Last news in Fakti

16 Юни, 2020 10:50 5 498 14

Апаши упоиха цяло семейство в столицата и обраха не само дома им

  • обир-
  • упоени-
  • семейство-
  • крадци

Предполагам, че обирът се е случил между 1 и 2 часа през нощта на 10 срещу 11 юни

Апаши упоиха цяло семейство в столицата и обраха не само дома им - 1
Снимка: Shutterstock

Крадци обраха семейство от София, докато спят. Освен пари и банкови карти, отмъкнали и автомобила им. Случаят е от столичния квартал "Надежда".

Обирджиите влезли през балкона. Пострадалите подозират, че са били напръскани с нещо, защото спали непробудно и се събудили с главоболие. Потърпевшото семейство живее на втория етаж.

„Крадците влизат през балкона и оттам в кухнята. Балконската врата беше оставена отворена. Предполагам, че обирът се е случил между 1 и 2 часа през нощта на 10 срещу 11 юни. Имаме данни, че е теглено от картите по това време”, разказва пред Нова телевизия Добромир Зидаров.

Той предполага, че  е използван газ, който да преспи семейството. По време на кражбата в дома на Добромир са той, майка му, съпругата му и детето им.

Първа се събужда майката на Добромир, която открива, че телефонът ѝ липсва. В последствие открива, че го няма и портмонето ѝ. След това семейството разбира, че са задигнати документите на Добромир, както и семейният автомобил.

„Майка ми спи много леко, но тази нощ се е събудила след 5 часа, а не след 2, както обикновено. Мен и съпругата ми ни боляха главите през следващия ден, имахме и неприятен вкус  в устата, чувствахме се замаяни”, сподели Добромир.

Семейството вика полиция и дават показания.

Потърпевшият сподели, че в квартала често се разбиват автомобили, крадци са посегнали и на прането на съседи на Добромир.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш бай Брадър

    24 16 Отговор
    Те може и да са ги изплющяли.

    Коментиран от #5

  • 2 Мислещ

    18 3 Отговор
    Трябва да се мисли за такива неща винаги и да не се оставя отворен прозорецът, освен вертикално, които имат такова отваряне. Тогава никога няма да могат да влязат, без преди това да вдигнат достатъчно шум.

    Аз лично спазвам това "правило" и без да съм на нисък етаж - в крайна сметка не са малко случаите и от покрива да се спускат.
  • 3 СИТ

    18 1 Отговор
    Хай левъл показват нашите обирджии-като по филмите. Вероятно са използвали райски газ-такъв,какъвто имат зъболекарите. А и се намира тук-там с подходящите връзки. Но този случай е по-особен,възможно е да има още такива. Добре поне,че хората не са пострадали. Пари се печелят,но здраве и живот едва ли.
  • 4 Гого

    18 5 Отговор
    Аз съм на първия етаж с здрави решетки и ужасно здрава желязна врата! Надявам се да съм защитен! Нямам домашен телефон, така, че малко вероятно да ми звъннат ало измамници!
    Автомобила ми е на паркинга от 2000 лева, акумулатора си го прибирам вечерно време! Всичкото злато отдавна изгоря в заложната!
  • 5 Автор

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Баш бай Брадър":

    В устата ли?
  • 6 читател

    12 1 Отговор
    ..."който да преспи семейството"...
    Неграмотникът е имал предвид "да приспи".
  • 7 Бойко Мутрата

    16 1 Отговор
    Престъпността и корупцията в България процъфтяват, за разлика от всичко останало.
  • 8 Още ще има

    7 2 Отговор
    Тази политика за дундуркане на олигарси от моята или твоята партия води до драстично снижаване на доходите на нормалните хора. Да не говорим за братята. Вероятно и уличните кражби ще се увеличат значимо. Веднага трябва да има промяна в данъчната и социалната политика. Помощи не трябва да означава получаване на пари срещу нищоправене.
  • 9 Гост

    10 3 Отговор
    Това е фалшива новина, няма как да се е случило. Ако беше така, Бойко досега лично да ги е заловил! Гарантирано от ГРОБ!
  • 10 Охо Бохо

    5 0 Отговор
    Каскетов преборо битовата престъпност! !!
  • 11 Другия с коня

    5 2 Отговор
    Един здрав Питбул за домашен любимец в антрето и кухнята решава всички проблеми.Моя усеща циганите от две пресечки...Ще ги гони чак до тях...ако стигнат до там живи...

    Коментиран от #13

  • 12 А Бе.

    3 2 Отговор
    Не разбрах само главата ли я боляло
  • 13 Пепо Форевър

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Другия с коня":

    Един здрав питбул щеше да бъде упоен, друго нямаше да стане. Апашите са с дългогодишен опит, защото държавата като ги хване им дава по годинка-две максимум в затвора и после пак. А трябват присъди, че стават все по-нагли. Такъв и да го хванеш у вас и да го гръмнеш само ще си скапеш живота.
  • 14 Пепо Форевър

    2 0 Отговор
    В Надежда прането го крадат ромите, които са се самонанесли от 20 и кусур години в общински постройки из квартала и никой не ги пипа. Бъркат с дълги куки през решетките на балконите, свалят го от втория етаж. Няма оправия...