22 Май, 2020 19:41 6 288 15

Мистерия около самоубийството на бизнесмена в Пловдив

  • пловдив-
  • бизнесмен-
  • димитър джоков

За всички близки и приближени на Димитър Джоков остава неясно защо е решил сам да отнеме живота си

Мистерия около самоубийството на бизнесмена в Пловдив - 1
Снимка: Shutterstock

52-годишният бизнесмен Димитър Джоков, който се простреля в главата и сложи край на живота си в нощта на 20 май, не се е оплаквал от финансови проблеми, пише Марица бг.

Напротив. Бил е добър работодател, често е правил дарения за селото и за организирането на събори, помагал е на много хора в нужда.

Това разказа бившият кмет на Първенец Георги Стаменов, който се познавал добре с Джоков по време на своя мандат, а и след това.

„Говорих с приятели на Джоков. Те споделят, че не е имал финансови притеснения. Точно обратното. Бизнесът е вървял безпроблемно.

По-скоро изразиха опасения, че е доста отслабнал и може да е боледувал от нещо сериозно, да се е отчаял и това да го е подтикнало да сложи край на живота си“, каза още Стаменов.

За всички близки и приближени на Димитър Джоков остава неясно защо е решил сам да отнеме живота си.

Сигурно е, обаче, че уважението към него е било огромно, а доказателство за това са добрите думи за бизнесмена в различни постове в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния софиянец

    47 2 Отговор
    И в сараите на Доган ги самоубиваха едни хора. И нищо.
  • 3 Траян

    58 6 Отговор
    То от този геноцид, който съсипаха народа. Герб- чумата на века и най голямото зло, сполетяло БЪЛГАРИЯ в цялата история. Колко бизнеси фалираха за тези 11 години, а само се хвалят с платените медии и телевизии колко добре живеем.
  • 4 ...

    13 1 Отговор
    медиите лъжат

    Коментиран от #10

  • 5 Рошко

    21 2 Отговор
    Те доста" самоубийства" в последно време са мистериозни че и катастрофи
  • 6 Няма мистерия

    10 0 Отговор
    Когато ти писне дърпаш шалтера
  • 7 РЪМПЕЗИ

    6 7 Отговор
    СЕГА ЩЕ ВИ КАЖА НЕЩО ВАЖНО...АКО НЯКОЙ В БЪЛГАРИЯ ИЗПАДНЕ В НЯКАКВА КРИЗА, ТОЙ НЯМА ДРУГ ВАРИАНТ...НА ЗАПАД, АКО ИЗПАДНЕШ В КРИЗА, ВАРИАНТИ МНОГО...ТОВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ...
  • 8 Цеко сифоня

    16 0 Отговор
    Не го познавам, но чета хубави неща за него. Харен човек е бил, значи да почива в мир. Един Господ знае какво го е накарало да постъпи така. Ей го на - и гелосания домус успешен бизнесмен, пък се инати и не ще да си дръпне спусъка.
  • 9 Фактология Пловдив

    11 0 Отговор
    Има си дървена мафия и тя е от десетилетия.Крадат нелегално надписват в кубиците и искат да им платиш отгоре за нещо, което не са ти дали.През 1995 бях преводач и свидетел как дървената мафия заплаши собственика на цех в Ново село с убийство,затваряне в багажника и т.н.Така,че проумявам как се е забъркал между шамарите на мафията.
  • 10 Факти

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "...":

    "Защо е решил сам да отнеме живота си?"Истината е,че беше решил друг да му отнеме живота,ама убийци само в НСО,а той връзки нямаше.
  • 11 Съмнявам се

    7 0 Отговор
    Защо решихте, че сам е посегнал на живота си като дори не е оставил предсмъртно писмо до близките си, а дъщеря му е имала рожден ден след два дни??? Или е научил нещо лично неприятно..???.Ако беше отслабнал от болест - аутопсията щеше да установи това.
  • 12 Прокуратурата е фалш

    2 0 Отговор
    Този човек ,последните15 години ,доминираше и печелеше във търговете за дървесина, там където имаше най-добър марш на печалба.Взимаше всичко, което пожелаеше като, участък гора.
    Беше обвързан със имащите във властта.
    Едва ли ще посегне на живота си, ако не е имало заплаха за живота му, той има телефон, но прокуратурата ,определи че няма смисъл от разследване, което още повече ,буди съмнение за
    злоупотреба с държавни средства.
  • 13 Не се правете на луди

    2 1 Отговор
    Пловдивските шефове полицай, го познават до един, като им е приятел, да разследват случая.
    Човека беше с подкрепа от задкулисието ,затова не разследват.
    Ядяха и пиеха, ходеха на лов заедно, а сега все едно, че изникна от нищото.
    Колко такива, като него са разследвани ,хващани и пускани от полицията, дори и шефовете се карат на разследващите ,че много ги натискат.Това е истината ,другото е за разследването.
  • 14 Виновен

    1 0 Отговор
    През 2016 "един човек" от Варна се е опитал да сложи край на живота си, тъй като живота му не е това , което иска и трябва да бъде !
    Вместо да "отиде" в "гроба", "отишъл" в психиатрията за 2 седмици !

    Коментиран от #15

  • 15 Мъж за реализации в живота на живите

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Виновен":

    Да, помислили са го за истински шизофреник !
    Работата е там че, за да се разбере човек дали е истински психо болен, значи трябва да мине през психо тест , в който има въпроси и отговори !
    Това е един от вариантите, от които се разбира истината дали изобщо е психо болен от някаква такава болест !