Last news in Fakti

9 Юни, 2020 15:15 2 745 4

Красимир Живков бил в схемата с боклука от създаването ѝ

  • красимир живков

От прокуратурата посочиха още, че ако бившият зам.-министър бъде освободен от ареста, може да повлия на свидетели по бъдещото дело срещу него

Красимир Живков бил в схемата с боклука от създаването ѝ - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият заместник-министър на околната среда и водите Красимир Живков е участвал в организираната престъпна група за внос на незаконен боклук у нас още от самото създаване на групата през 2014 г. Това стана ясно от думите на прокурорите по делото, които разкриха пред медиите, че събирането на доказателства продължава, както и техният анализ, съобщи novini.bg.

,,Все още продължаваме да разкриваме други участници на организираната престъпна група, която е действала от 2014 до 2020 г. Но дайте ни възможност да съберем още доказателства, защото схемата е била особено сложна. Огромен е обемът от доказателства, трябва ни много време, за да го анализираме'', заявиха от обвинението.

От прокуратурата посочиха още, че ако Красимир Живков бъде освободен от ареста, не е изключено той да повлия на свидетели по бъдещето дело срещу него.

Припомняме, Живков се сдоби с обвинение за аферата с италианския боклук. Той бе арестуван след акция на ДАНС и прокуратурата. Акцията започна в дома му в Ботевград на 28 май, когато бяха претърсени над 40 адреса и иззети множество документи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Схемата ГЕРБ

    17 1 Отговор
    Всички са в схеми, изключете Главния Б(ушон)!
  • 2 обективно

    9 1 Отговор
    Добре че ни натиснаха Западните държави иначе схемата още щеше да си кюта необезпокоявана от главата на на рибата.

    Коментиран от #3

  • 3 АААААА

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "обективно":

    няма шанс ако не се изключи Главния Бушон/виж коментар 1/....от там идва всичко,но е добре скрито/покрито с околните /малки бушони/
  • 4 Курбанколи Пардимагомедов

    0 0 Отговор
    Утилизирайте ги по същия начин както те са утилизирали боклука.