Last news in Fakti

4 Юни, 2020 09:40 3 989 9

Отстраниха от длъжност следователка-хулиганка

  • следователка-
  • нападение-
  • полицаи

Следователката игнорирала разпорежданията, като се държала арогантно, седнала на пейка и вдигнала чаша с водка

Отстраниха от длъжност следователка-хулиганка - 1
Снимка: БГНЕС

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) отстрани временно от длъжност обвинената в хулиганство следователка от столичното следствие Надежда Тодорова Куюмджиева. Тя няма да може да работи като следовател до приключването на наказателното производство срещу нея.

В края на май тя беше задържана след сбирка с приятели пред жилищен блок. Тогава съседи подали сигнал в полицията за шумна компания, която пие алкохол и слуша музика на ул. "Пловдив" пред бл. 347 в столичния квартал "Света Троица", информира дир.бг.

Пристигналите полицаи се представили и обяснили на присъстващите, че нарушават обществения ред в нощно време. Следователката игнорирала разпорежданията, като се държала арогантно, седнала на пейка и вдигнала чаша с водка.

Полицаите поискали документи за самоличност на събралите се, а през това време служителката на прокуратурата започнала да обижда униформените. В един момент тя дръпнала един от полицаите за ръката и го ударила в рамото, при което той опитал да я спре и да ѝ сложи белезници. Тогава пък мъж от компанията напръскал униформения със спрей и ударил друг в лицето.

След инцидента всички са задържани от полицията, а по-късно освободени срещу парични гаранции. На каква стойност са те обаче не беше съобщено.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мангалия

    28 2 Отговор
    А 10 000 лв глоба защо няма за нея и мъжа и? Чакай сетих се ..бг е турско wc
  • 2 цербер

    21 1 Отговор
    "Тя няма да може да работи като следователка до приключването на наказателното производство срещу нея." Следва дисциплинарно уволнение и съд!
  • 3 гръндж

    24 1 Отговор
    Непослушна следователка-хулиганка с чаша водка в ръце. Нещо става в тая институция-столичното следствие. Не върви на добре тая страна.
  • 4 Само така се процедира

    6 7 Отговор
    С куките тва не са хора
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Фактъ

    7 0 Отговор
    Квартал Света Троица е филиал на Факултета ! Провинциално гето !
  • 7 голяма работа

    6 3 Отговор
    Тази другарка не е постъпила правилно. Факт. Ако беше компания индо-българи и бяха постъпили по същия начин, какво щяха да им направят? Нищо. Факт. Предлагам всички индо-българи, които правят безобразия да бъдат отстранени от длъжността "индо-българин".
  • 8 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    ОТ НИКОГО НЕИЗБРАНИТЕ БЪЛГАРСКИ СЪДЛЯРИ И СЪДЛЯРКИ - НЯМАТ ПРЕДСТАВА КАКВО СТАВА В ДУШАТА НА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ГНУСНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ / ГЛАВНО СРЕЩУ ДЕЦА И БАБИ/ !!!!! ВСЕКИ ,КОЙТО УБИЕ ОТ НИКОГО НЕИЗБРАН СЪДЛЯР -ЩЕ ПОЛУЧИ 5 ЛЕВА ОТ МЕН !!!!!!!!!!!
  • 9 Вуйо

    0 0 Отговор
    Жена пиянка,грозна картина