21 Май, 2020 12:14 2 647 3

Закопчаха бургаския Спайдърмен

  • спайдърмен-
  • бургас-
  • обир

Предполага се, че 21-годишният мъж е извършител и на други домови кражби

Закопчаха бургаския Спайдърмен - 1
Снимка: Shutterstock

21-годишен криминално проявен бургазлия е задържан при съвместна акция на служители от отдел Криминална полиция при ОДМВР-Бургас и Пето РУ. Младият мъж нахлул в апартамента на богата бургазлийка на 47 г., намиращ се в на четвъртия етаж в блок 44 в бургаския жк "Изгрев". Той задигнал 7000 лв. в различна валута, златни накити с общо тегло 500 гр ланци, обеци, гривни и пръстени и два маркови дамски часовника.

Кражбата е извършена за времето от 15-ти до 18-ти май. Кримигероят е влязъл в апартамента, след като е счупил стъклопакет на PVC вратопрозорец на терасата.

Бургазлията е задържан за срок от 24 часа.

Предполага се, че 21-годишният мъж е извършител и на други домови кражби. Работата по цялостното документиране и изясняване на престъпната му дейност продължава от служители на Пето РУ-Бургас.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въй

    11 1 Отговор
    Сега ако закопчаят и бургаския Батман цена няма да имат!
  • 2 И сега

    9 0 Отговор
    Като признае само последната кражба щото да не е луд....2 години условно
  • 3 дърт ГЕРБераст

    13 4 Отговор
    Не го вкарвайте в затвора, че ще загубим 1 глас за изборите.