоростта си. Патрулът последва автомобила, като през цялото време му подава звуков и светлинен сигнал. Едва на около 200 м  преди разклона за с. Константиново управляващият лек автомобил Rover спира,  водачът на патрулката излиза от автомобила и се насочва към нарушителя, като му разпорежда да излезе от Rover – а за извършване на проверка. В този момент нарушителят тръгва и насочва автомобила си срещу служителя, като се опитва да го прегази. Полицаят избягва удара и вижда, че водачът на Rover отново предприема действия да избяга от патрула в посока гр. Бургас. С цел спиране на нарушителя полицаят възпроизвежда няколко предупредителни изстрела във въздуха, от служебното си оръжие със стоп патрони и по посока на автомобила. Патрулът последва нарушителя, но го изгубва в землището на с.Черни връх. В резултат на предприетото издирване, Rover е установен в двора на къщата на собственичката му С.Х. При проведената първоначална беседа, живeeщите на адреса не посочват кой е управлявал автомобила. След проведените оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия е установено, че извършител на деянието и водач на автомобила е 21 годишният  Я.Х. от  с. Черни връх, син на собственичката на автомобила. Той е задържан с полицейска заповед за 24 часа. За случая е образувано досъдебно производство по чл. 269 от Наказателния кодекс.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nereza

    1 0 Отговор
    aman ot takiva
  • 2 Адаша

    0 0 Отговор
    С Астра 1.4 16v така ще е!
  • 3 БайАмериканец

    1 0 Отговор
    Тоя келеш е късметлия,ако беше в щатите това щеше да му е последното каране!

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Адаша

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "БайАмериканец":

    @3 Нали я знаеш тая приказка ''Ако беше баба мъжка, щеше да има дръжка''
  • 5 цаца

    0 0 Отговор
    Тоя ще е бил от Меден рудник!
    Абе, вали имаше бариера лежду медения и Бургас? да не са я махнали?
  • 6 6789

    1 0 Отговор
    След проведените оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия е установено че. В МВР има БАЛЕРИНИ. И то добре платени 1000лв заплата.
  • 7 Евгений Чавдаров

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "БайАмериканец":

    Ако беше се случвало в САЩ щяха да го застрелят като куче.Омръзна ми да чета новини от сорта "Пребит полицай в Перник" и т.н как може да барат служител на МВР и после да се хфалят с това в кафенетата без никакви сериозни наказания. В 21 век в Европа живеем в първобитен строй някакъв мутра ще ти удари шамари няма къде да се оплачещ защото мафията е по бабаит от МВР абе трагична гледка.
  • 8 bббб

    0 0 Отговор
    в сащ никога нйама да те спрат просто така за проверка бес да е направено нйакакво нарушение .. както прават тук . за сведение тук в лос анйелис има 7000 полицаи а града е по статистика 11000000 . а в балгарийа са 65 000 избрали тази доходна и не изискваща отговорност професийа . веройатността да те застрелйа нйакой пийан полицай в балгарийа е много по голйасма отколкото в сащ