4 Юни, 2020 11:11 3 952 6

"Дребна риба" изпяла Мишо Къдравия, спипали го в дома на гаджето му

  • арест-
  • мишо къдравия-
  • понката

Освен него при спецакцията е задържан и още един бургазлия, също криминално проявен и осъждан. Това е 30-годишният Панайот Пенчев-Понката

"Дребна риба" изпяла Мишо Къдравия, спипали го в дома на гаджето му - 1
Снимка: Shutterstock

Михаил Пехливанов, по прякор Мишо Къдравия, е арестуван в Бургас при спецакция на полицията срещу наркотърговията, съобщи Флагман.бг.

35-годишният мъж е закопчан в дома на приятелката му на ул. „Шейново“ 42, където двамата живеели на семейни начала. Именно този апартамент той използвал за склад на стоката си. Там са намерени и иззети близо 50 грама марихуана и две везни. Бургазлията, доскоро бил в Германия, където известно време е работил. Още щом се появил в Бургас обаче се върнал към старите си престъпни навици.

Освен него при спецакцията е задържан и още един бургазлия, също криминално проявен и осъждан. Това е 30-годишният Панайот Пенчев-Понката. Понката живее в блок 9 в жк „Лазур“.

Домът му е щурмуван от маскирани полицаи вчера.

Ударът на полицията е голям, а в апартамента са намерени и иззети близо 850 гр марихуана, множество везни, гриндер, вакуумираща машина, найлонови пликове за пакетиране и около 32 хил.лева. По информация на Флагман.бг Понката е бил в бизнеса от дълги години. Коментира се, че е от големите играчи.

Претърсван е и апартамент на още един криминално проявен бургазлия - 32-годишния И.А.. В дома му обаче не са намерени наркотични вещества. Въпросният бил приятел с Мишо Къдравия от детството.

Акцията е на отдел "Криминална полиция" при ОД на МВР в Бургас, служители на Първо и Пето РУП Бургас и се проведе под наблюдението на Окръжна прокуратура-Бургас. Без съмнение става въпрос за организирана престъпна група за наркоразпространения, а разследващите имат достатъчно сериозни доказателства, които ще тикнат зад решетките Понката и Къдравия. По непотвърдена информация „по-дребни рибки“, арестувани през последните дни с дрога, са издали наркобизнеса на Мишо Къдравия и Понката.

Двамата са в ареста, а задържането им е удължено на 72 ч. Окръжната прокуратура в Бургас ще внесе искане за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ за двамата обвиняеми. Очаква се съдът да насрочи заседание утре или в петък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симо

    5 0 Отговор
    Адвокат Доко-Доко сега ще го защитава. Тя е много добра в подкупите на съдиите
  • 2 Ха ха ха ха ха ха

    14 1 Отговор
    Пак ли бургас бе.
    Ма то само мутри и проститутки в тоя град бе.
  • 3 Гост

    5 2 Отговор
    Защо тези отпадаци не чукат камани,ех каде си бай Тошо,каде си
  • 4 qwerty

    5 0 Отговор
    Удaрът нa пoлициятa e гoлям, a в aпaртaмeнтa ca нaмeрeни и иззeти близo 850 гр мaрихуaнa, мнoжecтвo вeзни, гриндeр, вaкуумирaщa мaшинa, нaйлoнoви пликoвe зa пaкeтирaнe и oкoлo 32 хил.лeвa.
    Какво ще кажем тогава за 350те кила бело в студентски град?
  • 5 Иван

    2 0 Отговор
    Точно така се прави, всеки по стълбата да е принуден да издаде следващия нагоре, докато се достигне нали се сещате до кои?
  • 6 Габрово

    0 0 Отговор
    А Бисер Тотев,кога?