Last news in Fakti

6 Юли, 2020 19:46 2 919 3

Нови данни по разследването за убийството на Тоско Бозаджийски

  • тоско бозаджийски

Родителите на Тоско са твърдо решени да се борят за справедливи наказания за убийците на детето им

Нови данни по разследването за убийството на Тоско Бозаджийски - 1
Снимка: БГНЕС

Има нови данни около разследването за смъртта на Тоско Бозаджийски, който беше пребит и прегазен от автомобил в Солун, след посещение на футболен мач. Родителите на младия мъж са
обнадеждени, че виновните за смъртта на сина им ще получат справедливо наказание, съобщи БНТ.

Първоначално се смяташе, че жената управлявала автомобила е попаднала случайно на мястото, от където младото момче е опитало да избяга от преследвачите си. От събраните доказателства, обаче, става ясно, че тя е била в основата на групата, която е преследвала българите
и е предавала информация за местонахождението им в Солун.

Александра Бозаджийска, майка на Тоско: Благодарение на работата на гръцката полиция и отдела за футболното хулиганство шофьорката е задържана под стража след дълго заседание в съда, като обвинението вече е променено от непредумишлено в предумишлено убийство, което коренно променя цялата ситуация. Има повдигнати обвинения и на други петима души, но техните мерки ще се гледат по-късно.

Родителите на Тоско са били притеснени, че ситуацията с COVID 19 ще забави работата на институциите.

Георги Бозаджийски - баща на Тоско: 3-4 месеца нямахме абсолютно никаква информация тъй като ние контактуваме с адвокати в Солун, но раздвижването стана през тези две седмици с нови обвинения, предполагам със стабилни доказателство от следствието ни дават надежда, че всичко ще свърши както трябва и че тези хора, които убиха сина ни по доста груб и зверски начин, брутален ще си получат адекватни наказания.

Родителите на Тоско са твърдо решени да се борят за справедливи наказания за убийците на детето им и да помогнат подобни прояви да не се случват повече в спорта.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    БОГ да прости господин ТОСКО БОЗАДЖИСКИ
  • 2 Будалата

    4 3 Отговор
    Нови доказателства, алта балта. Живия жив умрелия умрял. Тез по футболните агитки не са стока. И всеки бабаит си намира майстора. И живота продължава.
  • 3 спирос

    0 0 Отговор
    само да не стане кат у нас безумни обвинения и после естествено трудно се доказват в съда и ги оправдават
    щото тая жена тя самия дявол бе направо като шпионски сериал