26 Май, 2020 12:11 4 701 19

Нагли апаши обраха 11-годишно момче в столичния "Люлин" (ВИДЕО)

  • обир-
  • дете-
  • люлин

Според момчето крадците са били на около 20 години

Нагли апаши обраха 11-годишно момче в столичния "Люлин" (ВИДЕО) - 1

Две момчета откраднаха телефона на 11-годишно момче. За това алармира майката на детето пред Нова ТВ.

Криминалното деяние се е случило вчера в столичния квартал "Люлин", бл. 303.

Детето карало тротинетка в двора на училище в района. Прибирало се, а двама младежи го проследили до входа му. Единият влиза заедно с детето, което очевидно на този етап не предполага какво го очаква, тъй като на кадрите от входа се вижда, че между тях протича някаква комуникация.

Следва влизане в асансьора детето е заплашено да даде телефона си. След като взима устройството, крадецът бързо напуска асансьора и входа, опитвайки се да скрие лицето си.

Майката на момченцето разказва, че то е много уплашено. Телефонът струва около 200 лева, но семейството не търси крадците, за да върне притежанието, а за да бъдат наказани за огромния стрес, който са причинили на сина им.

"Няма да коментирам уплаха на детето ми и в какво състояние се прибра", пише майката, която също е разстроена как е възможно посред бял ден подобно нещо да сполети детето ѝ.

Полицията работи по случая, а семейството моли - ако някой има информация за апашите, нека съдейства, за разкриване на случая.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 това е урок да се учи и той да краде

    4 15 Отговор
    Хитър номер, в асансьора и после го праща нагоре по етажите.
  • 2 Баце царь батюшка

    11 15 Отговор
    В тази държава ако не си крадец, си балама.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 kvy

    31 1 Отговор
    Докато не върнат каменните кариери за всякакъв вид престъпления без значение тежестта им, няма да се оправим.
  • 5 Дърт тинейджър.

    4 18 Отговор
    ХА ХА ХА като гледам това видео се сетих едно време -1992-1993 година ходехме в Варна и причаквахме някое богато мамино синче или моряшко чедо в асансьора или във входа и му вземахме маратонките ако са хубави и след това ги продавахме тогава маратонките бяха много скъпи и ги нямаше в България.

    Коментиран от #7, #8, #12

  • 6 Политрук

    6 3 Отговор
    Вадя смартфона и го трескам в земята,да го взима после за части ако иска. С парите е също,ще ги накъсам пред обирджията но рекет няма да допусна.Лauненцето е на14 или 15 години и принципно 2 години да чисти парковке и градинки по ромските махали,ще му се отразят добре. Или да чисти пред блоковете в крайните столични квартали.
  • 7 ежко

    12 2 Отговор

    До коментар #5 от "Дърт тинейджър.":

    Ако бащата на тези дето сте ограбвали, те беше хванал и измел пода с теб, щеше да ревеш като убодено мече как си станал жертва,нали?:)

    Коментиран от #9

  • 8 Дърт тинейджър.

    1 18 Отговор

    До коментар #5 от "Дърт тинейджър.":

    Сега се сетих една случка един път като си обикаляхме на лов от една видеотека излезе едно издокарано богаташче и имаше чисто нови маратонки направо щях да припадна като ги видях бяха NIKE -PUMP дето им се помпеха езиците беше нещо страшно дотогава само бях чувал за такива хванахме го в едно тунелче взехме му маратонките даже и видеокасетите защото и те се търсеха на черно че маратонките му нямаха даже и прах по тях маминия синковец тъкмо им правеше сефтето после ги продадохме на един друг такъв синковец за 200$ ейййй хубави времена бяха живяхме живяхме живяхме!!!!
  • 9 Дърт тинейджър.

    3 10 Отговор

    До коментар #7 от "ежко":

    Ежко от 1990 до 2010 съм се занимавал с кражби и далавери за 20 год.никой не ме е хващал и досието ми е чисто като бебешко дупе който го може го може не е за всеки тая работа ежко.

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Шпек Салам Народен

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Дърт тинейджър.":

    А сега какво работиш?

    Коментиран от #14

  • 11 Варненска Батка

    12 4 Отговор

    До коментар #9 от "Дърт тинейджър.":

    Ела ми ти, на мене.С един ритник и си в Пирогов.Да знаеш имам Зелен колан по бойно самбо, Първи дан по Таекуондо и Черен колан по кикбокс.Един път, такъв като теб се опита да ме ограби и свърши с 3 избити зъба, две счупени ребра и ръката му беше счупена на 4 места.Така,че не те знам, какъв си крадец, ама да ограбваш 15-16 годишни пишлемета не е много честно, отиди да ограбиш някой каратист или MMA боец,като си големия хитрец.

    Коментиран от #16

  • 12 Че май фаче

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Дърт тинейджър.":

    Сърбите имат една дума за такива като тебе-Фурунjиа.Потърси я в Гугъл.
  • 13 Някой ден ще си го получат

    5 1 Отговор
    Цървули, лошото е че Годпод никога няма да ме срещне с такива утрепки, знае че нямам милост към такива и най вероятно ще ги лежа и затова ме предпазва🤔
  • 14 Дърт тинейджър.

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Шпек Салам Народен":

    От 2010 имам бизнес по време на кризата ми провървя с няколко сделки и сега всичко е на шест. Ако искаш да ти построя къща палат или цял блок пиши пак стига да имаш парички.
  • 15 възмутените

    6 0 Отговор
    Така ще бъде след като не ги вкарват в затворите и са с по над 40 висящи дела. Някой осъдени условно продължават със своите подвизи. Като са на свобода хората се плашат от тях и не смеят да подават жалби в полицията въпреки че някой ги познават.
  • 16 друг гамен

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Варненска Батка":

    Да амапреджелезото, тия коланчета можеш да сигивържеш за против уроки.
  • 17 Blyat

    3 0 Отговор
    Две мангета обраха 11 годишно момче
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.